Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Adrienne Klein gemiddeld met een

9,7
37 beoordelingen
97% beveelt Monuta Adrienne Klein aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Goede service

Meer lezen
Marina Lamper
Nieuwdorp
16-12-2022
10

Prima

Meer lezen
Irene Ras
Middelburg
01-12-2022
10

Ik kom zelf uit de uitvaartzorg, maar mijn uitvaart mag geregeld worden door Monuta en dan voornamelijk door Adrienne, Toffe gast, met een goed inschatting vermogen, en een luisterend oor voor de wensen

Meer lezen
Petra van Adrichem
Borssele
02-11-2022
10

Als eerste aanspreekpunt namens familie en vrienden kijken we terug op een gedenkwaardige uitvaart. Alle lof voor Gerrit Klein en z'n team. Met een subtiele luisterhouding worden wensen opgepakt. Met gevoel voor stijl, maar vooral in de lijn van de laatste wensen van onze oom. Respect!

Meer lezen
Marco Walhout
Koudekerke
21-10-2022
9

Der Mitarbeiter von Monuta hat mit mir sämtliche Beerdigungs Formalitäten in Englisch geklärt. Ich war sehr froh, da ich holländisch spreche. Als einzige Familienangehörige musste ich die Beerdigung meiner Tante in einem Land organisieren, dass 1000 km von mir entfernt ist. Ich wurde sehr gut unterstützt und jederzeit über alles detailliert informiert. Vielen Dank.

Meer lezen
Jutta
Eichenau, Deuschland
26-09-2022
10

Ik voelde me goed opgevangen als klant en als mens. Gemakkelijk om op elk moment van de dag of nacht in contact te komen met eventuele vragen.

Meer lezen
Lena
Arnemuiden
15-09-2022
10

Vorig jaar op 10 augustus vond het afscheid plaats van mijn lieve Aafke die volledig onverwacht was overleden tijdens een vakantie met het hele gezin in de Ardeche. Vanaf het eerste contact direct naar haar overlijden op 29 juli tot en met de crematie was de begeleiding door Gerrit en Adrienne uitzonderlijk goed. Fantastisch als je in handen bent van zulke lieve mensen op de moeilijkste momenten van je leven. Nogmaals , heel hartelijk dank!

Meer lezen
Ernst van der Hoop
Gapinge
11-08-2022
10

5 jaar geleden mijn moeder nu mijn man en steeds prima geregeld en goed verzorgd.

Meer lezen
Joke van der Have
Vlissingen
03-08-2022
9

Alles in de puntjes verzorgd

Meer lezen
Harry Tattje
Vlissingen
17-07-2022