Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 635 38 20

Team Monuta
Houten

Onze uitvaartverzorgers

Bianca Versteeg

Betrokken en gedreven.
Zo ben ik er voor families als er afscheid genomen moet worden. Voor hen wil ik er zijn, met hen wil ik zoeken naar de manier die bij hen past voor een goed afscheid met een goed gevoel.

Met mijn open blik, mijn grote gevoel voor verantwoordelijk en mijn denken in oplossingen ben ik de familie tot steun. Ik ben voor hen een luisterend oor en houd het overzicht: ze kunnen altijd bij mij terecht en kunnen er van op aan dat alles goed wordt geregeld. Zo zoek ik met hen naar de manier waarop zij hun geliefde willen herinneren en hoe we dit op een passende wijze vorm kunnen geven op de dag van het afscheid.

 

Natalie van Eijndthoven

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe fijn het is een rots in de branding te hebben in de tijd dat je als nabestaanden in een emotionele achtbaan zit. Ik zorg ervoor dat nabestaanden in de laatste fase alle tijd en rust hebben om afscheid te nemen van hun dierbare.
Dat doe ik door; te luisteren, mijn best te doen u te begrijpen en mij open, eerlijk en sociaal op te stellen. Hierdoor bepalen we samen uw behoeften en stellen we uw wensen vast. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid een bijzondere en een dierbare herinnering wordt.