Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 34 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

G
20-05-2022

Prettig gezien de omstandigheden

Lees meer

Roland
17-05-2022

Professioneel en kundig

Lees meer

Jack
04-05-2022

Zowel 3 jaar geleden als recent perfect geholpen door uitvaart verzorgster Monique Maurik en haar team. Zeker aan te raden! Persoonlijke begeleiding en uitstekend meegedacht aan persoonlijke wensen

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Capelle aan de IJssel

Monuta Monique Maurik regelt als uitvaartverzorger in Capelle aan de IJssel en omgeving met alle liefde een uitvaart die net anders is. Samen zorgen we voor een heel bijzonder en passend afscheid en zorgen we dat dat afscheid een dierbare herinnering wordt. Monuta Monique Maurik denkt daarin graag met u mee en ontzorgt u tijdens iedere stap. Wij zijn er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Afscheidslocatie Monuta Maurik
Afscheidshuis aan den IJssel
Kompasstraat 26B
2901 AM Capelle aan den IJssel
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monique Maurik
Uitvaartverzorger

Monique

Maurik

Lees meer over Monique

Image
Monuta Monique Maurik Inge van der Kroon
Uitvaartverzorger

Inge

van der Kroon

Lees meer over Inge

Image
Afscheidshuis aan den IJssel

Afscheidshuis aan den IJssel in Capelle aan den IJssel

Afscheidshuis aan den IJssel is letterlijk gevestigd aan de IJsseldijk. Vanuit de twee grote afscheidskamers en de mooie spreekkamer kijkt u uit over de dijk. In het afscheidshuis bevinden zich daarnaast een verzorgingsruimte, keuken, kantoor en de huiskamer met bar waar u het afscheid op uw manier kunt laten plaatsvinden. Alles komt samen in Afscheidshuis aan den IJssel.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Monique Maurik werkt samen met lokale partners
Fotograaf
De Fotobiografie
Uitvaartkisten
Van Wijk Uitvaartkisten
Vervoer
Straver Mobility
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Monique Maurik?
U kunt terecht bij Monuta Monique Maurik voor het regelen van een uitvaart in de Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingse Veer.
Ik ben op zoek naar een bijzondere uitvaartlocatie in Capelle aan den IJssel en omgeving. Waar kan ik terecht?
Monique Maurik wil graag een stap verder zetten om een bijzondere uitvaart voor u te regelen. Daarom kunt u naast een uitvaartcentrum of crematorium als locatie, ook kiezen voor de favoriete horecagelegenheid van uw dierbare. Wij komen bijvoorbeeld regelmatig bij Restaurant de Tuin van de Vier Windstreken in Rotterdam, of Tennispark ’t Hooghe Dorp, Restaurant Johannahoeve en Restaurant en Brasserie ’t Zalmhuis in Capelle aan den IJssel. Leg gerust uw wensen voor aan ons.