Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0572 - 352 627

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Raalte en Olst-Wijhe

Een begrafenis regelen in Raalte en Olst-Wijhe kan op verschillende begraafplaatsen. Sommige begraafplaatsen bieden zelfs de mogelijkheid om het afscheid nemen en de plechtigheid op dezelfde locatie te laten plaatsvinden. Na de dienst loopt men dan meestal naar het graf. In de regio Raalte en Olst-Wijhe kunt u de begrafenis regelen op verschillende begraafplaatsen in Den Nul, Heino, Raalte, Olst, Wijhe, Mariënheem, Heeten, Luttenberg, Boerhaar, Boskamp, Welsum en Wesepe.

0572 - 352 627
Kistdragers lopen met kist

Crematie regelen in Raalte en Olst-Wijhe

Een crematie regelen in Raalte en Olst-Wijhe kan bij drie crematoria. Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. In de omgeving van Raalte en Olst-Wijhe vindt u Crematorium Kranenburg in Zwolle, Crematorium Steenbrugge in Deventer en het Crematorium in Nijverdal. Kiest u voor een ander crematorium in het land? Ook dat is mogelijk. U heeft de vrije keuze in crematoria door heel Nederland.

0572 - 352 627
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Raalte en Olst-Wijhe? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0572 - 352 627