Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0343 - 44 14 34

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van Zoeren gemiddeld met een

9,7
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta Van Zoeren aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Martino heeft ons geweldig geholpen. Martino had een luisterend oor en adviseerde ons heel prettig. Hij was open in de communicatie en transparant in de kosten. Alle kosten waren ons bekend vóórdat de uitvaart van onze moeder plaatsvond. Martino is een prettige persoonlijkheid en heel erg betrouwbaar.

Meer lezen
Lyda Peters
Maarn
02-04-2024
9

Martino en zijn vrouw Lyda zijn een grote steun geweest voor ons bij het afscheid van onze (schoon)moeder. Alles was tot in detail verzorgd, waarbij haar en onze wensen voor hen van belang waren. Wij kijken hier heel dankbaar op terug. Ga zo door met het van betekenis zijn voor zoveel mensen tijdens een emotionele en intense tijd.

Meer lezen
Miriam
Doorn
17-03-2024
10

Vandaag 01-03-2024 crematie van mijn vader gehad is heel mooi gedaan door martino een aanrader heeft mijn dochter van 9 jaar mee laten helpen als zijn assistent zo fijn om te zien hoe goed deze man in zijn vak is Bedankt martino van zoeren

Meer lezen
Patrick
Zeist
01-03-2024
10

Rustig, duidelijk, benaderbaar

Meer lezen
Annette van den Heuvel - Hasenoot
Rijnsburg
29-02-2024
10

Martino van Zoeren weet zeer goed de juiste toon te treffen en is meedenkend en adaptief in de bespreking, planning en uitvoering van de uitvaart. Hij is voor ons een grote steun geweest tijdens dit proces, waarbij de persoonlijke benadering erg op prijs gesteld is.

Meer lezen
Peter
Doorn
14-12-2023
10

Een goed en duidelijk gesprek over wat je wensen zijn. En dat die dan ook tot in de puntjes verzorgd zijn .

Meer lezen
Carla
Doorn
21-10-2023
10

Na het onverwachte overlijden van onze vader, wisten we niet goed wat ons te wachten stond. Mijn zussen en ik zijn alle drie nog vrij jong en hadden (gelukkig) nog nooit een uitvaart hoeven regelen. Geen idee waar we eigenlijk echt moesten beginnen, maar na het eerste telefoontje met Monuta ging alles vanzelf lopen. Martino heeft ons met aandacht en op de juiste momenten ook humor geholpen. Ook tijdens de condoleance en de uitvaart wist hij, waar nodig subtiel en waar nodig ook duidelijk alles in goede banen te leiden. Hij had ook bijzonder goed oog voor de nog jonge kleinkinderen van vier en zes jaar, die hij fantastisch heeft betrokken tijdens de dienst. Ook zij hebben hierdoor een goed gevoel over gehouden aan het afscheid van hun geliefde opa.

Meer lezen
Iris
Leusden
09-04-2023
9

Het gesprek was duidelijk en conform verwachting. Wij hebben als kinderen afscheid kunnen nemen op een wijze welke goed bij onze moeder past. Dit heeft extra kracht gegeven om met het verlies om te kunnen gaan. Het is goed om tijdens deze ´laatste reis´ de wens van onze moeder vwb haar manier van afscheid nemen terug te zien.

Meer lezen
Cora Vergeer
Apeldoorn
16-02-2023
10

Ik heb een zeer positief gevoel overgehouden over de begripvolle en vakkundige manier van werken van het echtpaar Van Zoeren. Beiden hadden een eigen duidelijke taak. Dit gaf veel steun en zekerheid aan onze familie. Onze hartelijke dank hiervoor.

Meer lezen
Sonja
Maarn
15-12-2022