Uitvaartverzorgers

In augustus 2013 zijn wij gestart met ons werk als uitvaartverzorger in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Wij zijn franchisenemer van Monuta. Dit houdt in dat wij persoonlijke en kleinschalige uitvaartverzorging combineren met de zekerheid van een landelijk opererende organisatie.

Ze luisteren goed naar de wensen van de betrokkenen en zijn erg rustig in de omgang met cliënten. - mevrouw A. Smies-Homma

Bert Holtmaat

Uitvaartverzorger en eigenaar
Raalte, Olst-Wijhe

Na ruim 36 jaar in het bankwezen te hebben gewerkt in Twente, in de Kop van Noord Holland en in Salland, raakte ik in 2011 mijn baan kwijt door een reorganisatie. In 2005 was ik al eens op bezoek geweest bij een lokale begrafenisondernemer om te onderzoeken of de uitvaartbranche iets voor me zou zijn. De uitkomst hiervan, de ervaringen met de uitvaarten van naasten én een tip van een zwager, zorgden ervoor dat ik in contact kwam met Monuta.

Meer over mij

Marian Holtmaat – Assink

Uitvaartverzorger
Raalte, Olst-Wijhe

Sinds de voorbereidingen van de start van Monuta Holtmaat, de franchiseonderneming van mijn man, assisteer ik hem. Mijn werkzaamheden variëren: veelal start het met het verzorgen van de aangifte van overlijden. Maar ik help ook als er kaarten bezorgd moeten worden of als er condoleanceboeken moeten worden klaargelegd. Verder neem ik een belangrijk deel van de boekhouding voor mijn rekening en verzorg ik de contacten op het gebied van de marketing.

Meer over mij

Waarom Monuta Holtmaat?

  • Betrokken en inlevend
  • Ontzorgen is mijn passie
  • Voor een persoonlijke uitvaart
  • In stijl bij iedere uitvaart
  • Afscheid met een goed gevoel

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en plaatsen die hierbij horen: Heino, Heeten, Mariënheem, Luttenberg, Broekland, Nieuw-Heeten, Liederholthuis, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel en Herxen.