Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 635 38 20

Uitvaartcentrum Houten

Wanneer u de uitvaart wilt regelen in een uitvaartcentrum in Houten, kunt u bij Monuta de Vlier terecht. Ons uitvaartcentrum beschikt over opbaarkamers, waar u uw overleden dierbare (op afspraak) kunt bezoeken. Daarnaast beschikken wij over een ruime aula en koffieruimte. Het afscheid kan hier van begin tot eind plaatsvinden. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Houten Opbaren
Image
Monuta Houten Opbaren
Image
Monuta Houten Opbaren

Opbaarkamers en 24uurskamer

Monuta Houten biedt comfortabele opbaarkamers én één 24 uurskamer, waar de familie in de dagen voor de uitvaart afscheid kan nemen. U kunt hier, in alle rust, met een kopje koffie of thee afscheid nemen. Bij ons kunt u op afspraak uw dierbare bezoeken. Wij zullen ervoor zorgen dat er altijd een gastvrouw aanwezig is waar u met vragen terecht kunt of die even een luisterend oor biedt als u daar behoefte aan heeft. Daarnaast heeft Monuta Houten ook een 24uurskamer. Dit is een speciale ruimte waar u op elk gewenst moment van de dag kunt samenkomen om afscheid te nemen van een overleden dierbare. Deze kamers zijn 24 uur per dag toegankelijk en bieden een rustige en intieme omgeving voor rouwenden om te rouwen, herinneringen te delen en troost te vinden, ongeacht het tijdstip. Ze zijn uitgerust met faciliteiten zoals zitplaatsen, verlichting en andere voorzieningen die het mogelijk maken om in alle rust afscheid te nemen gedurende de hele dag en nacht.

030 - 635 38 20
Image
Monuta uitvaartcentrum Houten aula
Image
Monuta uitvaartcentrum Houten aula
Image
Monuta uitvaartcentrum Houten aula ingang

Aula en koffiekamer

Monuta Houten biedt alle gelegenheid voor uitvaartplechtigheden en afscheidsdiensten in welke vorm dan ook. Na de uitvaart verzorgt Monuta Houten op passende wijze een koffietafel. U kunt kiezen voor een eenvoudige koffietafel maar een uitgebreid buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling past bij de herinnering aan uw overleden dierbare.

030 - 635 38 20