Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 635 38 20
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Houten gemiddeld met een 9.4

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 5 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Houten

Voor een uitvaart in Houten staat het team van Monuta voor u klaar. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Uw leven staat even in de pauzestand. Maar in de dagen na het overlijden moet er wel ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen rondom het afscheid en de uitvaart. Beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en uw verdriet. U wilt daarom graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Monuta in Houten snapt dit. Daarom geven wij samen met u invulling aan een uitvaart die past bij de wensen van de overledene en bij die van u als betrokken naasten. Wij weten precies wat mogelijk is en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt, want een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Houten uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Vlierweg 7
3991 BA Houten
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Anneke Schaap Monuta
Uitvaartverzorger

Anneke

Schaap

Lees meer over Anneke
Image
Bas Scholten Monuta
Uitvaartverzorger

Bas

Scholten

Lees meer over Bas
Image
Monuta Houten uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Houten

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Houten? Dan kunt u bij Monuta terecht. Ons ruime uitvaartcentrum in Houten, gelegen aan de Vlierweg, kunt u gebruiken voor de opbaring van uw overleden dierbare, maar ook voor het houden van de afscheidsdienst en koffietafel achteraf. Zo vindt het gehele afscheid op één plek plaats. Dat kan rust geven gedurende de dag. Maar afscheid nemen is overal mogelijk. U bent vrij in de keuze voor locatie, catering en vormgeving van het afscheid. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Houten?
U kunt terecht bij Monuta in Houten voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Houten, t Goy, Schalkwijk, Tull en t Waal, Tiel, Zoelen, Kerk Avezaath, Kapel Avezaath, Wadenoijen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Ophemert, Zennewijnen, Heesselt, Varik, Culemborg, Zoelmond, Beusichem, Asch, Buren Gld, Erichem, Ravenswaaij, Everdingen, Zijderveld, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Vianen Ut, Leerdam, Schoonrewoerd, Asperen, Acquoy, Rhenoy, Beesd, Gellicum, Rumpt, Enspijk, Deil, Heukelum, Oosterwijk, Herwijnen, Hellouw, Haaften, Tuil, Waardenburg, Neerijnen, Opijnen, Est, Geldermalsen, Meteren, Tricht, Buurmalsen, Gorinchem, Spijk Gem Lingewaal, Dalem, Vuren, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Meerkerk, Ameide, Tienhoven Zh, Arkel, Nieuwland, Leerbroek, Kedichem, Sleeuwijk, Nieuwendijk Nb, Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Drongelen, Meeuwen, Babylonienbroek, Dussen, Andel, Rijswijk Nb, Woudrichem, Almkerk, Waardhuizen, Uitwijk, Zaltbommel, Zuilichem, Brakel, Poederoijen, Aalst Gld, Gameren, Nieuwaal, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Nederhemert, Bern, Hedel, Dodewaard, Zuidbroek ZH en Utrecht.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Houten. Waar kan ik terecht?
Wanneer u de uitvaart wilt laten plaatsvinden in een uitvaarcentrum in Houten, kunt u bij Monuta in Houten terecht. Ons uitvaartcentrum beschikt over opbaarkamers, vanwaar u uw overleden dierbare (op afspraak) kunt bezoeken. Daarnaast beschikken wij over een ruime aula en koffieruimte. Het afscheid kan hier van begin tot eind plaatsvinden.