Waarom Monuta Judith Elst?

  • Empatisch en innemend
  • Oplossingsgericht voor een passend afscheid
  • Geeft u alle rust en tijd
  • Ook als u niet of elders bent verzekerd
  • Dag en nacht bereikbaar

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,2

Monuta Judith Elst

Voor een passende uitvaart in Hengelo

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er veel worden geregeld. U wilt dan dat iemand u bij staat met warmte en rust. Monuta Judith Elst stelt het belang van de familie en de overledene voorop en biedt u de tijd en rust die u nodig heeft. Ook als u niet of elders bent verzekerd.

Nabestaanden ontzorgen

U kunt bij mij uitgaan van een luisterend oor. Ik voel aan wat nodig is en heb aan een half woord genoeg. U voelt bij mij meteen het vertrouwen dat het goed komt. En dankzij mijn empatisch vermogen en mijn deskundigheid over de mogelijkheden, kan ik u helpen de uitvaart te verzorgen die past bij zowel de nabestaanden als de overleden dierbare.

Dichtbij met gepaste afstand

U heeft bij Monuta Judith Elst altijd contact met uw vaste uitvaartverzorger. Ik ben aanwezig op de achtergrond en hou gepaste afstand, maar sta voor u klaar zodra u mij nodig heeft. Ik ben begripvol en steun u waar ik kan.

Dag en nacht bereikbaar voor een passende uitvaart in Hengelo

U kunt dag en nacht bij mij terecht voor een luisterend oor en deskundig advies. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Hengelo, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele of Zenderen. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 074-8526350.