Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Team Monuta
Adrienne Klein

Onze uitvaartverzorgers

Adrienne Klein-Zoutendijk

In 2011 ben ik begonnen bij Monuta als manager uitvaartzorg en was ik verantwoordelijk voor de medewerkers van het uitvaartcluster en het crematorium in Terneuzen. In januari 2017 ben ik voor mijzelf begonnen als uitvaartondernemer en verzorg ik uitvaarten in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Ik wil iets betekenen voor de familie. Ik voel mee met de familie en denk graag mee naar wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast heb ik ook oog voor detail. Met mijn achtergrond en eigenschappen wil ik een grote steun zijn op het moment dat u mij nodig heeft. Ik neem tijd voor u en uw verhaal. Het levensverhaal van uw overleden dierbare en de relatie van de nabestaanden met hem of haar zijn het uitgangspunt van ieder afscheid. Die verhalen vormen de basis voor een passende uitvaart. Want niemand is ‘standaard’. Ik ben getrouwd met Gerrit en heb drie kinderen. Wij wonen in Veere, waar ik ook actief ben bij de protestantse gemeente. Dankzij de scholen en sportverenigingen van mijn kinderen heb ik veel contacten opgedaan. Die komen goed van pas bij mijn werk als uitvaartverzorger.

Gerrit Klein

Ik sta als uitvaartverzorger voor toegankelijke communicatie en inhoudelijke dienstverlening. We bieden persoonlijke begeleiding zonder professionaliteit te verliezen; Ik wil niet alleen praktische hulp bieden, maar met u meedenken over de inhoud van het afscheid. Een afscheid waar er enerzijds ruimte is voor uw verdriet en er anderzijds ruimte is voor herinneringen. Vaak heb ik tijdens mijn werk als gemeentepredikant in Zeeland mensen terzijde gestaan na het overlijden van een dierbare. In dat woordje ‘terzijde’ zit voor mij de bijzondere waarde van mijn werk als uitvaartverzorger. Een week lang trek ik met mensen op, leer ik hun verhaal kennen, hoor van gemis en verdriet, maar ook van de grappen en de grollen. Ik heb in de loop der jaren geleerd goed te luisteren, mee te denken over de vormgeving van de uitvaart en woorden te geven aan herinneringen. Ik ben getrouwd met Adrienne, samen hebben we drie kinderen. Het mooie Veere is onze thuisbasis. Ik heb een kinderboek geschreven (‘Oma, Tess en ik’) en lees graag kinderboeken. Er zijn trouwens prachtige kinderboeken over dood en verlies. Ik vertel u er graag over.

Guido Poesiat

In 2011 ben ik verhuisd naar Walcheren en hier voel ik me thuis. Ik woon dan ook met veel plezier in Vlissingen. Na mijn studie Wijsbegeerte ben ik in 2017 begonnen in de uitvaartzorg en daar ben ik nog iedere dag gelukkig mee. Oprechte aandacht voor mens en emotie staat voor mij voorop bij het verzorgen van een uitvaart. Juist in een periode van verdriet en kwetsbaarheid is het fijn als je kan zijn wie je bent. Vanuit die gedachte help ik u graag om het afscheid zo goed en passend mogelijk vorm te geven. Het geeft mij voldoening als dat lukt en de nabestaanden met een warm gevoel terug kunnen kijken op de dag van de uitvaart. Er zijn steeds meer mogelijkheden voor het vervaardigen van een unieke tastbare herinnering aan uw dierbare. Een vingerafdruk van de overledene kan verwerkt worden in een sieraad, maar ook de as of een stukje haar kan daar voor gebruikt worden. Het is ook mogelijk om een unieke urn te laten maken of om het grafschrift in een boomschijf te laten graveren. Als u daar behoefte aan heeft vertel ik u graag meer over de mogelijkheden.

Esther Timmerman

Als uitvaartverzorger heb ik mooi en betekenisvol werk. Ik werk dan ook vanuit mijn hart en gevoel.

‘Een afscheid precies zoals u wilt’

Een mooi en goed georganiseerd afscheid doet eer aan het leven van de overledene en geeft troost en kracht voor diegenen die doorgaan. Ik ontzorg u hierbij graag, waarbij overleg, oog voor detail, openheid en daadkracht bij mij voorop staan. In de dagen voor de uitvaart hebben we regelmatig contact. Daarbij vind ik het belangrijk dat dit contact een gevoel heeft van openheid en vertrouwen.

Ik ben een echte Zeeuwse, geboren in Goes met als achtergrond werken in de gastvrijheidssector en het onderwijs. Daardoor kan ik mijn professionaliteit, mijn sociale- en organisatorische achtergrond en net-dat-stapje-extra-doen uitstekend toepassen in mijn werk als uitvaartverzorger.

Vanuit mijn achtergrond ken ik veel mensen met ieder hun eigen gedachtes, geloof en overtuigingen; dit intrigeert mij.

Sinds ik bij Monuta Adrienne Klein werk, merk ik dat het erg belangrijk is dat de nabestaanden weten wat de wensen zijn van hun dierbare overledene.

Ik ga dan ook graag met u in gesprek over de wensen die ú heeft omtrent uw eigen afscheid.