Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0572 - 352 627

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Marja van der Wal gemiddeld met een

9,8
12 beoordelingen
100% beveelt Monuta Marja van der Wal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

alles was keurig geregeld.

Meer lezen
geertje weijer
enkhuizen
17-10-2023
10

ik had niet beter kunen wensen

Meer lezen
Gerrit-Willem Bredewoud
Zwolle
14-07-2023
10

Alles was zeer goed De kist was een speciale wens van de overledene en was er ook perfect op tijd

Meer lezen
Hein Peters
LETTELE
03-07-2023
10

Vanaf het eerste contact met Monuta zeer goed geholpen. Ze gaan met respect om met de overledene. Alles word in goed overleg gedaan. Je kan ze altijd bereiken zowel in app en mail en krijgt in korte tijd bericht terug. De medewerkers tonen ook interessen aan de nabestaanden wat ook erg fijn en belangrijk is. Wij hebben alles als van Monuta van begin tot eind als goed ervaren.

Meer lezen
Lenny
Twello
16-06-2023
9

Ik heb een prettige ervaring en ik zou jullie zeker aanbevelen

Meer lezen
Denise
Deventer
19-04-2023
10

Zeer vriendelijke persoonlijkheid. is zeer betrokken met haar omgang. Heeft zeer veel kennes van de mogelijkheden. Kan zeer goed in kaart brengen hoe de uitvaart zal gaan. En is zeer attend op details. Heeft zeer veel inzet voor de begeleiding van begin tot het eindt. Wij zijn haar heel dankbaar hier voor.

Meer lezen
Gert
Wapenveld
06-04-2023
9

Het contact was fijn, persoonlijk en vriendelijk. Er werd op een prettige manier duidelijk gemaakt wat wanneer geregeld moest worden en wat er daarin van ons als nabestaanden werd verwacht. Ook het contact met de medewerker die de rouwkaart en dankkaart heeft opgemaakt verliep erg goed, ze dacht mee, was goed bereikbaar en flexibel. We kijken positief terug op het hele proces, de begeleiding en afwikkeling.

Meer lezen
Hetty
Deventer
02-03-2023
9

Lieve vrouw die je snapt wat n fam.voelt,en ze steunt,in n nare tijd.je hoeft eindelijk niets ,alles word geregeld

Meer lezen
Renate Wellenberg
Wijhe
16-07-2022
10

In een moeilijke periode is het erg fijn dat je op iemand kan rekenen en met je meedenkt over alles wat op je afkomt. Marja heeft met heel veel respect en warmte en duidelijkheid geholpen om een zo mooi en eervol afscheid te regelen.. Bedankt !!

Meer lezen
Wesley
Zwolle
06-03-2021