Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Roermond

Nabestaanden vinden het vaak prettig om hun dierbare te kunnen bezoeken. Om een plek te hebben waar ze even tot rust kunnen komen. De keuze voor een graf past daarbij. Monuta helpt u graag een passende begrafenis te regelen in Roermond. In Roermond en omgeving vindt u meerdere begraafplaatsen. Zo kunt u terecht in Roermond, Herten, Maasniel, Swalmen, Melick, Herkenbosch en Linne. U kunt in onze regio ook gebruik maken van Natuurbegraafplaats Bergerbos in Sint Odiliënberg. Deze natuurbegraafplaats is een bijzondere plek waar veel mensen rust vinden. Waar u ook voor kiest, wij staan u bij in het regelen van de begrafenis in Herten.

0475 - 468 150
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Roermond

Wilt u een crematie regelen in Roermond en omgeving? Dan kunt u bij Monuta terecht. Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u ervoor kiezen de dienst vanuit ons uitvaartcentrum te regelen, waar u dan vertrekt naar het crematorium. Maar u kunt de volledige dienst ook houden in het crematorium. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. Een crematie regelen in Herten, Roermond en omgeving kan bij verschillende crematoria. U kunt contact met Monuta uitvaartverzorger Paul opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wilt.

0475 - 468 150
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Nederweert, Ospel, Kelpen-Oler, Stramproy, Roermond, Herten, Posterholt, Vlodrop, Weert, Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter, Thorn, Wessem, Montfort, Swalmen, Melick, Herkenbosch, Sint Odilienberg, Haelen, Buggenum, Nunhem, Horn, Neer, Roggel, Heibloem, Leveroy, Heythuysen en Baexem dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

0475 - 468 150