Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0572 - 352 627

Team Monuta
Marja van der Wal

Onze uitvaartverzorgers

Marja van der Wal

Als uitvaartverzorger woon en werk ik in Raalte en Olst-Wijhe. Ik voel mij dan ook op mijn gemak bij de mensen in deze streek. Mensen praten veel in dialect en dat geeft mij een vertrouwd gevoel. Ik begrijp de mensen in deze regio en voel hun wensen aan. Ik ben een echt mensen mens en sta met respect voor iedereen klaar. Dit doe ik door naar hun verhaal te luisteren en mee te denken. Dankzij mijn creativiteit in het bedenken van oplossingen, kan ik voor de naasten en de overleden dierbare altijd een persoonlijk afscheid verzorgen.