Uitvaart regelen

U kunt tegenwoordig in alle rust een uitvaart regelen. Vroeger moest de uitvaart binnen vijf dagen plaatsvinden. Tegenwoordig heeft u hiervoor zes werkdagen de tijd. Dit betekent dat u meer tijd heeft om na te denken over het persoonlijk maken van de uitvaart. De rouwkaart hoeft niet meer direct verstuurd te worden. De gehele uitvaart kan een persoonlijk thema krijgen. Dit thema staat centraal tijdens de week waarin we samen de uitvaart regelen. Van de rouwkaart, de invulling van de uitvaartplechtigheid tot aan de catering na afloop.

Veel luisteren tijdens de kennismaking

Wanneer een dierbare overlijdt ken ik u nog niet. Ik kom zo snel mogelijk bij u langs om kennis met u te maken. Tijdens dit eerste gesprek zal ik u vooral veel laten vertellen over de overleden dierbare. En ik zal u voorstellen doen om de uitvaart bijzonder en persoonlijk te maken. Dit kan beginnen met ‘hij was voetbalfan’ en eindigen in een voetbaluitvaart. Compleet met een afscheid in een geliefd voetbalstadion, bloemen in de vorm van een voetbal en een uitvaartkist in de kleuren met logo van de club. Was uw dierbare veel te vinden op de golfbaan van Nieuwegein? Dan is een afscheid daar ook denkbaar. Een uitvaart met een persoonlijk thema is vaak niet veel duurder. Voor elk budget kan ik een uitvaart regelen die persoonlijk is en aansluit bij uw wensen.

Positief terugkijken op uw dierbare

Misschien was uw dierbare de laatste periode ziek. Dit is echter maar een klein deel van het leven. Ik wil mogelijk maken dat nabestaanden tijdens en na de uitvaart de positieve herinneringen aan de overledene voor zich zien. Via toespraken over het leven van de dierbare en uitspraken die hij of zij vaak deed. Ondersteund met persoonlijke muzikale voorkeuren, foto’s of video’s.

Bas Poelstra heeft ons zeer goed door het gehele proces begeleid. Dit gaf ons rust doordat wij wisten wat er komen ging. Alles werd besproken. Wij hebben dit als zeer positief ervaren. De uitvaart is hierdoor goed verlopen wat ook opgemerkt is door de familie, vrienden en bekenden.” - familie De Kruif

Ook na de uitvaart nog contact

De periode na de uitvaart is even belangrijk als die vooraf. Daarom heb ik nog regelmatig contact met de nabestaanden na de begrafenis of crematie. Als ik kan helpen bij praktische zaken dan doe ik dat graag. Ik heb een breed netwerk van vakmensen in de omgeving van Nieuwegein. Zoals een steenhouwer, notaris of hulp bij de belastingaangifte. Mijn kantoor zit aan dezelfde locatie als uitvaartcentrum en crematorium Noorderveld. Daarom is het voor mij geen probleem om u te ondersteunen en te adviseren bij de asbehandeling als u hier tegenop ziet. Nabestaanden krijgen van mij het Monuta Nazorgboek. Hierin staat alles waar u als nabestaande nog mee te maken zult krijgen. Ook jaren na de uitvaart kom ik in Nieuwegein nog nabestaanden tegen en is er vaak nog een moment om bij te praten.

Meer informatie?

Ik sta tot uw dienst. U kunt mij vrijblijvend bellen op 030 – 889 33 52. Wilt u direct een uitvaart regelen? Dan ben ik dag en dacht bereikbaar.

Neem contact op om een uitvaart te regelen

Waarom Monuta Bas Poelstra?

  • Veelzijdig, ontzorgend en creatief
  • Veel kennis van uitvaartmogelijkheden
  • Echte klantgerichte dienstverlening
  • Onze ervaring - Uw zekerheid

Werkgebied

Nieuwegein