Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
073 - 20 60 699

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Bosch gemiddeld met een

9,9
25 beoordelingen
100% beveelt Monuta Den Bosch aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Een prettige uitvaart begeleider heeft naar onze wensen geluisterd tips gegeven waar nodig en de raad gegeven om de hond afscheid laten nemen van zijn baasje. Heeft mee gedacht en raad gegeven met de kaarten uit zoeken en het belangrijkste hij nam de tijd voor ons.

Meer lezen
Tineke
Tiel
16-05-2024
10

Prettig zoals het allemaal gelopenis

Meer lezen
Karel
Tilburg
04-03-2024
10

Goede ondersteuning en duidelijkheid

Meer lezen
Larissa
Den Bosch
16-01-2024
9

Van begin tot eind alles geregeld, zoals dat onze wens was. Dhr G. Steennis toonde zich betrokken en bevlogen. Stapte bij waar nodig, en nam gepaste afstand waar nodig. Ging zeer respectvol om met onze zoon. Ook de medewerkers die kwamen controleren of alles nog goed was tijdens de thuisopbaring gingen zeer respectvol met onze zoon om. Er werd oprechte belangstelling getoond in ons als nabestaanden. En ze hadden alle tijd voor vragen te beantwoorden. Ook Ineke Hanegraaf , die de dienst begeleidde, en was aanbevolen door Dhr Steennis heeft aan alle verwachtingen voldaan. Zelfs toen wij haar een complete andere versie voorschotelde. We hebben eigenlijk alleen maar goede reacties gehad van mensen die aanwezig waren bij de dienst. Ondanks dat het een intens verdrietige ervaring was, hebben wij ons zeker gesteund gevoeld tijdens en na deze moeilijke periode. Wij willen dan ook alle medewerkers die betrokken zijn geweest bij de uitvaart hartelijk bedanken voor hun inzet, warme woorden en steun. En dragen hen een warm hart toe. Luc, Wies en Nick.

Meer lezen
Luc, Wies en Nick
's-Hertogenbosch
16-11-2023
10

Heel veel eerbied en behulpzaamheid

Meer lezen
Ineke
Waalwijk
17-10-2023
10

De begeleiding vond ik heel persoonlijk en betrokken. Er wordt goed geluisterd maar je wensen en ook de afspraken worden nagekomen. Het gaf veel rust dat iemand alles voor ons regelde en alles is ook keurig verzorgd.

Meer lezen
Maya
Hapert
04-08-2023
10

Bedankt voor de betrokken en hulpvaardige instelling van guido steennis en antoinette veldman, geen moment ongeduld getoont of onbegrip, zeer duidelijk elk aspect van de uitvaart uitgelegd en in kaart gebracht, door professionals die hun werk tot in de puntjes verstaan, had het eigenlijk 'onprofessioneler' en meer lopende band werk verwacht, maar niets is minder waar, en gelukkig eigenlijk wel, eist niet wat ik kon verwachten, was voor mij eigeblijk de eerste keer, maar we kunnen er goed op terugkijken. Bedankt!

Meer lezen
Roland
Veenendaal
03-06-2023
10

Wij zijn heel goed bijgestaan door het gehele team van Monuta toen mijn moeder plotseling kwam te overlijden. Het contact verliep heel natuurlijk en voelde persoonlijk. Overal werdt aan gedacht. Ik heb bewondering voor het team dat ze zo liefdevol zijn en echt de ruimte geven voor een afscheid die bij de nabestaande past. Ze hebben mijn moeder een heel mooi afscheid verzorgd.

Meer lezen
C. Hijlkema
Drunen
13-05-2023
10

geweldige goede hulp begeleiding en totale verzorging. zeer respectvol

Meer lezen
Hans
Veghel
17-04-2023