Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 72 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Lau
19-05-2024

Zeer prettige omgang met Adrienne die doet wat er beschreven staat. Wat belangrijk is dat er een vervanger is die (in mijn geval) die bij ziekte ook kan uitvoeren wat de wensen zijn en beschreven is. Dit is bij deze uitvaart uitstekend gebeurd.

Lees meer

Ronald de jonge
14-05-2024

Er werd naar ons geluisterd en daarna geadviseerd. Niets opgelegd of in bepaalde richting gestuurd. Gaf ons een fijn gevoel.

Lees meer

Leontine van Bergen-Tissink
02-05-2024

Een mooi afscheid waar we met een warm gevoel.op terugkijken. Een kostbare herinnering

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Vlissingen, Middelburg en Veere

Het regelen van een uitvaart voor een dierbare is een belangrijke taak. U wilt het graag goed doen, uit respect voor degene die overleden is en om de nabestaanden te troosten. Het is vaak ook een moeilijke taak, omdat u verdrietig bent en omdat er in korte tijd veel geregeld moet worden. Monuta Adrienne Klein wil u dan graag van dienst zijn. In de moeilijke tijd na een overlijden nemen wij u praktische zorgen uit handen en helpen bij het regelen van de uitvaart. Monuta Adrienne Klein is werkzaam in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Hier zijn meerdere begraafplaatsen, uitvaartcentra en een crematorium. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitvaartverzorging op Walcheren weten wij precies wat er waar mogelijk is. Daar vertellen we u ook graag meer over. Bel ons gerust op 0118 - 412 760 voor meer informatie.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Adrienne Klein uitvaartcentrum De Voorzorg locatie
Uitvaartcentrum De Voorzorg
Industrieweg 20
4382 NA Vlissingen
Image
Monuta Adrienne Klein uitvaartcentrum Adagio locatie
Uitvaartcentrum Adagio
Buitenhovelaan 1
4337 HJ Middelburg
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Adrienne Klein
Uitvaartverzorger

Adrienne

Klein-Zoutendijk

Lees meer over Adrienne

Image
Gerrit Klein
Uitvaartverzorger

Gerrit

Klein

Lees meer over Gerrit

Image
Guido Poesiat
Uitvaartverzorger

Guido

Poesiat

Lees meer over Guido

Image
Esther Timmerman Monuta
Uitvaartverzorger

Esther

Timmerman

Lees meer over Esther

Image
adrienneklein-monuta-uvchome

Uitvaartcentrum in Vlissingen en Middelburg

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Adrienne Klein in Vlissingen, Middelburg en Veere vertaalt uw wens naar een liefdevolle, laatste herinnering. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is meer mogelijk dan u misschien wel denkt op het gebied van  catering en locaties. Afscheid nemen kan op heel veel plekken.  Zoekt u een uitvaartcentrum in Walcheren, gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere? Dan heeft u keuze uit twee uitvaartlocaties: De Voorzorg in Vlissingen (impressie op YouTube) en Adagio in Middelburg (impressie op YouTube). Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder uitvaartverzekering. Neem contact met ons op en wij regelen de uitvaart zoals u dan wenst.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Adrienne Klein werkt samen met de volgende partners:
Stichting
Vrienden Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Brasserie
Brasserie Eiggenwijzz
Rouwbegeleiding
Zeeuws Verlies
Rouwbegeleiding
NuNazorg
Bloemen
Flowerworld
Gedenksierarden
See You
Bloempreparatie
Floral Stories
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Adrienne Klein?
U kunt terecht bij Monuta Adrienne Klein voor het regelen van een uitvaart op Walcheren, in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Vlissingen, Middelburg of Veere, waar kan ik terecht?
Monuta heeft op Walcheren twee uitvaartcentra: De Voorzorg in Vlissingen en Adagio in Middelburg. U kunt hier afscheid nemen van uw overleden dierbare in de dagen na het overlijden. U kunt op ieder gewenst moment uw overleden dierbare bezoeken in een van onze 24-uurskamers. Vanuit het uitvaartcentrum in Vlissingen of Middelburg kunnen wij ook de afscheidsdienst en de nazit organiseren. Dit kan met bijvoorbeeld een koffietafel, maar ook met een buffet of high tea.  
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met Adrienne Klein via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, nemen wij contact met u op  over de mogelijkheden.