Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0118 - 412 760

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Adrienne Klein gemiddeld met een

9,7
47 beoordelingen
97% beveelt Monuta Adrienne Klein aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Aan alles wordt gedacht. Tussentijdse wijzigingen worden flexibel verwerkt. Er wordt respectvol en met compassie gewerkt vanuit een professionele werkhouding.

Meer lezen
Willem
Serooskerke
05-06-2023
8

Heb gekozen voor Monuta omdat een ruim 2 maandenvoor overlijden van mijn man de uitvaart van mijn moeder is verzorgd door Monuta. Professioneel, oprecht met waardigheid.

Meer lezen
E
Davidse
20-04-2023
9

De begeleiding en het meedenken in een moeilijke tijd waarin veel belangrijke beslissingen moeten worden genomen, werd op een fijne manier gedaan. We hadden dagelijks contact en konden zo naar een mooie uitvaartdienst toe werken.

Meer lezen
Rieneke
Oost-Souburg
19-04-2023
10

Goede verzorging met veel liefde voor de nabestaande

Meer lezen
Jouke
Vlissingen
17-04-2023
10

Zeer empathische en respectvolle medewerkers. Geen moeite was teveel. Adrienne heeft ons veel zorgen uit handen genomen, ze was een grote steun en altijd bereikbaar. Wij bevelen deze onderneming beslist aan!

Meer lezen
C.
Veere
17-04-2023
8

Prettige oraganisatie die de uitvaart van mijn moeder netjes heeft verzorgd. De muziek heeft de uitvaart begeleider opgezocht. Muziek en fotoreportage en sprekers waren goed op elkaar afgestemd. De faktuur kwam na 10 weken.

Meer lezen
Aletta van Duijne
Middelburg
03-03-2023
10

Hebben al meerdere uitvaarten meegemaakt, maar deze steekt er duidelijk bovenuit.

Meer lezen
Jan
Vlissingen
20-02-2023
10

Gerrit Klein voelde snel aan wat voor een soort afscheid wij wensten. Er werd meegedacht en er werd geregeld. Een goed luisterend oor; Het gaf ons rust!

Meer lezen
Jeroen en Anita
Vlissingen
03-02-2023
10

betrouwbaar,behulpzaam

Meer lezen
E.A. Oosterling-Klaassen Oosterling
Oost-Souburg
03-02-2023