Recensies

Liefdevol

De uitvaartverzorging was respectvol, empathisch, betrokken, attent, deskundig, coöperatief, liefdevol, doortastend en integer. Vanaf het eerste telefonische contact, de opbaring thuis, de uitvaart, de begrafenis en de nazorg.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven, zijn betrokken, op zo’n moment grote steun.

Empathie, zorg en rust

Ik zou Monuta zeker wel aanbevelen. De empathie, de zorg en de rust maakte het alles mooi. Ook de uitvaart was uitstekend.

Tijd voor de mensen

Duidelijk, respect, nemen de tijd voor de mensen.

Bedankt voor alles

Het is netjes verzorgt bij Monuta de mensen zijn lief en zorgzaam voor de overlevende. Alles was naar wens verlopen.

Goede begeleiding

Vanaf moment van overlijden tot de uitvaart goede begeleiding gehad mede dankzij de uitvaartverzorger.

Perfect geregeld

De uitvaart was perfect geregeld. Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Zoals mijn man het gewenst had

Dit was de wens van mijn echtgenote,en ik blij dat ik via Monuta hieraan heb voldaan.Het was voor ons een mooi afscheid.

Deskundig en liefdevol

Ik ben heel tevreden over Monuta Vlissingen omdat wij op een zeer deskundige, liefdevolle manier zijn begeleid door Adrienne Klein, voor wie niets te veel was om alles tot in de puntjes voor ons te regelen, mee te denken, op elk moment bereikbaar te zijn voor onze vragen. De uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden, en de rol van Adrienne was hierin heel belangrijk.

Alles onder één dak

Het kan allemaal onder een dak geregeld worden, in een mooi intiem zaaltje. Een eigen crematorium. Kortom, een prachtige uitvaart op maat. Een groot compliment voor de uitvaartverzorger. Hij voldeed aan al onze wensen, erg mooi.