Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
074 - 852 63 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Hengelo

Nabestaanden vinden het vaak prettig om hun dierbare te kunnen bezoeken. Om een plek te hebben waar ze even tot rust kunnen komen. De keuze voor een graf past daarbij. Een begrafenis regelen in Hengelo en omgeving kan op verschillende begraafplaatsen. Kiest u voor een begrafenis, dan denken wij graag met u mee over het houden van de afscheidsdienst. Wilt u samen met ons een begrafenis regelen in Hengelo of omgeving, dan is het ook vaak mogelijk om een dienst te houden in de kerk (zoals de prachtige Onze Lieve Vrouwe kerk of Bethelkerk), kapel of aula bij de begraafplaats. Vanzelfsprekend kunt u ook voor een andere locatie kiezen voor de afscheidsdienst. Daar staan wij u graag in bij. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

074 - 852 63 50
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Hengelo

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. U vindt meerdere crematoria in de regio: in Enschede, Borne en Almelo. Vanzelfsprekend kiest u de locatie die het beste bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past. Er is meer mogelijk dan u denkt. Wilt u een crematie regelen in Hengelo? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

074 - 852 63 50
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Hengelo Overijssel, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele en Zenderen? Wij staan tot uw beschikking. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

074 - 852 63 50