Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
073 - 20 60 699

Team Monuta
Den Bosch

Onze uitvaartverzorgers

Guido Steennis

Opgroeiend in de regio Den Bosch vond ik het al op jonge leeftijd leuk om dingen te organiseren en het mensen naar hun zin te maken. Het was voor mij dan ook al vroeg duidelijk dat ik naar de hotelschool wilde gaan. Na mijn opleiding werkte ik bij diverse gerenommeerde hotels in het land en was ik docent en studiecoach op een school voor hotelmanagement en toerisme.

Als je ouder wordt ga je helaas mensen om je heen verliezen. Je maakt dan van dichtbij mee hoe belangrijk het is dat je goed afscheid kan nemen. Dat een persoonlijke uitvaart en de rol van de uitvaartverzorger hier aan kunnen bijdragen. Dat zette mij er in 2015 toe aan de overstap naar de uitvaartzorg te maken. In mijn toenmalige woonplaats Almelo startte ik als uitvaartondernemer. Begin 2021 keerde ik terug naar de regio waar ik opgroeide, om daar het mooie vak van uitvaartverzorger bij Monuta voort te zetten.

Op een toegankelijke en persoonlijke manier adviseer ik u en sta u bij met praktische kennis en ervaring. Samen geven we vorm aan een persoonlijk en stijlvol verzorgd afscheid, passend bij wie uw dierbare was. Een dag waar u ondanks het verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken. Een dag die u steun kan bieden voor de toekomst. Ik ben er voor u.

Bram Heijnens

Het afscheid regelen van een dierbaar persoon vind ik dienstverlening op het hoogste niveau. Het moet perfect zijn. En daar sta ik voor. Ik ben er om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen, zodat u tijd heeft om het verlies te verwerken. Ik vind het een eer om u te mogen helpen bij het realiseren van een waardig afscheid. Mijn achtergrond in de dienstverlening komt hier goed van pas. Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht ben ik werkzaam geweest in de horeca en in de arbeidsbemiddeling. Het helpen van mensen heeft altijd een centrale plek in mijn leven gehad. Ik sta dan ook altijd voor u klaar en zorg ervoor dat u in alle rust kunt rouwen. De dankbaarheid die ik terugkrijg van de families, is mij veel waard. Er is voor mij niets mooiers dan een perfect verlopen uitvaart en tevreden nabestaanden die met een goed gevoel terugkijken op het afscheid.