Recensies

Deskundig en liefdevol

Ik ben heel tevreden over Monuta Vlissingen omdat wij op een zeer deskundige, liefdevolle manier zijn begeleid door Adrienne Klein, voor wie niets te veel was om alles tot in de puntjes voor ons te regelen, mee te denken, op elk moment bereikbaar te zijn voor onze vragen. De uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden, en de rol van Adrienne was hierin heel belangrijk.

Alles onder één dak

Het kan allemaal onder een dak geregeld worden, in een mooi intiem zaaltje. Een eigen crematorium. Kortom, een prachtige uitvaart op maat. Een groot compliment voor de uitvaartverzorger. Hij voldeed aan al onze wensen, erg mooi.

Volle tevredenheid

De uitvaart van mijn man is tot onze volle tevredenheid door u verzorgd. Er is geen enkel minpunt te vermelden.

dankbaar

Wij hebben het contact met Adrienne (en ook met haar man) als bijzonder waardevol ervaren in een voor ons moeilijke tijd. Rustig en bekwaam heeft zij ons begeleid en ons gevolgd in onze wensen, met ons meegedacht, alle tijd genomen, geduldig en betrokken. Ze was steeds bereikbaar voor al onze vragen en opmerkingen, een steun en toeverlaat.. De uitvaart van mijn vader en alles er omheen was precies zoals we het voor ogen hadden. Dat geeft zo'n goed gevoel. Echt dankbaar hiervoor. Ingrid van Wittene, mede namens Danny en Rebecca en de rest van de familie.

Veel extra's. Niet voor het geld

Duidelijk meeleven. Veel tijd en aandacht voor nabestaanden. Veel extra's zoals onder andere sterrenhemel en gedenken.nl. Ze werken duidelijk niet alleen voor het geld.

Persoonlijk en integer

Persoonlijke en integere afhandeling van de uitvaart. Zonder al te ‘pusherig’ te zijn. Ook goed meegedacht over de persoonlijke wensen.

Empathie, rust en begrip

Ik heb goede ervaringen met Monuta en zou het een ander zeker aanraden. De uitvaartverzorger kwam en met een paar aantekeningen wist hij precies wat mijn wensen waren. Zijn empathie, rust en begrip waren fijn in deze moeilijke dagen. Ik ben hem erg dankbaar. Met het vervoer was er zeker respect voor de overledene.

Groot empatisch vermogen

Zeer vriendelijk en behulpzaam, met groot empathisch vermogen

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam, met groot empathisch vermogen

Wensen waargemaakt

Alles wordt goed uitgelegd en je wensen worden echt waar gemaakt.