Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Utrecht gemiddeld met een

9,4
37 beoordelingen
100% beveelt Monuta Utrecht aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Goede persoonlijke dienstverlening

Meer lezen
A vd Steeg
Schermerhorn
15-03-2023
8

crematie is niet gedaan in Ugchelen maar in Stadskanaal zonder overleg . dit inmiddels besproken met betrokkenen. nu is mijn uitvaartverzorger aan zet met het gene ik heb aangegeven. ik heb de persoon die dit leed heeft veroorzaakt vergeven mar ga het nooit vergeten, ook omdat het fijt was er ruimte in de koeling was om haar op later tijdstip te cremeren. tevens heeft Els manager crematorium te Ugchelen een protocol geschreven als dit door omstandigheden nogmaals voorkomt het beschreven is. ik ga voordat dit protocol wordt uitgerold met Els om de tafel om samen met haar dit goed te keuren

Meer lezen
Kosmo Pater
Voorthuizen
01-03-2023
10

Ondanks het verlies was het een fijne ervaring

Meer lezen
Josephine
Culemborg
01-03-2023
9

Aandacht voor de gehele uitvaart en alles er omheen Ook persoonlijke aandacht

Meer lezen
Riet
Nieuwegein
28-02-2023
9

Mijn ervaring met monuta heb ik als heel prettig ervaren. Het was overweldigend wat er allemaal op ons af kwam bij het plotselinge overlijden van onze dierbare. Heel fijn dat er goed naar ons geluisterd werd en dat er heel helder werd gemaakt wat er van ons verwacht werd op welk moment voor het regelen van de uitvaart. We hebben er samen met de uitvaart ondernemer Natalie een mooie uitvaart van kunnen maken. We zijn haar dan ook heel dankbaar voor haar hulp tijdens de verdrietige periode.

Meer lezen
Crystel
Nieuwegein
07-02-2023
10

Ik had prettige en goede ervaringen bij Monuta, van dag 1 t/m nog weken na de crematies

Meer lezen
sophia
zeist
16-01-2023
10

Het was een heel mooi afscheid wat heel goed geregeld was, en duidelijke afspraken.

Meer lezen
Bertus
Zeist
03-01-2023
10

Deze beoordeling betreft Monuta Ede.

Meer lezen
Martin
Ede gld
15-12-2022
10

Nemen veel tijd voor de zorg van een uitvaart. Alle vragen worden beantwoord en nemen veel tijd voor je. Uitvaartcentrum zelf is heel erg persoonlijk en alles wordt goed besproken en ook bij vragen bemen ze snel contact met je op. Wij hebben als nabestaande heel veel ondersteuning bij Renske Blok ervaren.

Meer lezen
Dia Hendriks
ZEIST
15-12-2022