Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 635 38 20

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 14 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ger
19-07-2023

Nvt

Lees meer

J. van de Weem
23-10-2022

Met name was het contact met Anneke Schaap voortreffelijk. Hartelijk dank.

Lees meer

Ester Louis kosian
03-10-2022

Goed contact gehad persoonlijk dat was erg fijn

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Houten

Voor een uitvaart in Houten staat het team van Monuta voor u klaar. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Uw leven staat even in de pauzestand. Maar in de dagen na het overlijden moet er wel ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen rondom het afscheid en de uitvaart. Beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en uw verdriet. U wilt daarom graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Monuta in Houten snapt dit. Daarom geven wij samen met u invulling aan een uitvaart die past bij de wensen van de overledene en bij die van u als betrokken naasten. Wij weten precies wat mogelijk is en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt, want een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Houten uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Vlierweg 7
3991 BA Houten
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Bianca Versteeg uvv transparant
Uitvaartverzorger

Bianca

Versteeg

Lees meer over Bianca

Image
Natalie van Eijndthoven uvv Zeist
Uitvaartverzorger

Natalie

van Eijndthoven

Lees meer over Natalie

Image
Monuta uitvaartcentrum Houten De Vlier

Uitvaartcentrum in Houten

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Houten? Dan kunt u bij Monuta de Vlier in Houten terecht. Ons ruime uitvaartcentrum in Houten, gelegen aan de Vlierweg, kunt u gebruiken voor de opbaring van uw overleden dierbare, maar ook voor het houden van de afscheidsdienst en koffietafel achteraf. Zo vindt het gehele afscheid op één plek plaats. Dat kan rust geven gedurende de dag. Maar afscheid nemen is overal mogelijk. U bent vrij in de keuze voor locatie, catering en vormgeving van het afscheid. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Houten?
U kunt terecht bij Monuta in Houten voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Houten, t Goy, Schalkwijk, Tull en t Waal, Tiel, Zoelen, Kerk Avezaath, Kapel Avezaath, Wadenoijen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Ophemert, Zennewijnen, Heesselt, Varik, Culemborg, Zoelmond, Beusichem, Asch, Buren Gld, Erichem, Ravenswaaij, Everdingen, Zijderveld, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Vianen Ut, Leerdam, Schoonrewoerd, Asperen, Acquoy, Rhenoy, Beesd, Gellicum, Rumpt, Enspijk, Deil, Heukelum, Oosterwijk, Herwijnen, Hellouw, Haaften, Tuil, Waardenburg, Neerijnen, Opijnen, Est, Geldermalsen, Meteren, Tricht, Buurmalsen, Gorinchem, Spijk Gem Lingewaal, Dalem, Vuren, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Meerkerk, Ameide, Tienhoven Zh, Arkel, Nieuwland, Leerbroek, Kedichem, Sleeuwijk, Nieuwendijk Nb, Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Drongelen, Meeuwen, Babylonienbroek, Dussen, Andel, Rijswijk Nb, Woudrichem, Almkerk, Waardhuizen, Uitwijk, Zaltbommel, Zuilichem, Brakel, Poederoijen, Aalst Gld, Gameren, Nieuwaal, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Nederhemert, Bern, Hedel, Dodewaard, Zuidbroek ZH en Utrecht.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Houten. Waar kan ik terecht?
Wanneer u de uitvaart wilt laten plaatsvinden in een uitvaarcentrum in Houten, kunt u bij Monuta in Houten terecht. Ons uitvaartcentrum beschikt over opbaarkamers, vanwaar u uw overleden dierbare (op afspraak) kunt bezoeken. Daarnaast beschikken wij over een ruime aula en koffieruimte. Het afscheid kan hier van begin tot eind plaatsvinden.