Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0347 - 376 520

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Vianen-Houten gemiddeld met een

9,3
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Vianen-Houten aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zeer respectvol, alles werd zeer duidelijk uitgelegd,

Meer lezen
Dennis
Amersfoort
26-04-2022
10

Zeer betrokken medewerkers, zeer vakkundig, goede uitvoering van de wensen.

Meer lezen
Wendy
Zwijndrecht
02-03-2022
8

Een plotseling overlijden geeft een hectische sfeer. Dit werd door de uitvaartverzorger uitstekend aangevoeld, zij straalde rust uit.

Meer lezen
Alie
Bilthoven
16-02-2022
8

contract met het hoofd kantoor omtrent verzekering polis van Monuta betrokken moeizaam

Meer lezen
E.H.M.
Nieuwegein
04-02-2022
10

Monuta heeft de uitvaart van mijn broer tot in de top geregeld door anneke schaap Ik ben hier zeer tevreden over

Meer lezen
john van Aardenne
Breda
03-01-2022
9

De algehele verzorging, begeleiding en uitvaart na het overlijden van onze moeder, was meer dan goed. Wij zijn erg tevreden over het contact na het overlijden tot en met de uitvaart. Wij hebben Monuta leren kennen als een uitstekende uitvaartverzorger, die zakelijk en op correcte wijze het nodige doet voor een vlekkeloze opbaring en uitvaart.

Meer lezen
Cees
Leusden
27-11-2021
7

Heb mijn ervaring al medegedeeld op het daar voor bedoelde formulier.

Meer lezen
Gerard
Utrcht
15-06-2021
10

Alles werd besproken en er werd heel goed meegedacht over de opties die we konden nemen en de invulling er van. De medewerkers staan ook voor je klaar de hele dag als je vragen hebt of langs wil komen. En alles is gegaan zoals besproken.

Meer lezen
Marcel
Houten
03-06-2021
10

Mij moeder was overleden in de hocepice en ik belde jullie was goed en snel geregeld dat ze overgebracht naar noorderveld en daarna gelijk kon regelen van de uitvaart hoe of wat de kaarten ook snel de zelfde dag nog op de post volgende dag hadden ze al in huis ik vond het ook fijn dat wij een bekende hadden die het voor ons regelde zij had ook de uitvaarden van mij schoonouders gedaan en ze deed het ook zo mooi met ons meervoudige gehandicapte zoon te begeleiden met de uitvaart en ervoor ook zodat hij er ook bij hoorde ik heb de crematie en daarna met een goed gevoel beleeft ik heb wel een tip ik heb de vingerafdrukken van mij moeder en van die vinger afdruk wou ik een tattoo laten zeten maar omdat de vingerafdruk afgedrukt op een kaartje met een gele afdruk is waar de vingerafdrukken worden opgedaan is het moeilijk om een goede afdruk van mij moeder die er boven op gedrukt worden te onderscheiden ze hebben gelukkig een klein stukje vinger afdruk die ze kunnen gebruiken omdat er een stukje ernaast gedrukt was ik heb van mij vader vinger afdruk genomen samen word het een hartje tattoo met mij moeder en vader erin klein stukje mij moeder en de rest word de afdruk van mij vader heb ik ze toch gelukkig allebij masr misschien voor jullie om ook een neutraal papiertje de vingerafdrukken er bij te doen kunnen ze kiezen ketting of tattoo voor de rest was het goed ik zal iedereen aanraden om bij jullie te laten verzorgen omdat ik er een fijn en een eervolle gevoel ervan overgehouden heb

Meer lezen
Jolanda
Vianen
07-05-2021