Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Marja van der Wal
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0572 - 352 627

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Marja van der Wal gemiddeld met een

9,6
8 beoordelingen
100% beveelt Monuta Marja van der Wal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ik heb een prettige ervaring en ik zou jullie zeker aanbevelen

Meer lezen
Denise
Deventer
19-04-2023
10

Zeer vriendelijke persoonlijkheid. is zeer betrokken met haar omgang. Heeft zeer veel kennes van de mogelijkheden. Kan zeer goed in kaart brengen hoe de uitvaart zal gaan. En is zeer attend op details. Heeft zeer veel inzet voor de begeleiding van begin tot het eindt. Wij zijn haar heel dankbaar hier voor.

Meer lezen
Gert
Wapenveld
06-04-2023
9

Het contact was fijn, persoonlijk en vriendelijk. Er werd op een prettige manier duidelijk gemaakt wat wanneer geregeld moest worden en wat er daarin van ons als nabestaanden werd verwacht. Ook het contact met de medewerker die de rouwkaart en dankkaart heeft opgemaakt verliep erg goed, ze dacht mee, was goed bereikbaar en flexibel. We kijken positief terug op het hele proces, de begeleiding en afwikkeling.

Meer lezen
Hetty
Deventer
02-03-2023
9

Lieve vrouw die je snapt wat n fam.voelt,en ze steunt,in n nare tijd.je hoeft eindelijk niets ,alles word geregeld

Meer lezen
Renate Wellenberg
Wijhe
16-07-2022
10

In een moeilijke periode is het erg fijn dat je op iemand kan rekenen en met je meedenkt over alles wat op je afkomt. Marja heeft met heel veel respect en warmte en duidelijkheid geholpen om een zo mooi en eervol afscheid te regelen.. Bedankt !!

Meer lezen
Wesley
Zwolle
06-03-2021
10

Marja en ik kenden elkaar niet, maar het klikte meteen. Ze begreep wat ik wilde en dacht echt mee.

Meer lezen
Dini
Ermelo
20-02-2021
10

Op Kerstmiddag was Marja van der Wal bereid de uitvaart voor mijn zus te regelen (ook al was de afstand naar ons toe zeker 50 kilometer). De samenwerking was echt heel goed: heldere uitleg, betrokken op mijn overleden zus en op ons als familie. Heeft alles super goed geregeld. En kwam om de dag om te controleren of het thuis opbaren nog goed ging. Professioneel, betrokken en warme persoon! Zal haar graag aanbevelen in voorkomende gevallen.

Meer lezen
Yolande Gleis
Hengelo
29-01-2021
10

HEEL BETROKKEN,denk mee zonder te oordelen

Meer lezen
Draaijer
wijhe
15-09-2020