Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Houten

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 635 38 20

Uitvaartcentrum Houten

Wanneer u de uitvaart wilt regelen in een uitvaartcentrum in Houten, kunt u bij Monuta terecht. Ons uitvaartcentrum beschikt over opbaarkamers, waar u uw overleden dierbare (op afspraak) kunt bezoeken. Daarnaast beschikken wij over een ruime aula en koffieruimte. Het afscheid kan hier van begin tot eind plaatsvinden.

Uw uitvaartwensen bespreken
Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Opbaarkamers

Image
Monuta Houten uitvaartcentrum

Monuta Houten biedt comfortabele opbaarkamers, waar de familie in de dagen voor de uitvaart afscheid kan nemen. U kunt hier, in alle rust, met een kopje koffie of thee afscheid nemen. Bij ons kunt u op afspraak uw dierbare bezoeken. Wij zullen ervoor zorgen dat er altijd een gastvrouw aanwezig is waar u met vragen terecht kunt of die even een luisterend oor biedt als u daar behoefte aan heeft. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het gebruik van het uitvaartcentrum door één en dezelfde gastvrouw wordt begeleid.

Aula en koffiekamer

Image
Monuta Houten uitvaartcentrum home

Monuta Houten biedt alle gelegenheid voor uitvaartplechtigheden en afscheidsdiensten in welke vorm dan ook. Na de uitvaart verzorgt Monuta Houten op passende wijze een koffietafel. U kunt kiezen voor een eenvoudige koffietafel maar een uitgebreid buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling past bij de herinnering aan uw overleden dierbare.