Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Marja van der Wal
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0572 - 352 627
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Marja van der Wal gemiddeld met een 10

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 4 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Raalte

Bij een overlijden komt veel kijken. In een korte tijd moet veel worden geregeld en besloten. En u wilt gewoon dat dit goed gebeurt. Afscheid nemen kan immers maar een keer. Voor een uitvaart in Raalte en Olst-Wijhe kunt u daarvoor bij Monuta Marja van der Wal terecht. Door de oprechte interesse in mensen, worden de juiste vragen gesteld waardoor we zo samen de wensen op papier krijgen. Zo regelen we samen de uitvaart die past bij wie uw overleden dierbare was en aansluit bij de naasten. Wij kennen de mogelijkheden binnen onze regio en spreken dezelfde taal als u. Dat maakt dat u voor, tijdens en na de uitvaart op onze persoonlijke begeleiding kunt vertrouwen. Dat doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Marja_van_der_wal-uitvaartverzorger-raalte
Postadres
Reiger 58
8103 AX Raalte
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Marja_van_der_wal-uitvaartverzorger-raalte
Uitvaartverzorger

Marja

van der Wal

Lees meer over Marja
Lokale
partners
Monuta Marja van der Wal werkt lokaal met de volgende partners.
Bloemist
De Plantage
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Moet ik direct beslissen wat er met de as gebeurt?
Nee, dat hoeft u niet meteen te beslissen. Volgens de wet moet de as minimaal een maand in het crematorium blijven. Hier wordt de as bewaard in een askoker in de algemene nis. Deze is niet open voor publiek. Door de wettelijke termijn heeft u voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de definitieve bestemming van de as.
Mogen sieraden tijdens de crematie om blijven?
U mag zelf kiezen wat er met de sieraden gebeurt bij een crematie. Misschien wilt u ze bewaren als herinnering aan de overledene. Laat u de sieraden om bij de overledene, dan gaan deze mee in de crematieoven. De edelmetaalresten die overblijven na de crematie worden verzameld en verkocht. De opbrengst, jaarlijks een groot bedrag, gaat naar een aantal goede doelen. Alle crematoria in Nederland doen hieraan mee.
Wat zijn de kenmerken van een eigen graf?
Een eigen graf mag gedeeld worden met meerdere familieleden of andere dierbaren. U huurt of koopt het graf voor een periode van minimaal twintig jaar. De nabestaanden kunnen die termijn, in de meeste gevallen, tegen betaling verlengen. Een graf met eeuwigdurend recht is in Nederland nauwelijks nog mogelijk. - Op een eigen graf kunt u een grafmonument naar keuze plaatsen, maar deze moet wel voldoen aan de regels die op de begraafplaats gelden. Deze regels staan in een verordening die u gratis bij de gemeente kunt opvragen. - De kosten van een eigen graf verschillen sterk in Nederland, de prijzen lopen uiteen van honderden tot duizenden euro’s. Bovendien stijgen de kosten jaarlijks.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Marja van der Wal?
U kunt terecht bij Monuta Marja van der Wal voor het regelen van een uitvaart in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en plaatsen die hierbij horen: Heino, Heeten, Mariënheem, Luttenberg, Broekland, Nieuw-Heeten, Liederholthuis, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel en Herxen.
Welke mogelijkheden zijn er voor een bijzondere uitvaart in Raalte en Olst-Wijhe?
In onze regio worden de meeste plechtigheden gehouden in een uitvaartcentrum in Olst of Raalte. Maar u kunt ook afwijken van deze locaties om de Sallandse gemoedelijkheid te ervaren. Denkt u bijvoorbeeld aan een restaurant, hotel, theetuin of aan de sportkantine. Wij komen bijvoorbeeld vaak bij de Leeren Lampe, Logtenberg Boerhaar en Omni Mobilea. Een kerkelijke uitvaart in bijvoorbeeld de Plaskerk in Raalte, de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing, de Nicolaaskerk in Wijhe of de St. Willibrordus kerk behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.