Recensies

Betrokken samenwerking

Martino en Lyda van Zoeren hebben in samenwerking met ons een zeer warme en betrokken uitvaart verzorgd, de mensen achter Monuta.

Oprechte betrokkenheid

Martino is een warme en oprecht betrokken man. Hij zoekt de verbinding met zowel de betrokken volwassenen en kinderen. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn inzet.

Super goed geregeld

Erg prettig persoon. Veel begrip en inleving. Alles is super goed geregeld!

Persoonlijk en luisterend oor

De persoonlijke benadering, goed luisteren naar de wensen van de klant;

Dank en lof

Wij, de kinderen, vonden begrip en er werd heel goed naar ons geluisterd.Onze gedachten en idee?n konden we op tafel leggen en er werd meegedacht en gesuggereerd. Het waren ontspannen ontmoetingen, met een vleugje humor en duidelijk een goede kennis van zaken. Het was een verademing om na een moeilijk, zwaar jaar de laatste stap uit handen te kunnen geven. Dank en lof aan dhr. van Zoeren

Prettige begeleiding

Wij zijn erg prettig begeleid door Martino van Zoeren.

Contact was uitstekend

Het contact met Martino van Zoeren was uitstekend. Alles naar wens en prima geregeld.

Persoonlijk, warm en met oog voor detail

Martino heeft afgelopen week de uitvaart van mijn opa geregeld. Er was veel persoonlijk contact met Martino en verschillende familieleden. Alle wensen van mijn familie werden gehoord en de uitvaart was zo mooi en waardig. De omgang met Martino was bijzonder prettig. Martino kende de namen van iedereen in de familie en zorgde steeds dat iedereen van alles op de hoogte was. We zijn hem enorm dankbaar voor alle inzet deze week en voor wat hij voor onze familie heeft betekend!

Alles in goed overleg

Vriendelijk, begripvol, rustig en meedenkend

Mooie ruimte voor groot gezelschap

Het is een mooie ruimte voor een groot gezelschap van 200 man