Begrafenis regelen

Nabestaanden vinden het vaak prettig om hun dierbare te kunnen bezoeken. Om een plek te hebben waar ze even tot rust kunnen komen. De keuze voor een graf past daarbij. Een begrafenis regelen in Hengelo en omgeving kan op verschillende begraafplaatsen.

Alle mogelijkheden voor een passend afscheid

Wilt u samen met mij een begrafenis regelen in Hengelo of omgeving en kiest u voor een begraafplaats, dan is het ook vaak mogelijk om een dienst te houden in de kerk, kapel of aula bij de begraafplaats. Een begraafplaats geeft u alle mogelijkheid om passend afscheid te nemen.

Algemene begraafplaatsen

  • Algemene Begraafplaats, Oldenzaalsestraat Hengelo
  • Algemene Begraafplaats, Bornsestraat Hengelo
  • Algemene Begraafplaats, Von Bonninghausenstraat Borne

Rooms-Katholieke begraafplaatsen

  • RK Begraafplaats, Deurningerstraat Hengelo
  • Begraafplaats, Beckumerkerkweg, Beckum
  • H. Plechelmus, Plechelmusplein Deurningen
  • RK Begraafplaats, Hertme

Wat kost een begrafenis?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een begrafenis al gauw tussen de € 8.500,- en € 11.000,-. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze.

Heeft u nog vragen?

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Judith Elst, uitvaartverzorger van Monuta in Hengelo weet wat er mogelijk is in uw regio. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 074-8526350 of per e-mail via  info@monutajudithelst.nl.