Ik heb veel ervaring opgedaan in het uitvoerend management van diverse (maatschappelijke) organisaties in Zeeland. Ik werkte daar als manager sociaal cultureel werk en had de dagelijkse leiding in een hospice en werkte voor een grote kinderopvangorganisatie. Sinds 2012 werk ik als manager voor Monuta en ben ik verantwoordelijk voor de uitvaartverzorgers en medewerkers van het uitvaartcluster Zeeland en het Crematorium in Terneuzen. In januari 2017 ben ik voor mijzelf begonnen als uitvaartondernemer Monuta Adrienne Klein en verzorg ik uitvaarten in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere.

Ik wil iets betekenen voor de familie

Werken als uitvaartverzorger doe je niet zomaar. Je doet het, omdat je iets wil betekenen voor nabestaanden. Je bent daar als mens en als professional bij betrokken. Wat mij betreft ook in die volgorde: als mens en als professional. Ik voel mee met de familie en ben doortastend. Daarnaast heb ik ook oog voor detail. Met mijn achtergrond en eigenschappen wil ik voor de familie een grote steun zijn op het moment dat zij mij nodig hebben.

Niemand is ‘standaard’

Uitvaartzorg betekent voor mij als uitvaartondernemer dat ik tijd neem voor u en uw verhaal. Het levensverhaal van uw overleden dierbare en de relatie van de nabestaanden met hem of haar zijn het uitgangspunt van ieder afscheid. Daarom is het belangrijk tijd te nemen voor verhalen. Die verhalen vormen de basis voor een passende uitvaart. Want niemand is ‘standaard’. En dus verzorg ik altijd een afscheid op maat in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere.

Over mijzelf

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Wij wonen in Veere, in het hart van Walcheren, waar ik ook actief ben bij een kerk (protestantse gemeente Veere). En ook dankzij de scholen en sportverenigingen van mijn kinderen heb ik veel contacten opgedaan. Die komen goed van pas bij mijn werk als uitvaartverzorger.

Wilt u contact opnemen?

Heeft u vragen over wat ik als begrafenisondernemer voor u kan betekenen? Wilt u bijvoorbeeld graag de mogelijkheden rondom een uitvaart doorspreken? Of heeft u mij nodig om u als uitvaartverzorger in Vlissingen, Middelburg of Veere bij te staan? Dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen. U bereikt mij telefonisch via 0118 – 41 27 60.