Als je kind sterft...

010 - 447 15 18 24/7 bereikbaar

Elk sterven is een ingrijpende gebeurtenis voor diegenen die achterblijven. Wanneer een kind overlijdt, is dit een onvoorstelbaar groot verdriet en misschien wel de moeilijkste periode uit een mensenleven. Het overlijden van een kind roept veel emoties op, gevoelens van onmacht, woede en verslagenheid. Een kind hoort niet te overlijden.

Ik streef ernaar om samen met de ouder(s), broertjes of zusjes, opa's en oma's, familieleden, vrienden en eventueel de school, vorm te geven aan een passend afscheid tijdens een kinderuitvaart.

Terug kijken naar het afscheid
Voor ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden kan het heel fijn zijn om later terug te kunnen kijken op het afscheid en de uitvaart van hun overleden kind, broer of zus, kleinkind, neef of nicht. Het maken van een film en/of foto's kan daarbij een hulpmiddel zijn. Graag attendeer ik u op Stichting Make a Memory. Deze stichting vervaardigt foto's voor families van ernstig zieke, stervende en overleden baby's vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in het ziekenhuis en in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd.

Waarom Monuta Monique Maurik?

  • Ongedwongen, puur en oprecht
  • Aandacht voor detail, het kan ook “anders”
  • U bepaalt, ik verzorg
  • Verdergaan na het stilstaan
  • Een luisterend oor

Werkgebied

Capelle aan den IJssel, Rotterdam Kralingse Veer