Uitvaart in Capelle aan den IJssel

Iedere uitvaartverzorger zegt wel persoonlijk te zijn, maar uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat wij het ook echt zijn. Dat blijkt ook wel uit de vele positieve reacties en recensies. Als ik aanvoel dat dit kan, dan kom ik gewoon langs in mijn spijkerbroek of draag ik bij de uitvaart een roze blouse. Dat is precies wie ik ben: gewoon Monique Maurik. En ik doe mijn werk met een glimlach.

Een uitvaart kan ook anders

In Capelle aan den IJssel staan wij bekend om het feit dat wij het vaak net wat anders doen dan anders. Zo vertel ik vaak dat het ook mogelijk is om de afscheidsplechtigheid te houden in de tuin. En ook de veteranenuitvaart boordevol protocollen met een Caribisch feestje achteraf was een schot in de roos. Ook daar kan het dus anders. Samen kunnen we voor een heel bijzonder en passend afscheid zorgen. Wij passen ons aan aan uw wensen voor de uitvaart.

Altijd bij u in de buurt

Als kind ben ik opgegroeid in Capelle aan den IJssel en heb ik mijn hart verknocht aan deze plaats. Ik ben lokaal betrokken en werk bijvoorbeeld samen met ondernemers uit de regio. En ook dankzij mijn activiteiten voor de gemeenteraad ben ik een bekend gezicht in Capelle aan den IJssel. Daarom kunnen wij u van dienst zijn in deze plaatsen, maar ook in Nieuwerkerk aan den IJssel en het Rotterdamse Kralingseveer kunt u van onze diensten gebruikmaken.

Ongedwongen, puur en oprecht

Deze woorden passen precies bij wat belangrijk is voor Monuta Monique Maurik bij het regelen van een uitvaart in Capelle aan den IJssel en omstreken. Maar dat is nog niet alles:

  • Wij hanteren echt een persoonlijke aanpak
  • Daarbij hebben wij ook oog voor de kinderen
  • Ook na de uitvaart blijven wij betrokken
  • Wij voelen ons verbonden met Capelle aan den IJssel en omstreken
  • Veteranenuitvaarten zijn onze specialiteit