Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0343 - 44 14 34

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Maarn

Veel nabestaanden vinden het fijn om een plek te hebben waar ze hun overleden dierbare kunnen herdenken. U kunt dan kiezen voor een begraafplaats. Wij kunnen op veel plekken de begrafenis regelen in Maarn en omgeving. Ieder dorp heeft vaak meerdere begraafplaatsen die bij een bepaalde parochie horen. Ook zijn er algemene begraafplaatsen te vinden. U heeft voor een begraafplaats de keus uit meerdere begraafplaatsen in en rond Maarn. Denkt u bijvoorbeeld aan de Algemene Begraafplaats in Baarn, de Nieuwe Begraafplaats in Amerongen of aan de Dorpskerk van Maarsbergen, waarin zich een grafkelder bevindt.

0343 - 44 14 34
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Maarn

Er is veel mogelijk bij het regelen van een crematie. Wanneer wij een crematie regelen in Maarn en omgeving, kunnen wij u goed adviseren over wat er mogelijk is en hoe u zo passend mogelijk afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij zijn daarbij niet gebonden aan een bepaald crematorium. In onze regio vindt u een crematorium in Maarn. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor het crematorium van Leersum, Driebergen-Rijsenburg of Doorn. U heeft de vrije keuze in crematoria door heel Nederland. Wij staan u overal bij en regelen een crematie die past bij wie uw overleden dierbare was.

0343 - 44 14 34
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Maarn, Maarsbergen, Austerlitz, Doorn, Leersum, Driebergen-Rijssenburg, Amerongen, Woudenberg, Overberg en Scherpenzeel? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0343 - 44 14 34