Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150

Uitvaartcentrum Herten

Goed afscheid nemen is heel belangrijk, juist in de laatste dagen voor de uitvaart. Het zijn namelijk de laatste momenten dat u uw dierbare nog kunt zien en aanraken. In ons uitvaartcentrum kunt u op uw manier en in uw eigen tempo afscheid nemen. Uitvaartcentrum Monuta Herten is gevestigd in een modern pand. Het is mogelijk om in het uitvaartcentrum uw overleden dierbare op te baren, te bezoeken en een uitvaartdienst en condoleance te organiseren.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Herten
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Herten

Rouwkamers

U vindt in ons uitvaartcentrum twee afscheidsruimtes. U kunt hierbij kiezen voor een traditionele opbaring of voor opbaring in een 24-uurskamer. Zo heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag bij uw dierbare te zijn. U krijgt van ons een sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. Dit betekent dat u zo vaak kunt komen en net zo lang mag blijven als u zelf wilt. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen.

0475 - 468 150
Image
Uitvaartverzorger met bloemstuk uitvaartcentrum Herten
Image
Aula uitvaartcentrum Herten
Image
Aula uitvaartcentrum Herten

Aula

De open en lichte ruimte kunt u geheel naar eigen wens invullen, waarbij verschillende opstellingen mogelijk zijn. De aula is geschikt voor het houden van een afscheidsdienst, maar het is ook mogelijk deze te gebruiken voor de condoleance of koffietafel. De ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen: er zijn circa 100 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen, waardoor de aula plaats biedt aan circa 150 personen. Op de beeldschermen kunt u een film of fotopresentatie afspelen. Daarnaast mag u gebruik maken van de geluidsinstallatie met een zeer omvangrijke muziekbibliotheek.

0475 - 468 150
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Herten
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Herten

Koffiekamer

In de koffiekamer kunt u zich met een groep van zo’n 10 familieleden in besloten kring voorbereiden op de plechtigheid. Samen drinkt u hier een kopje koffie of thee. Na de dienst kunt u in de koffiekamer ook nog even samen komen om wat te nuttigen.

0475 - 468 150