Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0343 - 44 14 34

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van Zoeren gemiddeld met een

10
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Van Zoeren aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Bij deze wil ik met name Martino erg bedanken voor de fijne samenwerking met ons bij het regelen van de crematie van mijn moeder janet, en hij heeft voor mij in het bijzonder ook nog wat extra dingen kunnen regelen, hij weet wat ik daarmee bedoel, waar ik hem dus erg dankbaar voor ben!! Dus bij deze raad ik 1 ieder aan die een dierbare verliest zich bij deze melevende en vooral meedenkende man te melden. Bedankt man!! grt r van soestbergen (de jonge)

Meer lezen
Richard van soestbergen. de zoon
Maarn
19-11-2021
10

Ik heb het contact met Monuta van Zoeren in de persoon van Martino van Zoeren als zeer prettig ervaren. Wat vooral bij mij opviel, was dat alles op een rustige manier zonder enige haast besproken kon worden, hoewel er best wel tijdsdruk achter zat. Er werd snel gereageerd op verzoeken van mijn kant, het zij via e-mail of telefonisch. Ik werd helder en duidelijk over de mogelijkheden geïnformeerd met betrekking tot de uitvaart.

Meer lezen
Wouter
Nieuwegein
20-10-2021
10

Na drie eerdere positieve ervaringen met een uitvaart bij Monuta Nijenheim was ook deze vierde ervaring even goed als de voorgaande. Uitvaartverzorger Martino van Zoeren trad correct en meedenkend op met oog voor detail. De communicatie verliep plezierig en vlot. Afspraken werden stipt nagekomen en onze persoonlijke wensen werden geheel tot tevredenheid gehonoreerd. Dankzij de inzet van Martino van Zoeren werden mijn dochter, schoonzoon en ik in de periode van voorbereiding van de uitvaart van mijn vrouw zoveel mogelijk 'ontzorgd'. Natuurlijk wens je niemand toe dat hij/zij gebruik moet gaan maken van een uitvaartverzorger, maar als het dan toch nodig is, is Monuta Nijenheim / Monuta Van Zoeren zeker een aanrader.

Meer lezen
heer Ton van Veldhuijzen
Zeist
29-08-2021
10

Martino van Zoeren kan goed luisteren en weet de stemming en sfeer om te zetten naar een passend afscheid. Denkt mee, komt met goede adviezen zonder zich op te dringen. Is goed bereikbaar bij vragen en heeft oplossingen. De uitvaart werd perfect geregeld.

Meer lezen
Gerrit Oskam
Maarn.
29-09-2020

De begeleiding voor en tijdens de uitvaartplechtigheid van mevrouw Hennie Mommers-Kerkhoven was zeer goed: vriendelijk, deskundig en bescheiden. Hartelijk dank daarvoor.

Meer lezen

Rob Kerkhoven

Beste Martino, wij zijn heel gelukkig dat wij jou als uitvaartverzorger onze vader en schoonvader de dienst en crematie hebben laten verzorgen. Je bent een geweldig mens , meelevend en zorgzaam voor de overledene en degene die achter zijn gebleven. Jij begrijpt dat we iemand nodig hadden die ons bijstond en alles regelt in onze verdrietige tijd. Hartelijke groet van Hans en Diana Rietel - Doodeman uit Diemen.

Meer lezen

Diana en Hans Rietel Doodeman

Wij zijn zeer tevreden over Monuta Martino van Zoeren. Hij luistert goed naar wat wij willen en zorgt er dan ook voor.

Meer lezen

heer Van Drie

Het overlijden van mijn vader had een grote impact. Voornamelijk omdat ik geen broers of zussen heb die mij hiermee kunnen helpen. Martino is een enorme steun geweest in een moeilijke tijd, waarbij hij precies doorhad wat de situatie was. Hij ging hier zo ontzettend fijn en goed mee om, dat ik terug kan kijken op een waardig afscheid. Hij heeft mij niet alleen gesteund inzake de begrafenis zelf, maar ook in andere zaken is hij een helpende hand geweest. De wijze waarop Martino dit heeft aangepakt is met een persoonlijke touch. Het heeft mij sterker gemaakt gedurende de periode van rouw. Ik ben erg dankbaar voor de wijze waarop Martino heeft gehandeld.

Meer lezen

Alexandra Laurier

Alles rond de uitvaart is geregeld en georganiseerd zoals wij dat graag zouden zien. Er werd meegedacht, goede idee?n geopperd ter aanvulling van onze idee?n. Echt het gevoel dat het een goede wisselwerking was. Het voorstel om contact te zoeken met Cees Baan was een heel goed voorstel. Veel steun aan gehad. Uitvaart verzorger Martino van Zoeren heeft geregeld dat alle organisatorische zaken soepel zijn verlopen. Kijken terug op een mooi afscheid.

Meer lezen

mevrouw Kloeze

In het afgelopen jaar hebben we twee maal gebruik moeten maken van de diensten van Martino van Zoeren. In deze periodes ( mei en december ) hebben wij Martino leren kennen als een deskundig en professioneel uitvaartverzorger, waarbij in de verdrietige periode die wij doormaken, richting werd gegeven om een mooie herdenkingsdienst te organiseren. Martino kan ik iedereen aanbevelen, waarbij vooral zijn betrokkenheid opviel. Martino bedankt !!!!

Meer lezen

Jos Hodde