Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0343 - 44 14 34

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van Zoeren gemiddeld met een

9,7
9 beoordelingen
100% beveelt Monuta Van Zoeren aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Een goed en duidelijk gesprek over wat je wensen zijn. En dat die dan ook tot in de puntjes verzorgd zijn .

Meer lezen
Carla
Doorn
21-10-2023
10

Na het onverwachte overlijden van onze vader, wisten we niet goed wat ons te wachten stond. Mijn zussen en ik zijn alle drie nog vrij jong en hadden (gelukkig) nog nooit een uitvaart hoeven regelen. Geen idee waar we eigenlijk echt moesten beginnen, maar na het eerste telefoontje met Monuta ging alles vanzelf lopen. Martino heeft ons met aandacht en op de juiste momenten ook humor geholpen. Ook tijdens de condoleance en de uitvaart wist hij, waar nodig subtiel en waar nodig ook duidelijk alles in goede banen te leiden. Hij had ook bijzonder goed oog voor de nog jonge kleinkinderen van vier en zes jaar, die hij fantastisch heeft betrokken tijdens de dienst. Ook zij hebben hierdoor een goed gevoel over gehouden aan het afscheid van hun geliefde opa.

Meer lezen
Iris
Leusden
09-04-2023
9

Het gesprek was duidelijk en conform verwachting. Wij hebben als kinderen afscheid kunnen nemen op een wijze welke goed bij onze moeder past. Dit heeft extra kracht gegeven om met het verlies om te kunnen gaan. Het is goed om tijdens deze ´laatste reis´ de wens van onze moeder vwb haar manier van afscheid nemen terug te zien.

Meer lezen
Cora Vergeer
Apeldoorn
16-02-2023
10

Ik heb een zeer positief gevoel overgehouden over de begripvolle en vakkundige manier van werken van het echtpaar Van Zoeren. Beiden hadden een eigen duidelijke taak. Dit gaf veel steun en zekerheid aan onze familie. Onze hartelijke dank hiervoor.

Meer lezen
Sonja
Maarn
15-12-2022
8

Het contact met de heer van Zoeren verliep erg prettig. Alles was bespreekbaar en hij dacht goed mee met ons. Jij dacht ook out of the box, omdat de situatie daar gedeeltelijk om vroeg. Hij was eerlijk en duidelijk over de kosten. Ik kon altijd bellen, appen of een mail sturen. Dankzij hem konden we op een fijne, intieme, waardige en persoonlijke manier afscheid nemen. Ook vragen over de gang van zaken na de uitvaart werden netjes beantwoord en toegelicht .

Meer lezen
Liesbeth Metz
Hoorn
18-05-2022
10

Bij deze wil ik met name Martino erg bedanken voor de fijne samenwerking met ons bij het regelen van de crematie van mijn moeder janet, en hij heeft voor mij in het bijzonder ook nog wat extra dingen kunnen regelen, hij weet wat ik daarmee bedoel, waar ik hem dus erg dankbaar voor ben!! Dus bij deze raad ik 1 ieder aan die een dierbare verliest zich bij deze melevende en vooral meedenkende man te melden. Bedankt man!! grt r van soestbergen (de jonge)

Meer lezen
Richard van soestbergen. de zoon
Maarn
19-11-2021
10

Ik heb het contact met Monuta van Zoeren in de persoon van Martino van Zoeren als zeer prettig ervaren. Wat vooral bij mij opviel, was dat alles op een rustige manier zonder enige haast besproken kon worden, hoewel er best wel tijdsdruk achter zat. Er werd snel gereageerd op verzoeken van mijn kant, het zij via e-mail of telefonisch. Ik werd helder en duidelijk over de mogelijkheden geïnformeerd met betrekking tot de uitvaart.

Meer lezen
Wouter
Nieuwegein
20-10-2021
10

Na drie eerdere positieve ervaringen met een uitvaart bij Monuta Nijenheim was ook deze vierde ervaring even goed als de voorgaande. Uitvaartverzorger Martino van Zoeren trad correct en meedenkend op met oog voor detail. De communicatie verliep plezierig en vlot. Afspraken werden stipt nagekomen en onze persoonlijke wensen werden geheel tot tevredenheid gehonoreerd. Dankzij de inzet van Martino van Zoeren werden mijn dochter, schoonzoon en ik in de periode van voorbereiding van de uitvaart van mijn vrouw zoveel mogelijk 'ontzorgd'. Natuurlijk wens je niemand toe dat hij/zij gebruik moet gaan maken van een uitvaartverzorger, maar als het dan toch nodig is, is Monuta Nijenheim / Monuta Van Zoeren zeker een aanrader.

Meer lezen
heer Ton van Veldhuijzen
Zeist
29-08-2021
10

Martino van Zoeren kan goed luisteren en weet de stemming en sfeer om te zetten naar een passend afscheid. Denkt mee, komt met goede adviezen zonder zich op te dringen. Is goed bereikbaar bij vragen en heeft oplossingen. De uitvaart werd perfect geregeld.

Meer lezen
Gerrit Oskam
Maarn.
29-09-2020