Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Team Monuta
Monique Maurik

Onze uitvaartverzorgers

Monique Maurik

Als kind wilde ik patholoog worden, maar ik was geen uitblinker in de exacte vakken. Via omwegen kwam ik in aanraking met de uitvaartbranche; als zelfstandig verzekeringsadviseur gespecialiseerd in levens- en uitvaartverzekeringen woonde ik een ondernemersmiddag van Monuta bij. Ik besefte dat ik echt heel graag als uitvaartverzorger aan de slag wilde. Na vier jaar als uitvaartverzorger in loondienst te zijn geweest, startte ik in mei 2014 mijn eigen onderneming. Iedere uitvaartverzorger zegt wel persoonlijk te zijn, maar uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat wij het ook echt zijn. Als ik aanvoel dat dit kan, dan kom ik gewoon langs in mijn spijkerbroek of draag ik bij de uitvaart een roze blouse. Dat is precies wie ik ben. Als kind ben ik opgegroeid in Capelle aan den IJssel en heb ik mijn hart verknocht aan deze plaats. Ik ben lokaal betrokken en ben actief in de gemeenteraad. Ik ken deze regio en de mensen goed, en daarom zet ik mij als uitvaartverzorger graag in om een passende uitvaart voor iedereen te regelen.