Recensies

Stijlvol en betrokken

Martino en Lyda hebben ons uitstekend begeleid bij en rondom de begrafenis van ons lieve zoontje Obrecht. De betrokkenheid en het inlevingsvermogen ervoeren wij als goed en ook weten zij e.e.a. met stijl vorm te geven. We kijken, achteraf, met tevredenheid terug op de dienstverlening van Monuta Van Zoeren, In deze zeer moeilijke dagen hebben ze ons bijgestaan. We bewaren aan hun inzet goede herinneringen.

Netjes geregeld

Alles netjes geregeld en er is mee gedacht over wensen.

Van harte aanbevolen

Na het onverwachts overlijden van mijn vader zijn wij heel erg goed begeleid door Martino. Hij was heel accuraat en punctueel en prettig in de omgang. Hij denkt bij alles drie stappen vooruit en neemt je heel veel zaken uit handen (als je dat wilt). Hij was opgewekt, goed bereikbaar, goed gekleed en altijd op tijd. Gaf ons goede instructies en tips en betrok ons jongste kind op een hele leuke manier bij de begrafenis van haar opa. Voor ons gevoel liep alles op rolletjes en maakte hij door zijn persoonlijkheid een sombere tijd voor ons een stuk lichter! Van harte aanbevolen wat ons betreft!

Betrokken samenwerking

Martino en Lyda van Zoeren hebben in samenwerking met ons een zeer warme en betrokken uitvaart verzorgd, de mensen achter Monuta.

Oprechte betrokkenheid

Martino is een warme en oprecht betrokken man. Hij zoekt de verbinding met zowel de betrokken volwassenen en kinderen. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn inzet.

Super goed geregeld

Erg prettig persoon. Veel begrip en inleving. Alles is super goed geregeld!

Persoonlijk en luisterend oor

De persoonlijke benadering, goed luisteren naar de wensen van de klant;

Dank en lof

Wij, de kinderen, vonden begrip en er werd heel goed naar ons geluisterd.Onze gedachten en idee?n konden we op tafel leggen en er werd meegedacht en gesuggereerd. Het waren ontspannen ontmoetingen, met een vleugje humor en duidelijk een goede kennis van zaken. Het was een verademing om na een moeilijk, zwaar jaar de laatste stap uit handen te kunnen geven. Dank en lof aan dhr. van Zoeren

Prettige begeleiding

Wij zijn erg prettig begeleid door Martino van Zoeren.

Contact was uitstekend

Het contact met Martino van Zoeren was uitstekend. Alles naar wens en prima geregeld.