Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Roermond gemiddeld met een

9,5
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta Roermond aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Hele goede uitvaartverzorger, mooi verzorgde dienst. Alles achteraf goed geregeld. Uitvaartverzorger beantwoorde vragen meteen.

Meer lezen
Joep
St. Joost
08-07-2022
9

Alles liep volgens verwachting uitermate gesmeerd! Paul, onze uitvaartverzorger is volgens daarvoor in de wieg gelegd. Heeft dit perfect begeleid.

Meer lezen
Hubertus van Landeghem
Roermond
07-07-2022
10

Heb mijn vrouw thuis opgebaard gehad, dit is in het geheel goed verlopen, mede door de goede apparatuur en de hulpverleners van monuta. Mijn dank is hiervoor enorm, z omdat ik mijn vrouw geen minuut heb hoeven te verliezen.

Meer lezen
PHM. Witsenburg
VENLO
16-06-2022
8

Elk verzoek, vraag, snel en correct afgehandeld. Medewerkers verdienen een pluim. Facturering is voor verbetering vatbaar.

Meer lezen
Johan
Roermond
03-06-2022
10

Prettige ervaring. Zowel direct na het overlijden, tijdens de voorbereidingen van de uitvaart en tijdens de uitvaart. Vriendelijk, makkelijk bereikbaar.

Meer lezen
Britt van der Heijden
Roermond
26-04-2022
8

Heb eerder 2 uitvaarten bij Monuta gehad van Marion Schuren, alles tot in de puntjes perfect geregeld. Misschien lagen mijn verwachtingen iets te hoog daardoor. Miste de parkeerplaats voor de directe naaste bij de kerk, en aan een zij- uitgang werden geen bidprentjes aangeboden, wel besteld en betaald nu over wat niet nodig had hoeven te zijn. Verder vond ik de digitale verwerking van de rouwbrief, prentjes enzovoorts heel prettig ging snel en was heel duidelijk allemaal.

Meer lezen
Sylvia
Tegelen
15-03-2022
9

Binnen de grenzen van de corona maatregelen is de uitvaart goed verzorgd geweest. Monuta heeft ook bij de last minute veranderingen goed mee gedacht en ons geholpen.

Meer lezen
Anita Smitsmans
OHÉ EN LAAK
17-02-2022
10

we kregen overal direkt antwoord als we vragen hadden. De crematie en begrafenis verliep naar wens. We kregen goede reacties over de crematie alsmede over de begrafenis 4 dagen later

Meer lezen
Jos
Tegelen
03-02-2022
10

Zeer fijne begeleiding in een moeilijke tijd. Echt ontzorgend.

Meer lezen
Meta
Roermond
02-02-2022