Recensies

Professioneel, deskundig en betrokken

In het afgelopen jaar hebben we twee maal gebruik moeten maken van de diensten van Martino van Zoeren. In deze periodes ( mei en december ) hebben wij Martino leren kennen als een deskundig en professioneel uitvaartverzorger, waarbij in de verdrietige periode die wij doormaken, richting werd gegeven om een mooie herdenkingsdienst te organiseren. Martino kan ik iedereen aanbevelen, waarbij vooral zijn betrokkenheid opviel. Martino bedankt !!!!

Service en zorg

De onlangs ontvangen service en zorg van Monuta van Zoeren is als zeer prettig ervaren.

Steun

Wij hadden een prima steun van Martino van Zoeren.

Professionele begeleiding

Dhr.van Zoeren heeft ons in deze tijd zeer goed bijgestaan, zonder opdringerig te zijn .Hij heeft ons zeer professioneel maar ook persoonlijk begeleid met ons verdriet en onze wensen.

Uitstekende begeleiding

Martino van Zoeren heeft ons uitstekend begeleidt, dacht goed mee en was plezierig in de omgang.

Alles naar wens

Omdat alles naar wens is verlopen

Deskundig en persoonlijk

De deskundigheid en tegelijkertijd persoonlijke sfeer was erg fijn.

Stijlvol en betrokken

Martino en Lyda hebben ons uitstekend begeleid bij en rondom de begrafenis van ons lieve zoontje Obrecht. De betrokkenheid en het inlevingsvermogen ervoeren wij als goed en ook weten zij e.e.a. met stijl vorm te geven. We kijken, achteraf, met tevredenheid terug op de dienstverlening van Monuta Van Zoeren, In deze zeer moeilijke dagen hebben ze ons bijgestaan. We bewaren aan hun inzet goede herinneringen.

Netjes geregeld

Alles netjes geregeld en er is mee gedacht over wensen.

Van harte aanbevolen

Na het onverwachts overlijden van mijn vader zijn wij heel erg goed begeleid door Martino. Hij was heel accuraat en punctueel en prettig in de omgang. Hij denkt bij alles drie stappen vooruit en neemt je heel veel zaken uit handen (als je dat wilt). Hij was opgewekt, goed bereikbaar, goed gekleed en altijd op tijd. Gaf ons goede instructies en tips en betrok ons jongste kind op een hele leuke manier bij de begrafenis van haar opa. Voor ons gevoel liep alles op rolletjes en maakte hij door zijn persoonlijkheid een sombere tijd voor ons een stuk lichter! Van harte aanbevolen wat ons betreft!