Recensies

Ik ben pas tevreden als de familie dat ook is. Als zij met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Uw mening is dan ook heel belangrijk voor mij. Alle recensies over mijn dienstverlening in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe heb ik hier verzameld. U kunt ze nalezen en ook zelf een recensie achterlaten. Alvast bedankt voor het schrijven van uw recensie!

"Ik hou een kamer voor jou vrij"

Ik keek zoals altijd nog even achterom om jouw gedag te zwaaien. Ja, zo zwaaiden wij elkaar die bewuste maandagmiddag ook gedag maar met de fijne gedachte dat wij elkaar snel weer zouden zien of spreken maar niet met de gedachte dat dit de laatste keer zou zijn dat wij naar elkaar zwaaien.. Een paar dagen later is mijn moeder namelijk overleden. Hoe onwerkelijk is, en nog steeds voelt, het dat iemand die zo belangrijk in jouw leven is en waarvan je heel veel houd er plotseling niet meer is. Maar het leven gaat gelijk verder wordt er altijd gezegd. En dat klopt. Ook al ben je in shock, en wil je alleen maar alleen zijn, er moeten toch gelijk allerlei zaken geregeld worden. Zaken die je ook goed geregeld wilt hebben maar waarvan je geen idee hebt waar te beginnen. Mijn vriendin en ik hebben dan ook contact opgenomen met Marja. Ook al kenden wij Marja niet, vanaf het eerste moment voelden wij ons prettig bij haar. Er was ruimte om ons verdriet te delen en te tonen met/bij haar. Marja dacht met ons mee, kwam met ideeën en heeft ons gedurende het gehele proces goed en kundig bijgestaan. Met eerbied en respect! Zij was daarnaast ook altijd goed bereikbaar. Wij zijn Marja dankbaar voor alles wat ze voor ons, maar ook mijn (schoon)moeder, heeft betekent. Wij hebben mijn (schoon)moeder samen met Marja een passend en mooi afscheid gegeven. Iets wat zij heeft verdiend! Edwin&Violeta Cindy

heel bijzonder

30 april 2019 is mijn zusje Steffi overleden op bijna 27 jarige leeftijd. Mijn zusje was meervoudig gehandicapt en daardoor was ze altijd een heel bijzonder persoon in onze familie. Vooral mijn ouders hebben 27 jaar lang meer dan alles gedaan wat in hun macht lag om mijn zusje het mooiste leven te geven wat voor haar mogelijk was. Voor anderen leek dit een onmogelijke opgave, maar voor mijn ouders was het nooit een opgave. Zij deden dit uit pure liefde voor Steffi. Daarom was het voor ons ontzettend belangrijk om ook de uitvaart van Steffi op een onvergetelijke manier plaats te laten vinden. Trots en liefdevol is wat wij wilden uitstralen, want dat is hoe wij op het leven van Steffi terugkijken. Ik vind het heel bijzonder hoe Marja ons hierbij geholpen heeft. Hoewel ze Steffi (jammer genoeg) nooit gekend heeft, en ons ook niet, voelde het alsof we elkaar al jarenlang kenden. Ze voelde precies aan hoe wij het geregeld wilde hebben, en dacht ook op de juiste manier met ons mee. We konden dit moment voor Steffi maar 1x goed doen, en we zijn meer dan tevreden met hoe alles verlopen is. We kunnen met trots terugkijken, net zoals we naar het leven van Steffi kijken.