Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0343 - 44 14 34

Team Monuta
Van Zoeren

Onze uitvaartverzorgers

Martino van Zoeren

Al van jongs af aan heb ik interesse in het uitvaart vak. Als kind zat ik ooit in de schoolbus op weg naar zwemles. Plots stopte de bus en bleef stilstaan voor een man met een prachtige zwarte hoed die voor een auto uit liep. Ik begreep niet precies wat er aan de hand was, maar ik wist wel dat het iets bijzonders was. Pas later begreep ik dat de man de uitvaartverzorger van een begrafenis was. Het beeld van de man met de hoge hoed heeft me eigenlijk nooit meer losgelaten. Nu ik zelf uitvaartverzorger ben, probeer ik als een ceremoniemeester de familie door het proces te leiden. Mijn kracht is goed luisteren. In de dagen voor de uitvaart heb ik dan ook veel gesprekken met de familie. Zo kom ik erachter wie de overledene was en waar de nabestaanden behoefte aan hebben. Samen met de nabestaanden zorg ik zo voor een afscheid dat past bij wie de overledene was en waar de familie met een goed gevoel op terug kan kijken.