Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Monique Maurik gemiddeld met een

9,5
74 beoordelingen
97% beveelt Monuta Monique Maurik aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles was heel fijn de gesprekken de verzorging en de producten. Respect voor familie en de overledene. Het zag er allemaal mooi uit en goed verzorgd

Meer lezen
Jeanette
Barendrecht
18-05-2024
9

Ontzettende lieve en persoonlijke zorg. Kleinschalig en aandacht voor de klant. En alles hoeft niet standaard te verlopen en er wordt aandacht besteed aan de wensen.

Meer lezen
Irene
Rotterdam
28-04-2024
10

Monique Maurik en haar team zijn echt top! Zeer persoonlijk contact, meedenkend, attent en niet te vergeten allemaal heel lief! Al klinkt het raar bij een uitvaart: het heeft onze verwachtingen echt overtroffen.

Meer lezen
Familie Stegeman en Commijs
Capelle aan den IJssel
15-03-2024
7

Had heel veel rust na het regelen van het overlijden tot aan de crematie.

Meer lezen
Halve L
Rdam
04-03-2024
10

Heel veel dank aan Monuta speciaal aan Monique. Waar ik steeds aan moet denken is de avond dat mijn man is overleden dat hij werd opgehaald. Alles wat zij gingen doen legde ze keurig uit. Mijn kleinzoon en ik mochten de klep vd auto dichtdoen , zo bijzonder. Ook liep 1 vd mannen vooruit voor de auto om ze de straat uit te rijden. Heel veel dank daar voor. Monique, Bedankt voor alles. Liefs Helma

Meer lezen
Helma Tournier
Capelle ad IJssel
04-03-2024
9

Vanaf het eerste moment voelt het goed bij Inge wat een ontzettend lief en warme vrouw. Niks is haar teveel en ze denkt ook echt met je mee. De hele sfeer in het afscheidshuis is ondanks het grote verdriet voor een ieder die te maken krijgt met het verlies van een dierbare een grote warme deken om je schouders. Inge je bent een topper.

Meer lezen
Jolanda
Capelle aan den IJssel
21-02-2024
10

Onze vader is vorig jaar overleden. En we zijn allemaal heel goed begeleid in alles , echt een heel warm huis daar , en Monique en Anton zijn en top mensen begeleiden je overal heel goed in.

Meer lezen
Daisy van Neijenhoff van weerden
Ridderkerk
20-02-2024
10

Kan het niet omschrijven, zo goed is Monique Maurik met het contact wat we hadden, hoe ze overal mee omging en hoe alles is geregeld en verlopen.

Meer lezen
Joan
Capelle aan den IJssel
15-02-2024
9

Wij zijn als familie enorm gesteund bij het overlijden van onze lieve tante,heel mooi geregeld alles

Meer lezen
Marjolein Martveldt
Capelle aan den IJssel
27-01-2024