Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
073 - 20 60 699

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Bosch gemiddeld met een

10
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta Den Bosch aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wederom weer een fijne ervaring gehad met Guido, helaas dat we Guido weer in korte tijd nodig hadden heeft die alles weer perfect geregeld! Naast verdriet was er ook ruimte voor een lach! Lieve Guido bedankt voor alles wat je voor ons geregeld hebt!

Meer lezen
Mandy
Den Bosch
20-09-2022
10

Guido Steenis was onze begeleider bij het afscheid van Mw. Stella Rijborz op 10-09-2-22 Hele rustige man, begripvol, meelevend, neemt de tijd , een luisterend oor. Respectvol. Kortom dit is wat je nodig hebt als je verdriet hebt.

Meer lezen
Beppie Kraneveld
Vught
20-09-2022
10

met het overlijden van onze jongste broer heeft de heer Steennis ons 100 % goed geholpen waardoor wij met andere dingen konden doen die met overlijden moest gedaan worden o.a. opzeggingen van abonnementen, verzekeringen en huurwoning. De heer Steennis is zeer professioneel, vriendelijk, denk met jou mee over wat er gedaan moest worden. Alles bij elkaar top uitvaartverzorger !

Meer lezen
Piet
Best
03-03-2022
10

Guido Steennis heeft tijd, aandacht en zorg voor de nabestaanden. Hij luistert goed, komt afspraken na en hij is uitstekend voorbereid.

Meer lezen
Geerten
's-Hertogenbosch
15-01-2022
10

Guido heeft de uitvaart van onze zoon Senn perfect geregeld! Guido hield in de dagen ook contact met ons, we hadden alles besproken zoals mijn partner en ik het wilde en Guido heeft alles kunnen regelen! In deze moeilijke tijd heeft Guido veel zorgen voor ons weg genomen en alles kunnen regelen zoals wij dat wilden! Zelfs de kleinste wijzigen waren zo geregeld.

Meer lezen
Mandy
Den Bosch
21-12-2021
10

Mijn ervaring met Guido was bijzonder. Hij luisterde aandachtig naar de wensen van mijn man. Bijzondere ervaring omdat mijn man zijn sterfdag zelf heeft uitgekozen. Vanwege de ziekte die hij had. Guido gaf aan alles zo goed mogelijk te laten verlopen en kon daarmee mijn man geruststellen. Van het eerste moment tot aan de crematie bleef Guido vriendelijk en geduldig alle wensen voldoen. Een betere uitvaartverzorger hadden wij ons niet kunnen wensen. Guido nogmaals bedankt

Meer lezen
Lilian Bosman
Dieren
11-11-2021
10

We zijn super goed geholpen, konden altijd met vragen terecht. En ook meedenkend dank je wel hiervoor.

Meer lezen
Mara
Den Bosch
02-05-2021
10

Zeer goede ervaring met Guido, alles was goed geregeld onderhield goed contact, heeft alles waar gemaakt wat wij wilden

Meer lezen
heer f nisi
Den Bosch
01-04-2021
10

Wij hebben de begeleiding ervaren als aangenaam,betrokken en zeer deskundig in onze moeilijke tijd. Overal werd de tijd voor genomen. Niets hoefde overhaast beslist te worden. In onze herinnering was het een mooi afscheid.

Meer lezen
Willy
Den Bosch
14-03-2021