Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Capelle aan den IJssel

Het geeft nabestaanden een prettig gevoel om een plek te hebben om naartoe te kunnen. Om die reden is begraven worden nog steeds populair. Monuta Monique Maurik kan u helpen om een begrafenis te regelen in Capelle aan den IJssel die voldoet aan uw wensen. Wij doen het net even anders, wanneer u dat wenst. Voor een begrafenis in Capelle aan den IJssel kunt u kiezen uit diverse begraafplaatsen. Zo komen wij regelmatig bij begraafplaats, crematorium en uitvaartcentrum Schollevaar in Capelle aan den IJssel, de R.K. begraafplaats St. Laurentius in Rotterdam, Rooms-
Begraafplaats Waalhoven in Krimpen aan den IJssel en Begraafplaats Oud-Kralingen in Rotterdam (Oud-Kralingen). We helpen u graag bij het maken van uw keuze voor een begraafplaats.

010 - 447 15 18
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Capelle aan den IJssel

In de omgeving van Capelle aan den IJssel zijn er twee crematoria: St. Laurentius in Rotterdam en Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Wij gaan altijd met u mee naar het crematorium, zodat we u kunnen bijstaan. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in ons land, dan is dat geen probleem. Laat ons de crematie regelen in Capelle aan den IJssel en meedenken over de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

010 - 447 15 18
Roos op grafsteen

Veteranenuitvaart in Capelle aan den IJssel

Als dochter van een kolonel is Monique Maurik heel betrokken bij veteranen. Om die reden bieden wij ook een speciale veteranenuitvaart aan. Hierin is aandacht voor speciale elementen, zoals het gebruik van de vlag. Ook kunnen onderscheidingen een belangrijke rol krijgen. Wij zorgen voor de juiste balans tussen het protocol en ceremonieel, en de wensen van de familie.

010 - 447 15 18
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Capelle aan den IJssel of Rotterdam Kralingse Veer? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 447 15 18