Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 677 15 43

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Begrafenis regelen in Vleuten

Wilt u een begrafenis regelen in Vleuten en omgeving? Dan staan wij klaar om u te ontzorgen. In de dorpskernen van Utrecht zijn er verschillende mogelijkheden om een begrafenis te regelen. Ook de stad Utrecht beschikt over drie openbare begraafplaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Begraafplaats Soesterbergen in Utrecht, de oudste algemene begraafplaats van Utrecht met een bijzondere cirkel van grafkelders: de Ring van Zocher. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het regelen van een begrafenis in de regio Vleuten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

030 - 677 15 43
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Vleuten

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. Een crematie regelen in Utrecht en omgeving kan op verschillende locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Een crematorium met een huiselijke sfeer. De grote aula van dit crematorium beschikt over 140 zitplaatsen. Daarnaast is er nog een kleine aula die ruimte biedt aan een groep van maximaal 15 personen. Er is een vleugel en een orgel aanwezig en het is mogelijk om de afscheidsdienst via internet uit te zenden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. En wilt u de afscheidsplechtigheid ergens anders organiseren, zoals in de kerk of de stamkroeg van uw overleden dierbare? Ook dat kan. Neem dan gerust contact met ons op voor het regelen van de crematie in Vleuten of omgeving.

030 - 677 15 43
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Vleuten en omgeving? Dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

030 - 677 15 43