Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 76 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

Ria
01-07-2024

Ondanks de verdrietige omstandigheden hebben we al onze wensen kunnen laten uitvoeren. We voelden ons erg gehoord. De intieme setting bij het afscheidshuis, het contact met de verzorgsters, het meedenken en adviseren. De uitvaart is precies geworden hoe we het voor ogen hadden. Het kon niet beter. We kijken er heel erg goed op terug. Het is tenslotte het laatste wat we voor haar en ons konden laten doen.

Lees meer

Erna
25-05-2024

Als zorgmedewerker kreeg ik ook het compliment: ‘jij maakt het verschil.’ Ik geef dit compliment door aan Monique en haar team. Op een van de meest moeilijke momenten in iemands leven maken zij het verschil met hun liefde voor het vak, toewijding, betrokkenheid en professionaliteit. Mijn hart is gebroken omdat mijn moeder er niet meer is, maar zij hebben ervoor gezorgd dat wij ontzien en gesteund werden. Veel dank daarvoor. Liefs van onze hele familie

Lees meer

Jeanette
18-05-2024

Alles was heel fijn de gesprekken de verzorging en de producten. Respect voor familie en de overledene. Het zag er allemaal mooi uit en goed verzorgd

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Capelle aan de IJssel

Monuta Monique Maurik regelt als uitvaartverzorger in Capelle aan de IJssel en omgeving met alle liefde een uitvaart die net anders is. Samen zorgen we voor een heel bijzonder en passend afscheid en zorgen we dat dat afscheid een dierbare herinnering wordt. Monuta Monique Maurik denkt daarin graag met u mee en ontzorgt u tijdens iedere stap. Wij zijn er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Afscheidslocatie Monuta Maurik
Afscheidshuis aan den IJssel
Kompasstraat 26B
2901 AM Capelle aan den IJssel
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monique Maurik
Uitvaartverzorger

Monique

Maurik

Lees meer over Monique

Image
Inge van der Kroon
Uitvaartverzorger

Inge

van der Kroon

Lees meer over Inge

Image
Afscheidshuis aan den IJssel

Afscheidshuis aan den IJssel in Capelle aan den IJssel

Afscheidshuis aan den IJssel is letterlijk gevestigd aan de IJsseldijk. Vanuit de twee grote afscheidskamers en de mooie spreekkamer kijkt u uit over de dijk. In het afscheidshuis bevinden zich daarnaast een verzorgingsruimte, keuken, kantoor en de huiskamer met bar waar u het afscheid op uw manier kunt laten plaatsvinden. Alles komt samen in Afscheidshuis aan den IJssel.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Monique Maurik werkt samen met lokale partners
Fotograaf
De Fotobiografie
Uitvaartkisten
Van Wijk Uitvaartkisten
Vervoer
Straver Mobility
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Monique Maurik?
U kunt terecht bij Monuta Monique Maurik voor het regelen van een uitvaart in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingse Veer. Op verzoek kunt u ook van buiten deze regio bij ons terecht.
Ik ben op zoek naar een bijzondere uitvaartlocatie in Capelle aan den IJssel en omgeving. Waar kan ik terecht?
Monique Maurik wil graag een stap verder zetten om een bijzondere uitvaart voor u te regelen. Daarom kunt u terecht in ons Afscheidshuis in Capelle aan den IJssel. Afscheidshuis aan den IJssel is letterlijk gevestigd aan de IJsseldijk. Kijk voor meer informatie eens op onze uitvaartcentrum pagina.