Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Roermond gemiddeld met een

9,6
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta Roermond aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Prima

Meer lezen
Marc Denessen
Venlo
05-02-2024
10

Paul Beurskens was voor ons de perfecte begrafenisondernemer. Dat gun ik iedereen die plotseling met zo'n groot verdriet wordt geconfronteerd.

Meer lezen
Marijke
Roermond
01-02-2024
10

Als je iemand zoekt die je op dit moeilijk moment helpt te ontzorgen dan is Monuta Herten...

Meer lezen
Robert
Roermond
03-10-2023
10

We hebben vrijdag afscheid genomen van Pa. Het is een afscheid geworden zoals Pa het wilde. Paul we willen je hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan,je bent een kanjer. Pa is begonnen aan zijn laatste rit....

Meer lezen
Robert
Roermond
27-08-2023
10

De professionele en persoonlijke begeleiding vóór, tijdens en na het regelen van de uitvaart van mijn man/onze vader voelde als een warme deken in een zeer moeilijke tijd.

Meer lezen
Sandra
Sittard
21-11-2022
10

Kon niet beter

Meer lezen
Leon
Mans
02-11-2022
8

Met bellen naar Mpnuta om de overledene op te halen was wat rommelig ze belde niet terug op de afgesproken tijd moest zelf nog een keer vaart erachter zetten verder overledene met respect behandeld met ophalen.

Meer lezen
Theo
Maasbracht
29-10-2022
10

Hele goede uitvaartverzorger, mooi verzorgde dienst. Alles achteraf goed geregeld. Uitvaartverzorger beantwoorde vragen meteen.

Meer lezen
Joep
St. Joost
08-07-2022
9

Alles liep volgens verwachting uitermate gesmeerd! Paul, onze uitvaartverzorger is volgens daarvoor in de wieg gelegd. Heeft dit perfect begeleid.

Meer lezen
Hubertus van Landeghem
Roermond
07-07-2022