Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Utrecht

Er zijn meerdere begraafplaatsen in Utrecht en omgeving. Iedere begraafplaats heeft ook zijn eigen karakter en mogelijkheden. Voor een begrafenis zijn er verschillende locaties in Utrecht en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Utrecht telt vier begraafplaatsen, waaronder Daelwijck, Soestbergen, Kovelswade en Tolsteeg. Elke begraafplaats heeft zijn eigen uitstraling en sfeer. Kiest u voor een andere begraafplaats of locatie? Dan staan wij u uiteraard bij en kijken we samen naar de mogelijkheden. Wanneer wij een begrafenis regelen in Utrecht, regelen wij deze zoals u dat graag wilt.

0800 - 023 05 50
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Utrecht

Wanneer u kiest voor een crematie, dan helpen wij u graag bij het regelen van een crematie in Utrecht. U kunt bijvoorbeeld voor een crematie terecht bij Uitvaartcentrum en Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Het pand is een aantal jaren geleden verbouwd en voldoet aan alle moderne eisen. Zo kan er een livestream verbinding gemaakt worden wanneer het voor u niet mogelijk is om bij de uitvaartplechtigheid aanwezig te zijn. Er wordt vaak voor Crematorium Noorderveld in Nieuwegein gekozen vanwege de gemoedelijke sfeer en de warme, huiselijke uitstraling. U kunt zowel met een grote groep als ook een kleine groep in Crematorium Noorderveld terecht. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Utrecht kunnen wij u adviseren over de verschillende andere crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. De mogelijkheden verschillen per crematorium. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Heeft u al nadacht over de afbestemming? Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 023 05 50
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Utrecht? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen in de volgende gebieden: Utrecht, Zeist, Houten.

0800 - 023 05 50