Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
073 - 20 60 699

Recente beoordelingen

9,9

Gebaseerd op 25 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Tineke
16-05-2024

Een prettige uitvaart begeleider heeft naar onze wensen geluisterd tips gegeven waar nodig en de raad gegeven om de hond afscheid laten nemen van zijn baasje. Heeft mee gedacht en raad gegeven met de kaarten uit zoeken en het belangrijkste hij nam de tijd voor ons.

Lees meer

Karel
04-03-2024

Prettig zoals het allemaal gelopenis

Lees meer

Larissa
16-01-2024

Goede ondersteuning en duidelijkheid

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Den Bosch

Goed afscheid nemen betekent samen met de nabestaanden een uitvaart in Den Bosch en omgeving regelen. Hierbij wordt de overleden dierbare herkent en kan men later, ondanks het verdriet, met een warm gevoel op terug kijken. Monuta Den Bosch staat voor toegankelijke en oprechte zorg en aandacht voor u als nabestaanden. Zo geven we samen vorm aan een persoonlijk afscheid waarin uw wensen centraal staan. U heeft daarbij altijd één vast aanspreekpunt. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Eindhoven
Uitvaartcentrum
Felix Timmermanslaan 2
5644 RN Eindhoven
Image
Monuta Bloemendaal Waalwijk pand
Uitvaartcentrum Monuta in Waalwijk
Bloemendaalweg 38
5143 NB Waalwijk
Image
guidosteennis-locatie-sparrenburg
Crematorium Sparrenburg
Oude Baan-Oost 170
5244 NG Rosmalen
Image
guidosteennis-locatie-maaslanden
Crematorium Maaslanden
Abt van Engelenlaan 1
5253 VN Nieuwkuijk
Image
guidosteennis-locatie-orthen
Begraafplaats Orthen
Herven 1
5231 LA 's Hertogenbosch
Image
Algemene begraafplaats Rosmalen
Begraafplaats Rosmalen
Oude Baan Oost 172
5244 NG Rosmalen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Bram Heijnens
Uitvaartverzorger

Bram

Heijnens

Lees meer over Bram

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Den Bosch werkt samen met de volgende lokale partners:
Rouwdrukwerk
Puur Rouwdrukwerk
Bloemen
Meesterbloemist Giel Tuns
Crematorium
Crematorium Rosmalen
Crematorium
Crematorium Maaslanden
Begraafplaats
Begraafplaats Orthen
Grafmonumenten
Van Hooff Henos
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Den Bosch?
U kunt terecht bij Monuta Den Bosch voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, Vught, Cromvoirt, Vinkel en Nuland.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken via een uitvaartwensengesprek. Als u een afspraak maakt, kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden .