Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Vlissingen, Middelburg en Veere

Wanneer u een begrafenis moet regelen, dan is Monuta Adrienne Klein u graag tot steun. Voor ons is het belangrijk dat u afscheid kunt nemen met een goed gevoel. Of u nu gebruik wilt maken van een zelfgemaakte kist of zelf de kist wilt dragen tijdens de dienst, wij maken het graag voor u mogelijk en helpen u bij het regelen. Wij helpen u een begrafenis te regelen in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. In Vlissingen ligt de Noorderbegraafplaats. Doordat het een klein stukje lopen is naar de begraafplaats, kunt u te voet achter de rouwauto aanlopen. Verder kan in Vlissingen begraven worden in Oost-Souburg en Ritthem. In Middelburg bevindt zich op vijf minuten rijden van ons uitvaartcentrum de grootste begraafplaats in Walcheren aan de Westelijke Oude Havendijk. Verder zijn er begraafplaatsen in Sint Laurens, Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden. Ook in de vele kernen van Veere bevinden zich verschillende begraafplaatsen. Wilt u meer weten over het regelen van een begrafenis? Dan vertellen we u hier graag meer over.

0118 - 412 760
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Vlissingen, Middelburg en Veere

Voor het regelen van een crematie in Vlissingen, Middelburg of Veere staat Monuta Adrienne Klein dag en nacht voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u op de juiste manier afscheid kunt nemen, zodat u hier met een goed gevoel op terug kunt kijken. We nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich op het afscheid kunt concentreren. Wij helpen u de crematie te regelen, in bijvoorbeeld Middelburg of Terneuzen. U kunt er voor kiezen om de afscheidsdienst thuis of in een van onze uitvaartcentra te houden, en de crematie in het crematorium. Zo heeft u meer tijd voor de dienst. Wilt u een crematie regelen op Walcheren, in de gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere? Wij staan voor u klaar. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

0118 - 412 760
Roos op grafsteen

Nazorg

Monuta Adrienne Klein is er voor u. Voor, tijdens, maar zeker ook na de uitvaart. Wanneer de eerste drukte rondom een overlijden en de uitvaart voorbij is, begint namelijk vaak pas echt de rouw. Wanneer u daar behoefte aan heeft, kunt u gebruik maken van onze samenwerking met NuNazorg, een uitgebreide nazorg-service. Door praktische vragen te beantwoorden, maar ook met u te praten over hoe het gaat, staan wij u bij in deze moeilijke eerste periode na een overlijden. Wanneer nodig, kunt u dan ook worden doorverwezen naar andere professionele hulpverleners. Benieuwd naar deze vrijblijvende service? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

0118 - 412 760
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen op Walcheren, in de gemeenten Vlissingen, Middelburg of Veere? Wij staan voor u klaar. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

0118 - 412 760