Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Team Monuta
Adrienne Klein

Onze uitvaartverzorgers

Adrienne Klein - Zoutendijk

Sinds 2012 werk ik als manager voor Monuta en ben ik verantwoordelijk voor de medewerkers van het uitvaartcluster Zeeland en het Crematorium in Terneuzen. In januari 2017 ben ik voor mijzelf begonnen als uitvaartondernemer en verzorg ik uitvaarten in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Ik wil iets betekenen voor de familie. Ik voel mee met de familie en denk graag mee naar wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast heb ik ook oog voor detail. Met mijn achtergrond en eigenschappen wil ik een grote steun zijn op het moment dat u mij nodig heeft. Ik neem tijd voor u en uw verhaal. Het levensverhaal van uw overleden dierbare en de relatie van de nabestaanden met hem of haar zijn het uitgangspunt van ieder afscheid. Die verhalen vormen de basis voor een passende uitvaart. Want niemand is ‘standaard’. Ik ben getrouwd met Gerrit en heb drie kinderen. Wij wonen in Veere, waar ik ook actief ben bij de protestantse gemeente. Dankzij de scholen en sportverenigingen van mijn kinderen heb ik veel contacten opgedaan. Die komen goed van pas bij mijn werk als uitvaartverzorger.

Gerrit Klein

Ik sta als uitvaartverzorger voor toegankelijke communicatie en inhoudelijke dienstverlening. We bieden persoonlijke begeleiding zonder professionaliteit te verliezen; Ik wil niet alleen praktische hulp bieden, maar met u meedenken over de inhoud van het afscheid. Een afscheid waar er enerzijds ruimte is voor uw verdriet en er anderzijds ruimte is voor herinneringen. Vaak heb ik tijdens mijn werk als gemeentepredikant in Zeeland mensen terzijde gestaan na het overlijden van een dierbare. In dat woordje ‘terzijde’ zit voor mij de bijzondere waarde van mijn werk als uitvaartverzorger. Een week lang trek ik met mensen op, leer ik hun verhaal kennen, hoor van gemis en verdriet, maar ook van de grappen en de grollen. Ik heb in de loop der jaren geleerd goed te luisteren, mee te denken over de vormgeving van de uitvaart en woorden te geven aan herinneringen. Ik ben getrouwd met Adrienne, samen hebben we drie kinderen. Het mooie Veere is onze thuisbasis. Ik heb een kinderboek geschreven (‘Oma, Tess en ik’) en lees graag kinderboeken. Er zijn trouwens prachtige kinderboeken over dood en verlies. Ik vertel u er graag over.

Guido Poesiat

In 2011 ben ik verhuisd naar Walcheren en hier voel ik me thuis. Ik woon dan ook met veel plezier in Vlissingen. Na mijn studie Wijsbegeerte ben ik in 2017 begonnen in de uitvaartzorg en daar ben ik nog iedere dag gelukkig mee. Oprechte aandacht voor mens en emotie staat voor mij voorop bij het verzorgen van een uitvaart. Juist in een periode van verdriet en kwetsbaarheid is het fijn als je kan zijn wie je bent. Vanuit die gedachte help ik u graag om het afscheid zo goed en passend mogelijk vorm te geven. Het geeft mij voldoening als dat lukt en de nabestaanden met een warm gevoel terug kunnen kijken op de dag van de uitvaart. Er zijn steeds meer mogelijkheden voor het vervaardigen van een unieke tastbare herinnering aan uw dierbare. Een vingerafdruk van de overledene kan verwerkt worden in een sieraad, maar ook de as of een stukje haar kan daar voor gebruikt worden. Het is ook mogelijk om een unieke urn te laten maken of om het grafschrift in een boomschijf te laten graveren. Als u daar behoefte aan heeft vertel ik u graag meer over de mogelijkheden.

Lenny Adriaanse-Kok

Sinds augustus 2013 werk ik als uitvaartmedewerker bij Monuta in Zeeland. De laatste zorg bieden vind ik heel bijzonder om te doen en ik probeer dit dan ook met veel passie en liefde uit te voeren. Maar ik assisteer ook graag bij een uitvaart en bij de catering tijdens de condoleance. Het geeft mij een voldaan gevoel als een familie tevreden is en goed op een afscheid terugkijkt. In 2011 ben ik verhuisd naar Walcheren en hier voel ik me thuis. Ik woon dan ook met veel plezier in Vlissingen. Oprechte aandacht voor mens en emotie staat voor mij voorop bij het verzorgen van een uitvaart. Vanuit die gedachte help ik u graag om het afscheid zo goed en passend mogelijk vorm te geven. Er zijn steeds meer mogelijkheden voor het vervaardigen van een unieke, tastbare herinnering aan uw dierbare. Zo kan bijvoorbeeld een vingerafdruk van de overledene verwerkt worden in een sieraad. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Michiel Adriaanse

Ik ben Michel Adriaanse, sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam als uitvaartmedewerker bij Monuta Adrienne Klein in Vlissingen. Het werk als uitvaartmedewerker is zeer gevarieerd. Van het moment vlak na overlijden, als ik de laatste zorg mag geven, tot aan de dag van de uitvaart ben ik betrokken bij een familie. Dit zorgt ervoor dat je een familie leert kennen en begrijpen, zodat je op de dag van de uitvaart echt mee kan gaan met de wensen van de overledene en/of de familie. Dit is dan ook de reden waarom ik het werk ben gaan doen. Om mee te werken aan een waardige uitvaart, zodat de naasten van de overledene op een waardige manier afscheid kunnen nemen. Als dat lukt, houd ik een voldaan gevoel over aan mijn werk.