Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Marja van der Wal
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0572 - 352 627

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Marja van der Wal gemiddeld met een

10
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Marja van der Wal aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

In een moeilijke periode is het erg fijn dat je op iemand kan rekenen en met je meedenkt over alles wat op je afkomt. Marja heeft met heel veel respect en warmte en duidelijkheid geholpen om een zo mooi en eervol afscheid te regelen.. Bedankt !!

Meer lezen
Wesley
Zwolle
06-03-2021
10

Marja en ik kenden elkaar niet, maar het klikte meteen. Ze begreep wat ik wilde en dacht echt mee.

Meer lezen
Dini
Ermelo
20-02-2021
10

Op Kerstmiddag was Marja van der Wal bereid de uitvaart voor mijn zus te regelen (ook al was de afstand naar ons toe zeker 50 kilometer). De samenwerking was echt heel goed: heldere uitleg, betrokken op mijn overleden zus en op ons als familie. Heeft alles super goed geregeld. En kwam om de dag om te controleren of het thuis opbaren nog goed ging. Professioneel, betrokken en warme persoon! Zal haar graag aanbevelen in voorkomende gevallen.

Meer lezen
Yolande Gleis
Hengelo
29-01-2021
10

HEEL BETROKKEN,denk mee zonder te oordelen

Meer lezen
Draaijer
wijhe
15-09-2020

Wij kregen na de uitvaart van onze moeder een mail met de vraag of we een beoordeling wilden geven.. deze hebben we ingevuld, maar waren can mening dat t om de algemene zorg van Monuta ging, echter bleek achteraf dat hiermee het cijfer van Marja naar beneden gehaald zou worden, ik wil dus hier nogmaals aangeven dat het om de monuta ging, en dan met name de financiele afhandeling, op Marja zelf is helemaal niks aan te merken, zij doet haar werk met zoveel liefde en staat voor alles open, en is idd echt een mensen mens.. met respect en eigen ideeen.. Zij heeft ervoor gezorgd dat ondanks de coronaperiode wij met een heel erg goed gevoel terug kunnen kijken op de persoonlijke , en prachtige uitvaart van onze moeder.. MARJA BEDANKT ! JIJ BENT ECHT EEN TOPPER MET GEVOEL EN VOL VERTROUWEN KUNNEN WE ALLES AAN JOU UIT HANDEN GEVEN ... MANU, JORINDE EN DELANA

Meer lezen

J. Timmer

Mede namens de familie Terlouw wil ik Marja bedanken voor haar uitstekende begeleiding in een heel moeilijke tijd. Niet alleen voor ons, maar vanwege de Corona-crisis . Nadat ma in het Isala ziekenhuis was overleden aan Corona , midden in de grote sterfte-piek en met de grote restricties aan mogelijkheden, heeft Marja, ondanks de beperkingen die er waren, op een mooie, flexibele en respectvolle wijze in goed overleg met de familie de uitvaart begeleid. Het heeft gemaakt dat we ondanks alles het gevoel hebben ma een zeer waardig afscheid te hebben kunnen geven. Een afscheid die ze verdiende. Hiervoor grote dank.

Meer lezen

Bert Terlouw

Ik keek zoals altijd nog even achterom om jouw gedag te zwaaien. Ja, zo zwaaiden wij elkaar die bewuste maandagmiddag ook gedag maar met de fijne gedachte dat wij elkaar snel weer zouden zien of spreken maar niet met de gedachte dat dit de laatste keer zou zijn dat wij naar elkaar zwaaien.. Een paar dagen later is mijn moeder namelijk overleden. Hoe onwerkelijk is, en nog steeds voelt, het dat iemand die zo belangrijk in jouw leven is en waarvan je heel veel houd er plotseling niet meer is. Maar het leven gaat gelijk verder wordt er altijd gezegd. En dat klopt. Ook al ben je in shock, en wil je alleen maar alleen zijn, er moeten toch gelijk allerlei zaken geregeld worden. Zaken die je ook goed geregeld wilt hebben maar waarvan je geen idee hebt waar te beginnen. Mijn vriendin en ik hebben dan ook contact opgenomen met Marja. Ook al kenden wij Marja niet, vanaf het eerste moment voelden wij ons prettig bij haar. Er was ruimte om ons verdriet te delen en te tonen met/bij haar. Marja dacht met ons mee, kwam met ideeën en heeft ons gedurende het gehele proces goed en kundig bijgestaan. Met eerbied en respect! Zij was daarnaast ook altijd goed bereikbaar. Wij zijn Marja dankbaar voor alles wat ze voor ons, maar ook mijn (schoon)moeder, heeft betekent. Wij hebben mijn (schoon)moeder samen met Marja een passend en mooi afscheid gegeven. Iets wat zij heeft verdiend!

Meer lezen

Edwin & Violeta Cindy