Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Team Monuta
Utrecht

Onze uitvaartverzorgers

Johan Sienema

Mijn naam is Johan Sienema en ik ben werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta in de regio Amersfoort – Leusden. Als geboren ‘Keientrekker’ ben ik nu woonachtig in Leusden, hierdoor ben ik bekend met de lokale gebruiken, tradities en afscheidslocaties. Dit komt mij goed van pas bij het adviseren van ieders persoonlijke uitvaart, afhankelijk van waar de behoefte ligt. Met een achtergrond in de dienstverlening mag u van mij een flexibele en dienstbare service verwachten.

Als zeer ervaren uitvaartverzorger in de regio sta ik u bij in alle praktische zaken die geregeld moeten worden, zoals het uitzoeken van de polissen. Dit zodat we samen de ruimte krijgen om het afscheid zo persoonlijk te maken. Denk hierbij aan het verwerken van de lievelingsbloemen van uw dierbare in de uitvaart, of het uitnodigen van een ritueelbegeleider die met de juiste rituelen een onvergetelijk afscheid voor u kan realiseren. Alles kan en mag. Ik ben er voor u.

Bianca Versteeg

Betrokken en gedreven.
Zo ben ik er voor families als er afscheid genomen moet worden. Voor hen wil ik er zijn, met hen wil ik zoeken naar de manier die bij hen past voor een goed afscheid met een goed gevoel.

Met mijn open blik, mijn grote gevoel voor verantwoordelijk en mijn denken in oplossingen ben ik de familie tot steun. Ik ben voor hen een luisterend oor en houd het overzicht: ze kunnen altijd bij mij terecht en kunnen er van op aan dat alles goed wordt geregeld. Zo zoek ik met hen naar de manier waarop zij hun geliefde willen herinneren en hoe we dit op een passende wijze vorm kunnen geven op de dag van het afscheid.

 

Natalie van Eijndthoven

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe fijn het is een rots in de branding te hebben in de tijd dat je als nabestaanden in een emotionele achtbaan zit. Ik zorg ervoor dat nabestaanden in de laatste fase alle tijd en rust hebben om afscheid te nemen van hun dierbare.
Dat doe ik door; te luisteren, mijn best te doen u te begrijpen en mij open, eerlijk en sociaal op te stellen. Hierdoor bepalen we samen uw behoeften en stellen we uw wensen vast. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid een bijzondere en een dierbare herinnering wordt.

Sabina Lieftink-Valkenburg

Vertrouwd en betrokken, vanuit het hart.
Ieder mens is uniek en verdiend een persoonlijk afscheid. Ik vind het bijzonder om in een periode van rouw de familie bij te kunnen staan. Hen te mogen helpen en te adviseren over de invulling van het afscheid. Dit doe ik door goed te luisteren naar hun verhaal, mee te denken en zorg uit handen te nemen.

Hierbij is het belangrijk om het overzicht te behouden en rust te bewaren. Samen creëren we een afscheid waarop men met een goed gevoel kan terugkijken. In de dagen in aanloop naar het afscheid ben ik er voor de familie, maar ook zeker in de periode erna.