Autorit met oldtimers door Limburgs landschap

Op zaterdag 21september organiseert Monuta in Herten de tweede editie van de Oldtimer Run voor bewoners van vijf Limburgse zorgcentra. Verschillende oldtimers vertrekken vanaf het uitvaartcentrum van Monuta in Herten voor een mooie rit door Midden-Limburg.

Een mooie dag

Met het organiseren van de bijzondere autorit met oldtimers wil Monuta graag iets lokaal doen voor mensen die in een zorgcentrum wonen. “Samen met De Zorggroep gaan we de bewoners van verschillende zorgcentra een mooie dag bezorgen. We willen er niet alleen zijn op droevige momenten, maar ook op mooie momenten die er toe doen,” legt uitvaartverzorger Paul Beurskens van Monuta uit. De rit staat in het teken van de Week tegen Eenzaamheid, die plaatsvindt van 1 tot en met 8 oktober.

Programma

De loco-burgemeester en wethouder Mw. Smitmans - Burhenne van Roermond en drie Prinsen van carnavalsverenigingen “De Plekkers-Maerem”, “De Waterratte-Ool” en “D’n Uul-Stad Roermond” zullen om 12.00 uur het startschot geven voor vertrek van de oude klassiekers vanaf het uitvaartcentrum van Monuta in Herten. De route wordt gereden door Midden-Limburg. Een herkenbare omgeving voor de bewoners maar waar ze waarschijnlijk al jaren niet meer zijn geweest. Halverwege de route kan er bijgepraat worden tijdens een heerlijke lunch voor de bewoners en begeleiders van de zorgcentra. De dag wordt ondersteund met een muzikale activiteit waarna de bewoners weer met de oldtimers worden thuisgebracht.

Meer informatie

Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Monuta in Herten via 0475 - 468 150 tussen 9.00 en 17.00 uur. Of kijk voor meer informatie op www.monuta.nl/herten.