Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Utrecht gemiddeld met een

9,3
28 beoordelingen
100% beveelt Monuta Utrecht aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De voorbereiding van en de begeleiding tijdens de uitvaart van mijn vader door Monuta heb ik als zeer prettig ervaren. Het was fijn dat er werd meegedacht over een mooi en warm afscheid. Ook het gebruik van de 24-uurs kamer voelde goed. Het deed huiselijk aan. De ruimte waar mijn vader lag opgebaard was sfeervol ingericht. Een mooie plek om nog in alle rust afscheid van hem te kunnen nemen.

Meer lezen
Nicole
Amersfoort
01-12-2022
10

Onze ervaring met Monuta Zeist is uitstekend. Alles wat we rondom ons “schoon” moeder wilde is uitgevoerd. Nazorg is ook uitstekend.

Meer lezen
Ilona
Apeldoorn
01-12-2022
9

Heel goede voor en nazorg van mijn overleden man. Hele lieve vrouw die ons bijgestaan heeft.

Meer lezen
Miriam
Ijsselstein
27-11-2022
10

Renske Blok heeft voor ons de begeleiding gedaan van het afscheid en uitvaart van onze moeder. Zij wist precies aan te voelen van wat wij nodig hadden, was daarbij nooit opdringering, liet alle ruimte voor de zaken die wij zelfstandig wilde oppakken en gaf waar nodig heldere en transparente uitleg over de relevante zaken in het proces van het afscheid. Wij zouden haar en Monuta aan iedereen aanbevelen.

Meer lezen
Gerard
Zeist
15-11-2022
10

Vanaf het begin tot de nazorg was alles goed geregeld door Renske.

Meer lezen
A van mechelen
Utrecht
01-11-2022
10

Zowel het eerste als het latere contact met de uitvaartverzorger van Monuta was erg prettig. Zij was accuraat en vriendelijk. Afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. De dag zelf verliep prima. De uitvaart was in goede handen en dat is bij zo'n emotionele gebeurtenis waar tegelijkertijd veel geregeld moet worden, erg prettig.

Meer lezen
Bert
Amersfoort
15-09-2022
9

Een zeer goede uitvaartverzorgster die oog had voor detail en wensen vanuit de familie. Fijne begeleiding die ruimte gaf voor verdriet.

Meer lezen
Peter
Hoogland
02-09-2022
10

Als nabestaande weet je nietwat je moet doen of verwachten en dan is het zo fijn als iemand je bij de hand neemt en bijstaat. Monuta heeft ons warm en professioneel gesteund toen we dat nodig hadden. Ondanks dat de tijd kort was, was er geen enkele hapering in de organisatie. We werden liefdevol en professioneel geassisteerd. Er was transparantie over kosten en wat wel en niet kon. Ook het meteen verstrekte naslagwerk is fijn. Ik zou zonder aarzelen weer voor Monuta kiezen.

Meer lezen
Jetty
Van Dorp
16-08-2022
9

Bianca versteeg heeft voor ons de uitvaart van mijnvader gedaan Ze gaf ons meteen een goed gevoel en alles is erg goed gegaan Dank je hiervoor

Meer lezen
Cfvan gortel
Zeist
01-08-2022