Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0572 - 352 627

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Marja van der Wal gemiddeld met een

9,8
21 beoordelingen
100% beveelt Monuta Marja van der Wal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Allemaal zeer goed geregeld, super.

Meer lezen
Hans Koers
Deventer
17-04-2024
10

Marja is fantastisch persoon, liefdevol en begripvol. Ze neemt overal de tijd voor en luistert naar je. Toen we kennis maakte de volgende ochtend na het overlijden van mijn vader waren onze zorgen om de uitvaart gelijk verdwenen. Ze heeft de uitvaart van mijn vader perfect en helemaal zoals wij zijn verzorgd. We kijken er heel fijn op terug hoe alles geregeld was.

Meer lezen
Annemarie Koops
Wezep
16-04-2024
10

Alles is prima verlopen en alles was goed verzorgd en geregeld. Marja is prettig in de omgang en benaderbaar.komt haar afspraken na en nam ons veel zorg uit handen. Ook de nazorg was fijn.

Meer lezen
Ivo Krottje
Zwolle
04-04-2024
10

Als ze allemaal zo zijn als haar hebben jullie een fantastisch team waar jullie trots op mogen zijn.En ook haar collega die ons ook heel goed heeft bijgestaan heel veel dank daarvoor.

Meer lezen
Eef
Hattem
02-04-2024
10

Betrokkenheid van de uitvaartverzorger is als bijzonder ervaren.

Meer lezen
Ben
Kudelstaart
16-03-2024
9

na het overlijden van onze oom waar wij mantelzorgers voor waren heeft de uitvaartverzorger in de dagen tussen overlijden en uitvaart de zaken voor ons heel goed geregeld en uitgevoerd. met veel gevoel is een voor ons verdrietig afscheid toch iets heel moois geworden om dankbaar op terug te kijken

Meer lezen
Gerhard
Zwolle
15-02-2024
10

Ze is van de week nog op de koffie geweest gewoon heel prettig

Meer lezen
Henry
Snijder
15-02-2024
9

Het was ontzettend fijn om na het overlijden van mijn vader begeleid te worden door Marja. Marja was erg betrokken, kwam elke dag kijken of alles nog goed was en voelde precies aan wat wij nodig hadden binnen het gezin zodat het voor een ieder goed voelde. Zij gaf ons met haar persoonlijkheid, warmte en humor ruimte om in verdrietige dagen een mooi afscheid voor te bereiden en vulde ons aan waar nodig. Je hebt prachtig gesproken Marja en alles is zo prettig en zorgeloos verlopen. Mijn vader heeft een mooi afscheid gehad en ook de nazorg gaf ons een heel fijn gevoel, even een bakkie koffie en evalueren hoe het allemaal is verlopen. Het was echt met een lach en een traan, dit gun je elke familie!

Meer lezen
Miranda Godeschalk
Olst
18-01-2024
10

Vanaf eerste contact meteen een goed gevoel. Heel snel een afspraak en alle zaken werden helder en goed doorgesproken Ook de uitvaart zelf is vlekkeloos verlopen en als familie positief ervaren

Meer lezen
Gertjan
Purmerend
17-01-2024