Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Adrienne Klein gemiddeld met een

9,8
25 beoordelingen
96% beveelt Monuta Adrienne Klein aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij hebben afscheid genomen van onze moeder en de uitvaart is verzorgd door Monuta. Alles was echt heel erg mooi en netjes verzorgd. Van het begin tot eind. Ook de behulpzaamheid, rust en de ongelooflijke vriendelijkheid van Gerrit Klein, die de uitvaart en alles eromheen heeft besproken met ons als familie, en zorgvuldig de uitvaart fijn heeft geregeld. Zeer prettig geholpen met alles! En daarvoor heel veel dank!! En natuurlijk ook dank aan de andere medewerkers die hun zorg hebben bijgedragen.

Meer lezen
G.
Vlissingen
06-05-2022
10

Wij hebben op een fijne manier afscheid kunnen nemen van onze oom. Ook anderen die het afscheid meebeleefd hebben waren zeer te spreken over de manier waarop dit gebeurd is. Het is gedaan in een stijl die echt bij hem paste, ook in de kerk.

Meer lezen
Ineke
Serooskerke Walcheren
04-05-2022
10

De uitvaart verzorger heeft ons veel werk uit handen genomen en was vriendelijk. Het mortuarium sfeervol en opbaring goed verzorgd. Begrafenis vanaf vertrek mortuarium tot het einde op de begraafplaats zeer stijlvol en goed georganiseerd. Alle medewerkers van Monuta representatief en keurig gestyled. De meeste mensen gaven een hoge waardering voor deze uitvaart. Zelfs de video vd uitvaart was mooi.

Meer lezen
Anna
Middelburg
16-03-2022
9

Het voorgesprek was goed en de uitvaart was heel goed geregeld.

Meer lezen
Irma Geluk
VLISSINGEN
14-03-2022
8

Jammer dat de rekening zo snel binnen kwam

Meer lezen
Paul
Middelburg
13-02-2022
10

Alles ging soepel van begin tot eind, en alle medewerkers waren zeer respectvol

Meer lezen
Jeannet
Vlissingen
02-02-2022
9

Dit resulgeerde in een mooie respectvolle uitvaart

Meer lezen
rob
vlissingen
02-02-2022
10

Goede en menselijke afhandeling van de zaken, je word zeer goed door de mensen ondersteund en het zijn gewoon om in een woord te zeggen, toppers!

Meer lezen
Ramon Rijntjes
KOUDEKERKE
04-01-2022
10

Het contact met uitvaartverzorger Guido Poesiat voelde van begin tot eind vertrouwd, prettig en in alles voelden we ons serieus genomen. We kijken met een fijn, tevreden gevoel terug op een bijzondere, waardevolle dag.

Meer lezen
Annie
Koudekerke
03-01-2022