Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons gek genoeg. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Monique Maurik in Capelle aan den IJssel.                             

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Capelle aan den IJssel. Klikt u hier om naar de recensiepagina te gaan.

Het kan ook anders

13 december 2018 is mijn oma overleden, ik wilde zelf dolgraag alles zelf doen en dit was mogelijk bij Monique..... het kan ook anders.... Monique heeft mij enorm gesteund en de familie en mij geholpen met een prachtige laatste dag van onze (schoon) moeder, oma (opoe)

Goede verzorging

De gehele verzorging van de uitvaart.

Geweldig

De uitvaartverzorgster is geweldig. Ze heeft veel mogelijkheden verteld. Niets was haar te veel. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Onze dank!

De hele uitvaart is erg naar wens verlopen, zoals onze vader, echtgenoot van mijn moeder, het heeft gewild. Mede door de fijne en hartelijke contactpersoon zijn de gesprekken voor, tijdens en na de uitvaart van grote steun geweest. Onze dank nogmaals!

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering en ook met betrekking tot de nazorg is perfect.

Omgaan met verlies

Ik was er donderdag 3 mei en wat een heerlijke ontvangst. Een echt huiskamer gevoel waar wij vol liefde, warmte en veiligheid ons verlies mochten en konden delen. De een echt luisteren en de ander vertellen en daarna andersom. Mooi dat je je verlies kon delen en je emoties gewoon mocht laten gaan. Een hele respectvolle en ook nog leerzame avond. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij.

betrokken

Wat betrokken is Monique met de nabestaanden! De uitvaart is helemaal verlopen zoals wij het in gedachten hadden voor mijn overleden vader. In een heftige periode neemt ze alle zorg uit handen, zelfs de zorg voor het uitbetalen van de uitvaartverzekering, wat toch niet toch niet standaard bij haar "taken" hoort!

We hoefden ons nergens zorgen over te maken

De uitvaart onderneemster Monique Maurik heeft ons echt alle zorg uit handen genomen toen onze moeder/ schoonmoeder tijdens onze vakantie overleed. Wij hoefden ons nergens zorgen over te maken. Het contact was heel persoonlijk en voelde erg fijn.

Aandacht voor persoonlijke wensen

Prettig contact en werd rekening gehouden met persoonlijke wensen. Werd ook goed meegedacht en advies gegeven.

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden over hoe alles geregeld is.