Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Monique Maurik gemiddeld met een

9,5
63 beoordelingen
96% beveelt Monuta Monique Maurik aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mocht u nog twijfelen over waar en wie ik de plechtigheid zou willen laten regelen, dan meteen Monique bellen! Zo goed verzorgt en alles volgens al onze wensen. Niet zo'n koud en afstandelijk, maar huiselijk warm en gemoedelijk. Voor het hele team een dikke pluim !

Meer lezen
Roland van Tigchelhoven
ROTTERDAM
13-11-2023
10

Wat een warme en empathische mensen zijn Monique en haar hele team. Er was zoveel ruimte, respect en aandacht voor ons als nabestaande. Er werd goed geluisterd en geanticipeerd op onze wensen m.b.t. het afscheid. Samen met de kennis en ervaring van hun hebben we het afscheid als heel warm en liefdevol kunnen ervaren. We kregen de gelegenheid om overal bij te helpen en er was zo een fijne sfeer zowel in de locatie als de omgang met ons dat ook de 4 kleinkinderen ( in de leeftijd van 3 tot 10) op een hele fijne manier afscheid hebben kunnen nemen van hun opa.

Meer lezen
Ank
Rotterdam
03-10-2023
10

zorg voor de overledene perfect. zorg voor de nabestaande uitstekend. goede uitleg over alles, in begrijpelijke taal. ook na de uitvaart ook goede contacten. dank jullie wel. in het bijzonder alle lof voor Inge.

Meer lezen
Jannie V d linden
Capelle a/d IJssel
15-09-2023
10

Een mooie locatie Afscheidshuis aan den IJssel, liefdevol ontvangen door een geweldig team. Dit team is zeer deskundig, bespreken alles rondom de uitvaart met zorg en respect naar de overledene en de nabestaanden. De mogelijkheden die geboden kunnen worden tot een persoonlijk afscheid zijn uitgebreid en goed besproken en verzorgd.

Meer lezen
Marianne
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
16-08-2023
10

De uitvaart was in het afscheidshuis, een aanrader! Informeel, en de medewerkers zijn erg betrokken, Inge was geweldig! Echt een aanrader, ik kijk er met tevredenheid naar terug!

Meer lezen
Joke Smaal
Capelle aan den IJssel
01-08-2023
10

Het is bijna niet mogelijk om hier nog verbeteringen in te zoeken.

Meer lezen
Nel Rijneveld
Rotterdam
03-07-2023
10

De hulp en hoe alles geregeld werd rondom het overlijden van onze moeder,nam ons veel zorg uit handen. Hulpvaardige ,lieve en werkelijk geïnteresseerde mensen die een hoop zorg op zich namen ,adviseerde en er was niks wat ze raar of vreemd vonden. Wij mochten zelf invullen hoe we alles wilde en daar werden we ook door hen in ondersteunt.

Meer lezen
Joke Nijman
Capelle aan den IJssel
17-06-2023
7

Ik was zo blij met Monique die dacht overal in mee, Je komt toch altijd voor verassingen te staan ook al heb je alles nog zo goed van te voren besproken en bedacht, maar alles ging vanzelf en heel fijn dat ik altijd contact kon opnemen als me wat te binnen schoot. Bijvoorbeeld een bepaalde route rijden op de dag van de uitvaart en langs de woning rijden.

Meer lezen
Ingrid
Capelle aan den IJssel
29-05-2023
10

Appje aan Monique een week na de uitvaart: ,,Ha die Monique, Via deze weg willen wij (familie, vrienden, Nicolette en ik) jou héél erg bedanken voor de grandioze middag. Jij hebt ons een 'onvergetelijke herinnering' gegeven, dankjewel!''

Meer lezen
René
Peijnenburg
03-05-2023