Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 30 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

Joke van der Have
03-08-2022

5 jaar geleden mijn moeder nu mijn man en steeds prima geregeld en goed verzorgd.

Lees meer

Harry Tattje
17-07-2022

Alles in de puntjes verzorgd

Lees meer

Aard
05-07-2022

Jullie hebben alles heel goed en vriendelijk afgerond een dikke 10

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Vlissingen, Middelburg en Veere

Het regelen van een uitvaart voor een dierbare is een belangrijke taak. U wilt het graag goed doen, uit respect voor degene die overleden is en om de nabestaanden te troosten. Het is vaak ook een moeilijke taak, omdat u verdrietig bent en omdat er in korte tijd veel geregeld moet worden. Monuta Adrienne Klein wil u dan graag van dienst zijn. In de moeilijke tijd na een overlijden nemen wij u praktische zorgen uit handen en helpen bij het regelen van de uitvaart. Monuta Adrienne Klein is werkzaam in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Hier zijn meerdere begraafplaatsen, uitvaartcentra en een crematorium. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitvaartverzorging op Walcheren weten wij precies wat er waar mogelijk is. Daar vertellen we u ook graag meer over. Bel ons gerust op 0118 - 412 760 voor meer informatie.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Adrienne Klein uitvaartcentrum De Voorzorg locatie
Uitvaartcentrum De Voorzorg
Industrieweg 20
4382 NA Vlissingen
Image
Monuta Adrienne Klein uitvaartcentrum Adagio locatie
Uitvaartcentrum Adagio
Buitenhovelaan 1
4337 HJ Middelburg
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Adrienne Klein
Uitvaartverzorger

Adrienne

Klein-Zoutendijk

Lees meer over Adrienne

Image
Gerrit Klein
Uitvaartverzorger

Gerrit

Klein

Lees meer over Gerrit

Image
Guido Poesiat
Uitvaartverzorger

Guido

Poesiat

Lees meer over Guido

Image
adrienneklein-monuta-uvchome

Uitvaartcentrum in Vlissingen en Middelburg

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Adrienne Klein in Vlissingen, Middelburg en Veere vertaalt uw wens naar een liefdevolle, laatste herinnering. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is meer mogelijk dan u misschien wel denkt op het gebied van  catering en locaties. Afscheid nemen kan op heel veel plekken.  Zoekt u een uitvaartcentrum in Walcheren, gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere? Dan heeft u keuze uit twee uitvaartlocaties: De Voorzorg in Vlissingen (impressie op YouTube) en Adagio in Middelburg (impressie op YouTube). Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder uitvaartverzekering. Neem contact met ons op en wij regelen de uitvaart zoals u dan wenst.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Adrienne Klein werkt samen met de volgende partners:
Stichting
Vrienden Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Brasserie
Brasserie Eiggenwijzz
Rouwbegeleiding
Zeeuws Verlies
Rouwbegeleiding
NuNazorg
Bloemen
Flowerworld
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Adrienne Klein?
U kunt terecht bij Monuta Adrienne Klein voor het regelen van een uitvaart op Walcheren, in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Vlissingen, Middelburg of Veere, waar kan ik terecht?
Monuta heeft op Walcheren twee uitvaartcentra: De Voorzorg in Vlissingen en Adagio in Middelburg. U kunt hier afscheid nemen van uw overleden dierbare in de dagen na het overlijden. U kunt op ieder gewenst moment uw overleden dierbare bezoeken in een van onze 24-uurskamers. Vanuit het uitvaartcentrum in Vlissingen of Middelburg kunnen wij ook de afscheidsdienst en de nazit organiseren. Dit kan met bijvoorbeeld een koffietafel, maar ook met een buffet of high tea.  
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met Adrienne Klein via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, nemen wij contact met u op  over de mogelijkheden.