Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Guido Steennis

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
073 - 20 60 699

Team Monuta
Guido Steennis

Onze uitvaartverzorgers

Guido Steennis

Als kind groeide ik op in de regio Den Bosch. Ik vond het al op jonge leeftijd leuk om dingen te organiseren en het mensen naar hun zin te maken. Ik wist dan ook al vroeg wat ik later wilde gaan doen; werken in een hotel. Na mijn opleiding aan de hotelschool werkte ik in verschillende functies bij diverse hotels in het land, waaronder in de regio Twente.

Als je ouder wordt ga je helaas mensen om je heen verliezen. Je maakt dan van dichtbij mee hoe belangrijk het is dat je goed afscheid kan nemen. Dat een persoonlijke uitvaart en de rol van de uitvaartverzorger, hier aan kunnen bijdragen. Dat zette mij er in 2015 toe aan de overstap van de hotellerie naar de uitvaartzorg te maken. In mijn toenmalige woonplaats Almelo startte ik onder de naam Monuta Guido Steennis als uitvaartondernemer. Begin 2021 keerde ik terug naar de Meierij om daar mijn dienstverlening voort te zetten in de gemeenten Den Bosch en Vught. Op een toegankelijke en persoonlijke manier adviseer ik u en sta u bij met praktische kennis en ervaring. Samen geven we vorm aan een persoonlijk en stijlvol verzorgd afscheid, passend bij wie uw dierbare was. Een dag waar u ondanks het verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken. Een dag die u steun kan bieden voor de toekomst. Wat uw uitvaartwensen ook zijn, ik ben er voor u.