Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Monique Maurik gemiddeld met een

9,5
51 beoordelingen
96% beveelt Monuta Monique Maurik aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uitvaart van mijn geliefde vriendin Joke was erg netjes en met heel veel respect uit gevoerd. Wij hebben helaas kennis mogen maken in deze zeer moeilijke tijd met Shanna Hueting. Natuurlijk had ik dit begrijp mijn niet verkeerd, niet gewild, want dan was mijn lieve vriendin Joke nog bij mijn, maar dit is helaas niet meer zo. Van Moniek de werk gever van Shanna had ik begrepen dat Shanna nog in opleiding is?? Ik vraag me af waarom, het is echt met geen pen te beschrijven wat Shanna in deze moeilijke periode voor ons heb gedaan. Ze stond altijd klaar, en als je een e-mail stuurde kreeg je ook in afzienbaren tijd een antwoordt. Hetgeen Shanna had geregeld, was zeer netjes en met heel veel respect voor de naaste van Joke gedaan. Natuurlijk kan je eindeloos door blijven schrijven hoe de uitvaart door Shanna was voorbereid, maar daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Maar ik denk dat het geen wat hier boven staat meer dn voldoende zeg/en mag zeggen. Ondanks dat Shanna nog in opleiding?????? Is, kan je echt met gerust hart, alles van af het beging toe aan de dienst toe aan haar over laten, het is echt een toppertje Henk

Meer lezen
Henk
Capelle a/d IJssel
04-02-2023
10

Hoewel ik het ziekbed en het snelle overlijden van mijn vrouw als uitzonderlijk dramatisch heb ervaren, was haar uitvaart tot in de puntjes verzorgd door Monique. Zij dacht werkelijk aan alles. De condoleance en de uitvaart waren zonder meer mooi, waardig en respectvol.

Meer lezen
Wim
Capelle aan den IJssel
01-02-2023
10

Professioneel, secuur, meedenkend en menselijk. Onze ervaring met Monuta was ontzettend prettig. Inge heeft ons bijgestaan den gezorgd voor een prachtig afscheid. Altijd bereikbaar en snelle reacties

Meer lezen
Ladan
Rotterdam
26-01-2023
9

Het team van MMM heeft ons In een zeer dramatische periode met veel toewijding, betrokkenheid, professionaliteit en liefde voor de mens bijgestaan. Top!

Meer lezen
Pam Van Rooijen
Capelle aan den IJssel
17-01-2023
10

Een hele fijne ervaring met heel veel zorg en goede ideeien wij hebben het ervaren als heel fijn

Meer lezen
Corrie roos
Rotterdam
19-12-2022
10

Wij zijn zeer goed begeleid bij het overlijden en het rouwproces rondom mijn vader. De medewerkers bij Monuta Monique Maurik hebben ons professioneel, maar vooral zeer persoonlijk meegenomen in het hele proces van overlijden tot aan de crematie, maar ook de nazorg is prima geregeld. Monuta Monique Maurik kwam ook geregeld aan huis langs (thuisopbaring), hetgeen fijn was voor de familie. Wij hebben ook alles door hen laten regelen, van rouwkaarten tot rouw- wagen, de praatjes, de cake en zelfs gehaktballen :) op de crematie zelf. Bij de nazorg is wederom veel aandacht besteed aan de persoonlijke wensen met een lach en een traan in een geweldig mooie en sfeervolle ruimte in Capelle West.

Meer lezen
Nathalie
Capelle aan den IJssel
01-12-2022
10

Monique and Anton arranged it perfectly for my dear husband. If it had to happen could not have brought him to a better place. They handled all the small details l wanted. The South African tint that l wanted. My husband’s favorite place. Nothing was too much trouble, telephone contact and what’s app contact. Even after, the contact still went on. This was the place to being my sweetheart. Sadly.

Meer lezen
Geraldine Naaijen
Capelle aan den IJssel
14-11-2022
10

Ondanks de droevige periode wil ik Monique en Inge nogmaals hartelijk bedanken voor alles wat ze hebben gedaan, zowel voor als na het overlijden van mijn vrouw. Wat een lieve betrokken mensen.

Meer lezen
John
Capelle aan den IJssel
18-10-2022
10

Het contact was zeer prettig en alles meer dan uitstekend verzorgd. Alles was bespreekbaar en het afscheidshuis is een prachtige en huiselijke locatie.

Meer lezen
Arine
Capelle aan de IJssel
03-10-2022