Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
074 - 852 63 50

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 9 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

jackie weerink
19-06-2024

ze hebben mij van alle kanten geholpen op een beleefd sympatieke manier veel steun aan gehad en nog

Lees meer

Sheila
16-04-2023

Betrokken geraakt als mantelzorger bij de overbuurman en overbuurvrouw. Overbuurvrouw overleed na een kort ziekbed en de buurman werd tijdens haar ziekbed erg ziek. De uitvaartverzorger heeft goed ingeschat dat de overbuurman iemand nodig had voor overleg. Hij luisterde en gaf adviezen, regelde de zaken zoals de buurman dit heeft gewenst. De uitvaartverzorger heeft nog telefonisch contact gezocht toen hij wist dat de overbuurman kwam te overlijden, overbuurman heeft dit als zeer prettig ervaren. De uitvaart van mijnheer is precies gegaan zoals hij dit wilde. De uitvaartverzorger heeft geregeld dat ik opdrachtgever werd van beide crematies en hierdoor de asurnen gelijkertijd op mocht halen. Doordat ik op een andere manier betrokken was, is me opgevallen dat de uitvaartverzorger de mensen en de situatie goed heeft ingeschat en hierop anticipeerde.

Lees meer

Guido
16-08-2022

Na een eerste contact met Judith Elst over overlijden en waar je dan mee te maken krijgt, werden we geconfronteerd met het onverwacht overlijden van een familielid. Aan onze wensen nav dit overlijden heeft zij, in samenwerking met een collega, volledig aan onze wensen kunnen voldoen. Ook de gesprekken over invulling van de uitvaartviering zijn in een ontspannen sfeer verlopen. De uitvaartviering heeft aan ieders wensen en verwachtingen voldaan. De aula en de sfeer gaven rust.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hengelo

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er veel worden geregeld. U wilt dan dat iemand u bij staat met warmte en rust. Monuta Judith Elst stelt het belang van de familie en de overledene voorop en biedt u de tijd en rust die u nodig heeft. Voor, tijdens en ook na de uitvaart. U kunt dag en nacht bij ons terecht voor een luisterend oor en deskundig advies. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Hengelo, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele of Zenderen. Monuta Judith Elst in Hengelo is er voor u. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Judith Elst
Postadres
Leliestraat 23
7555 BV Hengelo
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Judith Elst
Uitvaartverzorger

Judith

Elst

Lees meer over Judith

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Judith Elst in Hengelo?
U kunt terecht bij Monuta Judith Elst in Hengelo Overijssel voor het regelen van een uitvaart in Hengelo, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele en Zenderen.