Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in de regio Uden, Veghel of Oss

In de buurt van zowel Uden, Veghel als Oss zijn diverse begraafplaatsen of kerkhoven te vinden. Zoekt u een begraafplaats in Uden? Dan kunt u terecht bij de Gemeentelijke begraafplaats aan de Bronkhorstsingel. In Veghel is er geen begraafplaats, maar juist een kerkhof. Dit kerkhof bevindt zich bij de Lambertuskerk. Binnen de plaats Oss kunt u terecht bij de algemene begraafplaats Hoogen Heuvel of begraafplaats Eikenboomgaard. Deze twee begraafplaatsen in Oss bevinden zich in het noorden en het zuiden. Tevens is er nog een Joodse begraafplaats te vinden waar u terecht kunt. U kunt de Joodse begraafplaats vinden nabij Hoogen Heuvel.

0800 - 023 05 50
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Crematie regelen in de regio Uden, Veghel of Oss

Met of zonder verzekering – u mag zelf kiezen waar u uw dierbare laat cremeren. Binnen de plaats Oss en omgeving is het Stadsmortuarium een begrip. Het is de plaats binnen Oss waar u terecht kunt voor het regelen van een crematie. U kunt hier aanwezig zijn bij het verzorgen, opbaren en het afscheid nemen van uw dierbare. Binnen de plaatsen Uden en Oss kunt u terecht bij Crematorium Uden, Crematorium Rosmalen of Crematorium Rijtackers in Eindhoven. Bij een crematie kunnen wij een uitvaartdienst op iedere locatie voor u regelen. Vaak is dat nog wel in de aula van een crematorium. Het grote voordeel hiervan is dat alles plaats vindt op één locatie. Wel werken de meeste crematoria met vaste tijden. Wanneer u veel gasten heeft of een uitgebreide viering met veel toespraken en/of muziek wenst, kunt u er ook voor kiezen om na afloop van de afscheidsdienst samen te komen op een andere plek. Dat kan bij u thuis, in de tuin, op het voetbal- of hockeyveld, in een restaurant, in het theater.

0800 - 023 05 50
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de plaatsen Veghel, Oss of Uden? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0800 - 023 05 50