Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
074 - 852 63 50

Team Monuta
Judith Elst

Onze uitvaartverzorgers

Judith Elst

Jarenlang werkte ik als directiesecretaresse en medisch secretaresse in ziekenhuizen in Enschede, Hengelo en Almelo. Ook werkte ik nog een jaar vrijwillig als verzorgster in het hospice in Hengelo, de plaats waar ik ook woon. Mijn tijd bij het hospice maakte veel indruk op mij. Het deed mij veel dat ik daar liefdevolle zorg kon geven aan mensen die kwamen te overlijden. Maar dat ik ook steun kon bieden aan hun nabestaanden. Toen mijn vader overleed ervoer ik zelf ook hoe waardevol deze steun is. Ik werd mij ineens bewust van de meerwaarde van het vak van uitvaartverzorger. Ik zet mij in voor het uitvoeren van een waardig afscheid, met respect voor de overleden dierbare en zijn of haar nabestaanden. Monuta Judith Elst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. U kunt mij telefonisch bereiken via 074-8526350.