Ons team

Jessica de Vos

Medewerker

Ieder afscheid is uniek en bijzonder. Het is belangrijk dat dit allemaal in goede banen loopt. Ik vind het zo mooi om hier een waardevolle bijdrage aan te kunnen leveren en samen met mijn collega’s er voor de familie te zijn in wat voor opzicht dan ook.

Meer over mij

Ellen Van Lierde - Bonte

Medewerker Uitvaart

Ik werk met name in de aula.  Wat ik er zo mooi aan vind is om als team ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid en dat wij er op de achtergrond voor zorgen dat de uitvaartdienst en alles eromheen goed verloopt. Dit geeft mij elke keer enorm veel voldoening, zeker als ik achteraf hoor dat mensen het zo mooi hebben gevonden kan mijn dag niet meer stuk.

Meer over mij

Sarie Maat - Nijsse

Medewerker hospitality

Na jaren in de uitvaart te hebben gewerkt, werk ik sinds een paar maanden in de koffiekamer in het Crematorium. Ik heb nu helemaal mijn draai gevonden en het is enorm fijn en dankbaar werk. Het meedenken in nieuwe dingen of arrangementen is ook leuk, We proberen steeds weer te vernieuwen en gastvrij te zijn!

Meer over mij

Marlies Oosterman

Medewerker uitvaart

Het mooiste in mijn werk is de dankbaarheid van de gasten na een afscheidsdienst. Ik doe het met zoveel liefde en plezier en hoop dat de families die bij ons aanwezig zijn dit ook zien. Ik zal altijd voor hen klaarstaan en helpen waar ik kan in die moeilijke tijd die ze doormaken.

Meer over mij

Dimitri van der Peijl

Medewerker uitvaart

Met mijn horecaervaring staat dienstverlening bij mij hoog in het vaandel. Dat is ook een van de redenen dat dit werk zo mooi en dankbaar is om te doen. Alles mag aan mij gevraagd worden door de gasten, ik doe het met liefde. Ik werk als aulamedewerker bij afscheidsdiensten. Een goed afscheid is heel belangrijk!

Meer over mij

Karen van Middendorp

Senior Medewerker Crematorium

Na bijna 10 jaar als uitvaartverzorger en relatiebeheerder te hebben gewerkt bij Monuta, koos ik er in 2017 voor om senior medewerker te worden bij Crematorium Terneuzen. Samen met mijn collega’s willen we ons crematorium nog gastvrijer maken. Het is lastig genoeg voor de gasten die we hier ontvangen en wij willen alles wat mogelijk is doen om het hen te helpen om de uitvaart van hun dierbare zo mooi mogelijk te laten verlopen, van de opbaring tot de asbestemming.

Meer over mij

Janny Groot-Borgers

Medewerker hospitality

Na de al genoemde mogelijkheden binnen de catering wil ik,aandacht besteden aan het gebak dat wij serveren. Na de bekende, voor ons in speciale vormen gebakken, grote plakken cake, kunnen wij u een divers assortiment gebak aanbieden. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, serveren wij voor iedere gelegenheid vers gebak, binnen de HACCP-norm van 2 uur. Het gewenste gebak wordt bij een warme bakker besteld. Natuurlijk wil ik u er op attent maken dat ook de Zeeuwse bolus op onze lijst staat.

Meer over mij

Marijke Bolleman

Medewerker uitvaart

Mijn taken zijn vooral administratief, maar ik maak ook afspraken met mensen die iets meer willen weten wat de keuzemogelijkheden zijn voor de asbestemming. Veel mensen weten niet dat er zoveel mogelijkheden zijn waar je as in kan bewaren als het een thuisplaatsing is. Maar ook als je voor een verstrooiing kiest dat er de mogelijkheid er is om wat as thuis te hebben. Want als je eenmaal heb verstrooid, heb je wel een aandenken op een speciaal plekje maar niet meer iets tastbaars thuis.

Meer over mij

Carla Buter

Medewerker uitvaart

Ik ondersteun de administratie en werk ook in de aula en doe bijkomstige werkzaamheden. Voor de auladiensten zetten we van tevoren de muziek klaar in de computer. Bij het crematorium zijn al veel muzieknummers aanwezig in het bestand.

Meer over mij

Nancy Martina-Gijsberta

Medewerker hospitality

Bij ons is het ook mogelijk om soep te nuttigen. Kort voordat de plechtigheid begint, beginnen wij met het voorbereiden van de soep. Een heerlijk kom verse soep vinden wij heel belangrijk! Voor onze soepen gebruiken wij daarom ook alleen de beste ingrediënten met daarbij verse groenten en soepballetjes. Zo kunnen wij een lekkere kom soep aan u serveren en is deze ook nog gezond. U kunt kiezen uit verschillende soepen zoals groenten-, tomatensoep of kippensoep.

Meer over mij

Betty van den Manacker-Dobbelaar

Medewerker hospitality

Vroeger was het allemaal veel soberder.Toen was er koffie of thee met cake en/of een koekje. Er waren soms ook wel uitgebreide gedekte koffietafels. Later werd het anders, de families willen de belangstellenden iets anders aanbieden. In deze tijd zie je bij de koffietafels dikwijls ook een wijntje, rosé of bier.Zelf het schenken van champagne is heel gewoon, dit is dan vaak in combinatie met een hapje of een bittergarnituur. De wens van de familie staat bij ons voorop.

 

Meer over mij

Ans de Block

Medewerker uitvaart

Als algemeen assistent/telefoniste ben je het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en nabestaanden. Voor ondernemers is het belangrijk om efficiënt en open te zijn.

Meer over mij

Conny Stoffels

Medewerker hospitality

Een schoon gebouw is heel belangrijk. Mijn werk bestaat uit een combibaan als interieurverzorgster en serveerster. Als interieurverzorgster ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van het hele pand. We vinden het belangrijk als team dat het pand goed onderhouden wordt. We krijgen dan ook regelmatig te horen dat ons pand er ontzettend schoon uitziet.

Meer over mij

Waarom Crematorium Terneuzen?

  • Prachtige groenrijke omgeving
  • Sfeervolle 24-uurs kamers

Werkgebied