Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 635 38 20

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Houten

Wanneer wij een uitvaart regelen, nemen wij de nabestaanden alles uit handen. Wilt u een begrafenis regelen in Houten om omgeving? Dan staan wij klaar om u te ontzorgen. Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Houten en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Begraafplaats Oud Wulven in Houten, of bij de Algemene Begraafplaats in Houten. Deze begraafplaats heeft een monumentale status en is in 1830 in gebruik genomen. Ook kunt u terecht bij de R.K. begraafplaatsen in Houten en Schalkwijk. Daarnaast is het kerkhof van de Hervormde Kerk in Tull aan ’t Waal een bijzondere plek. Het werd vermoedelijk in de dertiende eeuw aangelegd, en er liggen twee gesneuvelde Airborne soldaten vanuit de Slag om Arnhem. Wij staan u graag bij in uw keuze en regelen de begrafenis in Houten zoals u dat graag wilt.

030 - 635 38 20
Kistdragers lopen met kist

Crematie regelen in Houten

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Houten kunnen we u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. In de regio Houten bevinden zich crematoria in Nieuwegein, Utrecht, De Bilt en Amersfoort. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. En wilt u de afscheidsplechtigheid ergens anders laten plaatsvinden, zoals in de kerk of de stamkroeg van uw overleden dierbare? Ook dat kan. Neem dan gerust contact met ons op voor het regelen van de crematie in Houten of omgeving.

030 - 635 38 20
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Houten en omgeving? Dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

030 - 635 38 20