Recensies

Een waardig afscheid

Het overlijden van mijn vader had een grote impact. Voornamelijk omdat ik geen broers of zussen heb die mij hiermee kunnen helpen. Martino is een enorme steun geweest in een moeilijke tijd, waarbij hij precies doorhad wat de situatie was. Hij ging hier zo ontzettend fijn en goed mee om, dat ik terug kan kijken op een waardig afscheid. Hij heeft mij niet alleen gesteund inzake de begrafenis zelf, maar ook in andere zaken is hij een helpende hand geweest. De wijze waarop Martino dit heeft aangepakt is met een persoonlijke touch. Het heeft mij sterker gemaakt gedurende de periode van rouw. Ik ben erg dankbaar voor de wijze waarop Martino heeft gehandeld.

Een mooi afscheid

Alles rond de uitvaart is geregeld en georganiseerd zoals wij dat graag zouden zien. Er werd meegedacht, goede idee?n geopperd ter aanvulling van onze idee?n. Echt het gevoel dat het een goede wisselwerking was. Het voorstel om contact te zoeken met Cees Baan was een heel goed voorstel. Veel steun aan gehad. Uitvaart verzorger Martino van Zoeren heeft geregeld dat alle organisatorische zaken soepel zijn verlopen. Kijken terug op een mooi afscheid.

Professioneel, deskundig en betrokken

In het afgelopen jaar hebben we twee maal gebruik moeten maken van de diensten van Martino van Zoeren. In deze periodes ( mei en december ) hebben wij Martino leren kennen als een deskundig en professioneel uitvaartverzorger, waarbij in de verdrietige periode die wij doormaken, richting werd gegeven om een mooie herdenkingsdienst te organiseren. Martino kan ik iedereen aanbevelen, waarbij vooral zijn betrokkenheid opviel. Martino bedankt !!!!

Service en zorg

De onlangs ontvangen service en zorg van Monuta van Zoeren is als zeer prettig ervaren.

Steun

Wij hadden een prima steun van Martino van Zoeren.

Professionele begeleiding

Dhr.van Zoeren heeft ons in deze tijd zeer goed bijgestaan, zonder opdringerig te zijn .Hij heeft ons zeer professioneel maar ook persoonlijk begeleid met ons verdriet en onze wensen.

Uitstekende begeleiding

Martino van Zoeren heeft ons uitstekend begeleidt, dacht goed mee en was plezierig in de omgang.

Alles naar wens

Omdat alles naar wens is verlopen

Deskundig en persoonlijk

De deskundigheid en tegelijkertijd persoonlijke sfeer was erg fijn.

Stijlvol en betrokken

Martino en Lyda hebben ons uitstekend begeleid bij en rondom de begrafenis van ons lieve zoontje Obrecht. De betrokkenheid en het inlevingsvermogen ervoeren wij als goed en ook weten zij e.e.a. met stijl vorm te geven. We kijken, achteraf, met tevredenheid terug op de dienstverlening van Monuta Van Zoeren, In deze zeer moeilijke dagen hebben ze ons bijgestaan. We bewaren aan hun inzet goede herinneringen.