Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
073 - 20 60 699

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Bosch gemiddeld met een

9,9
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta Den Bosch aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De begeleiding vond ik heel persoonlijk en betrokken. Er wordt goed geluisterd maar je wensen en ook de afspraken worden nagekomen. Het gaf veel rust dat iemand alles voor ons regelde en alles is ook keurig verzorgd.

Meer lezen
Maya
Hapert
04-08-2023
10

Bedankt voor de betrokken en hulpvaardige instelling van guido steennis en antoinette veldman, geen moment ongeduld getoont of onbegrip, zeer duidelijk elk aspect van de uitvaart uitgelegd en in kaart gebracht, door professionals die hun werk tot in de puntjes verstaan, had het eigenlijk 'onprofessioneler' en meer lopende band werk verwacht, maar niets is minder waar, en gelukkig eigenlijk wel, eist niet wat ik kon verwachten, was voor mij eigeblijk de eerste keer, maar we kunnen er goed op terugkijken. Bedankt!

Meer lezen
Roland
Veenendaal
03-06-2023
10

Wij zijn heel goed bijgestaan door het gehele team van Monuta toen mijn moeder plotseling kwam te overlijden. Het contact verliep heel natuurlijk en voelde persoonlijk. Overal werdt aan gedacht. Ik heb bewondering voor het team dat ze zo liefdevol zijn en echt de ruimte geven voor een afscheid die bij de nabestaande past. Ze hebben mijn moeder een heel mooi afscheid verzorgd.

Meer lezen
C. Hijlkema
Drunen
13-05-2023
10

geweldige goede hulp begeleiding en totale verzorging. zeer respectvol

Meer lezen
Hans
Veghel
17-04-2023
10

Mijn zus en ik hebben het voorrecht gehad om begeleid te worden door jullie uitvaartbegeleider Guido Steenis. We hebben op een heel prettige en ontspannen manier het het hele scenario, wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart, samen met hem doorgesproken. Hij gaf daarbij goede en waardevolle suggesties, leefde zich goed in en maakte op een respectvolle manier duidelijk wat niet mogelijk is en waar zijn eigen grenzen lagen. Ook het belletje om nadien nog naar onze situatie te informeren hebben we erg op prijs gesteld. Kortom we hebben ons erg gesteund gevoeld door de wijze waarop we zijn begeleid.

Meer lezen
Eric
Valkenswaard
13-01-2023
8

Uiteraard verdrietig, maar mooie lokatie, sobere uitvaart zonder dat t afgeraffeld leek. Meer dan genoeg tijd voor alles. Goede begeleiding. Koffie/ thee en broodjes waren uitstekend verzorgd. Het enige wat ik een beetje jammer vond was dat iedereen er al zat toen wij binnen kwamen. Maar ja, de meesten kwamen van ver. Hoorde ook van een aantal dat ze erg veel last hadden van de zon in hun ogen tijdens de dienst.. Maar dat kwam denk ik doordat ik voor de hoefijzer opstelling had gekozen. Ik ben iig erg tevreden over alles en zeker over Guido z'n begeleiding en toespraken. Nogmaals dank daarvoor.

Meer lezen
Anissa Richmond-Parry
Wouwse Plantage
26-10-2022
10

Van eerste minuut tot laatste momenten, aanspreekbaar, behulpzaam, bereikbaar en echt persoonlijk! Heel erg fijne en duidelijke uitleg bij bespreking van gehele uitvaart.

Meer lezen
Erwin
Ammerzoden
17-10-2022
10

Wederom weer een fijne ervaring gehad met Guido, helaas dat we Guido weer in korte tijd nodig hadden heeft die alles weer perfect geregeld! Naast verdriet was er ook ruimte voor een lach! Lieve Guido bedankt voor alles wat je voor ons geregeld hebt!

Meer lezen
Mandy
Den Bosch
20-09-2022
10

Guido Steenis was onze begeleider bij het afscheid van Mw. Stella Rijborz op 10-09-2-22 Hele rustige man, begripvol, meelevend, neemt de tijd , een luisterend oor. Respectvol. Kortom dit is wat je nodig hebt als je verdriet hebt.

Meer lezen
Beppie Kraneveld
Vught
20-09-2022