Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0347 - 376 520

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Maak nu een afspraak
begrafenis-regelen-uitvaartondernemer.jpg

Begrafenis regelen in Vianen

Een begrafenis regelen wij in Vianen en omgeving op een begraafplaats die u zelf uitkiest. Hierbij heeft u een ruime keus. Zo is er de algemene begraafplaats in Vianen, maar er zijn ook verschillende begraafplaatsen in de omgeving waar u een begrafenis door ons kunt laten regelen. Denkt u aan de Algemene Begraafplaats in Lexmond. Deze begraafplaats heeft alleen een paar bomen en forse heg, wat het een open karakter geeft. En wat dacht u van de Oude begraafplaats in Meerkerk? Verscholen tussen de huizen aan de Kerkstraat. Of u kiest voor de algemene begraafplaats in Tienhoven, waar slechts een veertigtal zerken staan. Voor welke begraafplaats u ook kiest, u bepaalt zelf hoe u de begrafenis vorm wilt geven. Zo zorgen wij samen met u voor een mooi afscheid en heeft u een waardevolle plek om uw dierbare te kunnen blijven bezoeken.

0347 - 376 520
crematie-regelen-uitvaartondernemer.jpg

Crematie regelen in Vianen

U kunt in Vianen en omgeving kiezen voor verschillende crematoria. U bepaalt zelf waar wij een crematie voor u regelen en hoe u deze wilt vormgeven. Zo kunt u kiezen voor een crematorium in een bosrijke omgeving, maar bijvoorbeeld ook voor het moderne crematorium Noorderveld in Nieuwegein aan het water. Wanneer u kiest voor een crematie, is het vaak mogelijk om alles rondom het afscheid op één locatie te laten verzorgen. U kunt op de locatie dan afscheid nemen van uw dierbare, de plechtigheid laten plaatsvinden en na afloop de condoleance organiseren. Wij adviseren u graag wanneer u een crematie wilt regelen in Vianen of omgeving.

0347 - 376 520

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in ...? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0347 - 376 520