Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 447 15 18

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Monique Maurik gemiddeld met een

9,5
46 beoordelingen
95% beveelt Monuta Monique Maurik aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij zijn zeer goed begeleid bij het overlijden en het rouwproces rondom mijn vader. De medewerkers bij Monuta Monique Maurik hebben ons professioneel, maar vooral zeer persoonlijk meegenomen in het hele proces van overlijden tot aan de crematie, maar ook de nazorg is prima geregeld. Monuta Monique Maurik kwam ook geregeld aan huis langs (thuisopbaring), hetgeen fijn was voor de familie. Wij hebben ook alles door hen laten regelen, van rouwkaarten tot rouw- wagen, de praatjes, de cake en zelfs gehaktballen :) op de crematie zelf. Bij de nazorg is wederom veel aandacht besteed aan de persoonlijke wensen met een lach en een traan in een geweldig mooie en sfeervolle ruimte in Capelle West.

Meer lezen
Nathalie
Capelle aan den IJssel
01-12-2022
10

Monique and Anton arranged it perfectly for my dear husband. If it had to happen could not have brought him to a better place. They handled all the small details l wanted. The South African tint that l wanted. My husband’s favorite place. Nothing was too much trouble, telephone contact and what’s app contact. Even after, the contact still went on. This was the place to being my sweetheart. Sadly.

Meer lezen
Geraldine Naaijen
Capelle aan den IJssel
14-11-2022
10

Ondanks de droevige periode wil ik Monique en Inge nogmaals hartelijk bedanken voor alles wat ze hebben gedaan, zowel voor als na het overlijden van mijn vrouw. Wat een lieve betrokken mensen.

Meer lezen
John
Capelle aan den IJssel
18-10-2022
10

Het contact was zeer prettig en alles meer dan uitstekend verzorgd. Alles was bespreekbaar en het afscheidshuis is een prachtige en huiselijke locatie.

Meer lezen
Arine
Capelle aan de IJssel
03-10-2022
10

Een afscheid is een verdrietige aangelegenheid. Desondanks weet Monique hier toch iets moois en respectvol van te maken. In een huiskamer sfeer is afscheid genomen van onze dierbare. Wij zijn Monique hier heel erg dankbaar voor.

Meer lezen
Kees
Capelle aan den ijssel
30-09-2022
5

Zo goed als het eerste contact was, zo bitter is de nasmaak. Monique heeft in februari de begrafenis van onze vader verzorgd. We hadden met Monique afgesproken dat we sieraden ( met vingerafdruk ) zouden uitzoeken zodra het afscheidshuis operationeel zou zijn. In die periode na de begrafenis waren er bij Monique privé ook vervelende omstandigheden, dus we hadden er alle begrip voor dat het wat lastiger was om een afspraak te maken. Mijn broer kreeg op een gegeven moment geen antwoord meer op zijn berichten en inmiddels zijn we zo’n half jaar verder, dus hebben we zelf maar weer contact opgenomen. Keurig netjes in de brievenbus gegooid, maar tot onze grote verbazing niet de originele en echt een slechte afdruk/kopie. En dat zonder enige uitleg. Uiteindelijk komt het erop neer dat de originele afdrukken kwijt zijn. ( Nee, ze zitten ook echt niet in de map. ) Volgens Monique is voor sieraden alleen een digitaal bestand nodig, maar de originelen hadden voor ons wel waarde, net als die van onze moeder. Fouten zijn menselijk, maar gevoelsmatig lijkt het of dit al langer bekend is geweest en er daarom is gewacht tot wij zelf weer op de lijn zouden komen. Wij zijn echt diep teleurgesteld in de afwikkeling achteraf ( ook het nazorggesprek heeft nooit plaatsgevonden en uiteraard hebben we daar geen behoefte meer aan nu ). We hopen oprecht dat dit bij niemand meer voor zal komen, want we zijn nog steeds tevreden met hoe de uitvaart is verlopen. Er wordt echt wel goed meegedacht om het best mogelijke afscheid binnen het budget te regelen, als je zelf goed aangeeft waar de grens ligt.

Meer lezen
Mayra en Kevin
Sliedrecht / Capelle
15-09-2022
10

De uitvaart van onze moeder was bij Monuta Monique Maurik in hele goede handen. Er komt veel op je af en er moet veel geregeld worden in korte tijd. Onze uitvaartverzorgster, Inge van der Kroon, was altijd bereikbaar en in alle opzichten een grote steun en toeverlaat. Daarbij is het afscheidshuis een meer dan prachtige plek voor een waardig afscheid.

Meer lezen
Stan Lambregts
Warmond
02-09-2022
10

Monique, Onze complimenten zoals er is nagedacht over het afscheidshuis in Capelle ad IJssel de inrichting maar juist het kleinschalige geeft een bijzonder element aan het hele rouw proces. Je denkt mee en biedt allerlei mogelijkheden waardoor het heel persoonlijk wordt. Maar ook de complimenten aan jou Monique en je team en zoals jij bent woorden schieten te kort. Dank voor alles.

Meer lezen
Conny
Rotterdam
01-09-2022
10

Contact met Inge was heel fijn en alles tot in de puntjes verzorgd van begin tot eind en nog daarna.

Meer lezen
N
R
23-08-2022