Uitvaart regelen

U mag mij dag en nacht benaderen en u kunt voor al uw vragen bij mij terecht. Samen met u wil ik ervoor zorgen dat het afscheid dat u van uw dierbare neemt, een mooie en bijzondere herinnering wordt. Laat mij voor u een uitvaart regelen in Hengelo en omgeving.

Ik denk graag met u mee

Als uw uitvaartverzorger doe ik er alles aan om een passend afscheid en mooie uitvaart te regelen in Hengelo en omgeving. Uw wensen staan daarbij centraal. Graag denk ik met u mee en draag ideeën aan om uiteindelijk een uitvaart te regelen die past bij uw wensen en bij hoe uw overleden dierbare was. Denk aan de tekst voor de rouwkaart, de uitvaartdienst en het rouwvervoer.

In een voorgesprek uitvaartwensen bespreken

Het kan zijn dat u of uw naaste binnenkort komt te overlijden. Of misschien geeft het u gewoon een rustig gevoel wanneer de zaken rondom uw uitvaart of de uitvaart van een dierbare worden besproken. In een voorgesprek doorloop ik alle punten rondom het afscheid nemen met u en kunnen we wensen vastleggen. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. En wilt u later toch nog iets wijzigen, dan kan dat altijd.

Ons eerste gesprek

Wanneer ik bij u langskom, hebben wij al kennis gemaakt via de telefoon. Tijdens ons telefoongesprek stel ik u alvast de belangrijkste vragen over wat er is gebeurd, waar u wilt dat de opbaring plaatsvindt en of u al weet of u een kerkelijke dienst of crematie wenst. Zo kan ik u tijdens ons gesprek meteen de opties voor uw wensen laten zien. Ook neem ik modellenboeken mee, waarin voorbeelden staan van kisten, bloemen en kaarten. Weet u nog niet direct een antwoord op mijn vragen, dan is dit geen probleem. Ik neem rustig alle mogelijkheden met u door. Tot aan de uitvaart hebben we dagelijks contact en de details van de uitvaart vullen we in deze dagen rustig in.

Rouwdrukwerk verzorgen

Samen met u kan ik op de tweede dag het rouwdrukwerk verzorgen en de rouwkaarten insteken in de envelop. Daarna geef ik de kaarten persoonlijk af bij het postkantoor. Zo bent u ervan verzekerd dat de genodigden op tijd op de hoogte zijn van de uitvaartdienst.

Persoonlijke uitvaart verzorgen

Samen met u kijk ik hoe wij de uitvaart zo persoonlijk mogelijk kunnen invullen. En persoonlijk hoeft niet gepaard te gaan met extra kosten. U kunt ook denken aan het gebruiken van de bloemen waar uw dierbare zo van hield, aan het verwerken van een persoonlijk item in het bloemstuk of door het centraal stellen van de hobby van uw overleden dierbare.

Van koffie met cake tot stamppotbuffet

Koffie met cake is al jarenlang vrijwel onlosmakelijk verbonden met een uitvaart. Ook nu nog wordt het cakearrangement veel aangeboden. Daarnaast zijn tegenwoordig de mogelijkheden zeer divers. Velen laten de cake vervangen door broodjes, gebak of zelfs een borrel met bitterballen. Soms wordt een uitvaart afgesloten met een compleet verzorgde lunch of stamppotbuffet. Op het gebied van catering is er veel mogelijk en alles is op maat te verzorgen.

Neemt u rustig de tijd

Om een passend afscheid te kunnen verzorgen, vind ik het belangrijk dat u rustig de tijd neemt. Ik geef u die tijd en begeleid u graag bij de keuzes die uw maakt. Ook vind ik het belangrijk dat u de tijd neemt om afscheid te nemen. Daarom ontzorg ik u en neem ik u alle praktische zaken uit handen. U heeft dan alle tijd om afscheid te nemen en u voor te bereiden op de uitvaart.

Wilt u een uitvaart regelen in Hengelo of omgeving?

Of wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in de regio Hengelo? Dan help ik u graag verder. Ik kan een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Hengelo.

Waarom Monuta Judith Elst?

  • Empatisch en innemend
  • Oplossingsgericht voor een passend afscheid
  • Geeft u alle rust en tijd
  • Ook als u niet of elders bent verzekerd
  • Dag en nacht bereikbaar

Werkgebied

Hengelo, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele en Zenderen.