Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
074 - 852 63 50

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 6 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

h.j.leenders
15-04-2022

Judith Elst is een zeer vakbekwame en warme Dame en heeft alles tot in de puntjes geregeld.

Lees meer

Pauline
15-04-2022

Ze hebben het allemaal goed geregeld.Het enige min punt is dat ik nu een mail ontvang met mijn meisjes naam

Lees meer

Jeroen Huisstede
20-02-2022

Onze ervaring was goed!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hengelo

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er veel worden geregeld. U wilt dan dat iemand u bij staat met warmte en rust. Monuta Judith Elst stelt het belang van de familie en de overledene voorop en biedt u de tijd en rust die u nodig heeft. Voor, tijdens en ook na de uitvaart. U kunt dag en nacht bij ons terecht voor een luisterend oor en deskundig advies. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Hengelo, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele of Zenderen. Monuta Judith Elst in Hengelo is er voor u. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Judith Elst
Postadres
Leliestraat 23
7555 BV Hengelo
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Judith Elst
Uitvaartverzorger

Judith

Elst

Lees meer over Judith

Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Judith Elst in Hengelo?
U kunt terecht bij Monuta Judith Elst in Hengelo Overijssel voor het regelen van een uitvaart in Hengelo, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele en Zenderen.