Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 635 38 20

Team Monuta
Houten

Onze uitvaartverzorgers

Anneke Schaap

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de commerciële sector, vroeg ik mijzelf af of ik dit wilde blijven doen tot aan mijn pensioen? Mijn antwoord hierop was eenduidig: ” Nee”. Dit zorgde ervoor dat ik naar een open dag ben gegaan van Monuta in Houten en uiteindelijk  ben begonnen als uitvaartverzorger. Het voelde als thuiskomen. Een baan waarin ik met passie invulling kon geven aan het begeleiden en steun geven aan nabestaanden in een verdrietige en moeizame periode van hun leven. Ik woon al jaren in de omgeving van Vianen  en ben heel erg betrokken bij de mensen die hier wonen. Dit komt dagelijks tot uitdrukking in het verzorgen en begeleiden van nabestaanden die hun dierbare hebben verloren. Het geeft mij veel voldoening en energie wanneer ik vorm kan geven aan een mooi afscheid en van de nabestaanden het vertrouwen heb gekregen om hen hierin te begeleiden.