Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
073 - 20 60 699

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis regelen in regio Den Bosch

Begrafenis regelen in regio Den Bosch

De keuze voor begraven of cremeren is persoonlijk. Bij de keuze voor begraven geven mensen vaak aan dat ze het fijn vinden dat er voor hun nabestaanden een plek is om naar toe te gaan. Een plek om samen te komen en herinneringen op te halen. Voor een begrafenis in Den Bosch of Vught zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht op Begraafplaats Orthen. Deze ruime en groene begraafplaats heeft een parkachtige sfeer met lanen met oude bomen. Ook kunt u terecht bij de gemeentelijke begraafplaatsen of begraven op een begraafplaats verbonden aan een geloofsgemeenschap. Bijvoorbeeld die van de Sint Lambertuskerk in Rosmalen of H. Annakerk in Hintham. In Schaijk vindt u natuurbegraafplaats De Maashorst. Op een natuurbegraafplaats kan iemand midden in de natuur begraven worden. We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over de mogelijkheden van een begrafenis. Vraagt u ons hier gerust naar.

073 - 20 60 699
Crematie Den Bosch

Crematie regelen in Den Bosch

Wanneer wij de crematie in Den Bosch en omgeving regelen, kunt u op verschillende plekken terecht, zoals crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk en crematorium Sparrenburg in Rosmalen waar u terecht kunt om de crematie van begin tot eind te regelen. U bent vrij in uw keuze voor een crematorium. Na de crematie adviseren wij u ook graag over de asbestemming. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Den Bosch en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

073 - 20 60 699
Uitvaart regelen Den Bosch

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Cromvoirt, Vinkel of Nuland? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

073 - 20 60 699