Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
074 - 852 63 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Judith Elst gemiddeld met een

10
2 beoordelingen
100% beveelt Monuta Judith Elst aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Judith heeft ons heel fijn opgevangen na de dood van mijn man,onze vader. Hij had al zijn wensen al met ons besproken maar Judith voelde gelijk wat voor persoon hij was geweest en gaf ons nog enkele tips waar wij niet aan gedacht hadden. Ook was ze altijd bereikbaar als we nog vragen hadden. Dankzij Judith hebben we heel mooi afscheid genomen.

Meer lezen
Ramonda
Hengelo
07-04-2021
10

Wij als familie zijn zeer tevreden over het begeleiden dat Judith Elst heeft gedaan. Bij de eerste gesprekken die ik met haar heb gevoerd omtrent de crematie, heeft zij goede informatie verstrekt. Niets werd opgelegd, alles was mogelijk. Ook dacht ze mee in oplossingen. Wij vinden Judith een zeer kundig en fijn persoon.

Meer lezen
Charles
Hengelo
06-02-2021