Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Uitvaartcentrum Leeuwenbergh in Utrecht

Afscheid nemen op een manier die bij u past. Midden in de binnenstad van Utrecht bevindt zich uitvaartcentrum Leeuwenbergh. Een sfeervol monument uit 1567 met een rijke historie. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig op één locatie voor kleine en grote gezelschappen. Uw uitvaartverzorger is uw vaste aanspreekpunt en staat voor u klaar, en kan u uitgebreid vertellen over de mogelijkheden en informeren over de tarieven van deze locatie. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht Zaal

Aula en foyer Leeuwenbergh

De aula heeft een stijlvolle uitstraling door de hoge glas in lood ramen en de originele elementen. De ruimte beschikt over de hoogste kwaliteit audiovisuele middelen, licht, geluid en projectie. Livemuziek komt helemaal tot zijn recht door de goede akoestiek. Rondom het afscheid is er in de foyer gelegenheid voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van de stadstuin op de binnenplaats. Uitgebreide cateringservice waarbij alle wensen bespreekbaar zijn. Zo kunt u kiezen voor koffie/thee met cake, maar ook voor een uitgebreide borrel met hapjes. 

0800 - 023 05 50
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht piano
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht livestream
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht piano

Livestream en video registratie mogelijkheden

In de zaal van Leeuwenbergh zijn er tal van mogelijkheden om de uitvaart via een livestream uit te laten zenden. Ook kan de plechtigheid op film worden opgenomen zodat u dit later nog eens terug kunt kijken. Daarnaast zijn er verschillende LED-schermen aanwezig, waardoor de getoonde powerpoint-presentatie goed zichtbaar is voor alle aanwezigen. Met behulp van de theaterverlichting kan u de gewenste sfeer creëren, waarbij de verlichting kan worden aangepast van een ingetogen en stemmige uitstraling tot een meer kleurrijke en geanimeerdere uitstraling.

0800 - 023 05 50
Image
Familiekamers uitvaartcentrum Utrecht
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht tuin
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht zitjes

24 uurs familiekamers

Leeuwenbergh heeft een tweetal familiekamers tot haar beschikking. De 24 uurs familiekamer in het tuinhuis geeft u de gelegenheid om de overledene op ieder moment van de dag te bezoeken. U bereikt de 24 uurs familiekamer via de Schalkwijkstraat, via de besloten stadstuin. Het tuinhuis heeft uitstekende geluidsisolatie en is daarmee erg gericht op privacy. U kunt in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Er is ook een kitchenette en tevens sanitaire voorzieningen in het gebouw aanwezig. De familiekamer in het gebouw zelf betreft een privé familiekamer. De ruimte is voorzien van een lounge en twee aparte kleedkamers. Er zijn ook aparte toiletten mét een douche aanwezig, zodat u voorafgaande aan de dienst uzelf nog kunt opfrissen als u daar behoefte aan heeft.

0800 - 023 05 50
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht schoenen
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht kist
Image
Uitvaartcentrum Leeuwenbergh Utrecht boot afscheid
Image
Uitvaartcentrum Utrecht rolstoelvriendelijk
Image
Uitvaartcentrum Utrecht rolstoelvriendelijk

Faciliteiten van locatie Leeuwenbergh

Het gebouw Leeuwenbergh beschikt over een rolstoel toegankelijk en mindervaliden toilet op de begane grond. Ook zijn er twee gehandicapten-parkeerplaatsen beschikbaar. De zaal, foyer en familiekamers zijn voorzien van een corona-proof ventilatiesysteem. Alle ruimtes kunnen flexibel en naar eigen wens worden ingericht. Zo is het mogelijk om een persoonlijke herdenkingshoek te creëren waar de gasten in intimiteit herinneringen kunnen ophalen.

0800 - 023 05 50