Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 10 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Britt van der Heijden
26-04-2022

Prettige ervaring. Zowel direct na het overlijden, tijdens de voorbereidingen van de uitvaart en tijdens de uitvaart. Vriendelijk, makkelijk bereikbaar.

Lees meer

Sylvia
15-03-2022

Heb eerder 2 uitvaarten bij Monuta gehad van Marion Schuren, alles tot in de puntjes perfect geregeld. Misschien lagen mijn verwachtingen iets te hoog daardoor. Miste de parkeerplaats voor de directe naaste bij de kerk, en aan een zij- uitgang werden geen bidprentjes aangeboden, wel besteld en betaald nu over wat niet nodig had hoeven te zijn. Verder vond ik de digitale verwerking van de rouwbrief, prentjes enzovoorts heel prettig ging snel en was heel duidelijk allemaal.

Lees meer

Anita Smitsmans
17-02-2022

Binnen de grenzen van de corona maatregelen is de uitvaart goed verzorgd geweest. Monuta heeft ook bij de last minute veranderingen goed mee gedacht en ons geholpen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Roermond

Monuta Roermond wil een afscheid met een goed gevoel mogelijk maken, voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Want bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. U moet in korte tijd veel regelen, en tegelijkertijd wilt u ook in alle rust afscheid nemen. Wij begrijpen dat. Samen zorgen we voor een passende uitvaart, een afscheid dat past bij wie uw dierbare was. Er is daarbij meer mogelijk dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan speciaal rouwvervoer, maar ook aan een afscheid in het favoriete restaurant van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers hebben een groot inlevingsvermogen, weten precies wat de plaatselijke mogelijkheden zijn en kennen de lokale gebruiken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta uitvaartcentrum Herten locatie
Uitvaartcentrum
Natronchemieweg 2
6049 CN Herten
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Paul Beurskens
Uitvaartverzorger

Paul

Beurskens

Lees meer over Paul

Image
Angeline Geeraets-Basten
Uitvaartverzorger

Angeline

Geeraets-Basten

Lees meer over Angeline

Image
Ron van Pol
Uitvaartverzorger

Ron

van Pol

Lees meer over Ron

Image
Uitvaartcentrum Herten gebouw

Uitvaartcentrum in Roermond

Voor een uitvaart in Roermond staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt ons moderne uitvaartcentrum aan de Natronchemieweg 2 in Herten. Rondom het uitvaartcentrum is voldoende parkeergelegenheid. Het is mogelijk om in het uitvaartcentrum uw overleden dierbare op te baren, te bezoeken en een uitvaartdienst en condoleance te organiseren.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Nederweert, Ospel, Kelpen-Oler, Stramproy, Roermond, Herten, Posterholt, Vlodrop, Weert, Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter, Thorn, Wessem, Montfort, Swalmen, Melick, Herkenbosch, Sint Odilienberg, Haelen, Buggenum, Nunhem, Horn, Neer, Roggel, Heibloem, Leveroy, Heythuysen en Baexem.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Herten. Waar kan ik terecht?
U kunt bij Monuta terecht wanneer u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Roermond. U vindt ons uitvaartcentrum aan de Natronchemieweg 2. Ons uitvaartcentrum heeft voldoende parkeergelegenheid en heeft een moderne uitstraling. Ons uitvaartcentrum heeft twee ruime rouwkamers vanwaar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.
Mag ik de overledene zelf verzorgen?
U mag de overledene zelf, of samen met de uitvaartverzorger, wassen en kleden. Samen met een aantal andere handelingen noemen we dit de laatste verzorging. U kunt er ook bij aanwezig zijn en alleen toekijken. Het zelf verzorgen van de overledene kan steun bieden in het rouwverwerkingsproces. In bepaalde culturen is het heel gebruikelijk dat nabestaanden de overledene zelf de laatste verzorging geven.