Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Monique Maurik gemiddeld met een

9,4
34 beoordelingen
97% beveelt Monuta Monique Maurik aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Prettig gezien de omstandigheden

Meer lezen
G
Halsteren
20-05-2022
10

Professioneel en kundig

Meer lezen
Roland
Rotterdam
17-05-2022
10

Zowel 3 jaar geleden als recent perfect geholpen door uitvaart verzorgster Monique Maurik en haar team. Zeker aan te raden! Persoonlijke begeleiding en uitstekend meegedacht aan persoonlijke wensen

Meer lezen
Jack
Capelle aan den IJssel
04-05-2022
9

Ik kende Monuta Maurik al, en dat was ook de reden, dat we ook deze uitvaart door hun wilden laten verzorgen.

Meer lezen
Andre Miltenburg
Capelle aan den Ijssel
28-04-2022
10

Vanaf het eerste contact met Monique,de telefoniste en de mensen die mijn man met alle egards midden in de nacht kwamen ophalen Hadden we een heel goed gevoel. Inge heeft ons verder bijgestaan, haar lieve begrip voor onze gevoelens, raad en adequate optreden hebben ons enorm geholpen om er een prachtig afscheid van te maken. Waar we met een warm gevoel op terug kijken Wij danken iedereen . Fam. B.Boer

Meer lezen
Ginny Boer-Becking
Krimpen aan den ijssel
15-04-2022
10

Echt een hele fijne en goede begeilding gehad tijdens de uitvaart van mijn vrouw. Het is al een moeilijke tijd maar dan is het zo fijn om Inge als begeleider te hebben gehad. Geen druk , goed meedenkend. Heel fijn allemaal

Meer lezen
Bjorn
Capelle aan den IJssel
12-04-2022
10

Bij de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder hebben wij hulp gekregen van Inge. Zij is zeer betrokken en professioneel. Zij dacht veel met ons mee over de invulling van de uitvaart. De communicatie ging heel makkelijk en Inge reageerde meteen op vragen. Ondanks dat het een verdrietige gebeurtenis is, was de uitvaart prachtig en respectvol. Het had niet beter gekund!

Meer lezen
Corrie
Barendrecht
16-03-2022
9

We hebben echt een afscheid met een proost op het leven gekregen. Niets standaard maar wel zo als wij het wilde het was heel fijn Monique Maurik.

Meer lezen
Petra
Capelle aan den IJssel
15-03-2022
10

Meer dan ik dacht hoe het geregeld zou worden is het uitgevoerd. Zo wil ik dat het ook voor mij geregeld mag worden. Zeer tevreden over alles.

Meer lezen
Ron
Boskoop
06-03-2022