Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071-5213231

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Luit gemiddeld met een

9.3
42 beoordelingen
100% beveelt Monuta Van der Luit aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Alles werd goed verzorgd, voor tijdens en na de uitvaart.

Meer lezen
Paul Horn
Almere
11-09-2021
8

De uitvaartbegeleider heeft alle voorbereidingen van de uitvaart geheel volgens onze wensen en op een persoonlijke, duidelijke en adequate manier geregeld. De uitvaart zelf werd goed verzorgd en wij kijken daar met een goed gevoel op terug.

Meer lezen
heer R. Waagenaar
Noordwijkerhout
25-08-2021
8

In een mooie omgeving een hele mooie dienst gehad. Één minpuntje. We werden als familie niet goed opgevangen als naaste familie vd overledene.

Meer lezen
Yvonne
Zoetermeer
07-07-2021
7

Wat ik jammer vind is prijs kwaliteit gezien erg duur Een crematie in Amsterdam met 3 maal rouwbezoek in het rouwcentrum, gebruik op de begraafplaats van de aula 50 bezoekers incl koffie en gewenst koekje Organisatorisch oké Overledene was gecremeerd in een mand die in kleur was naar wens Koste van deze uitvaart 6300 euro Onze begrafenis bij Mobutu koste 6200 euro , geen uitvaartcentrum geen aula geen rouwbezoek zelf afgelegd en gekost en naar haar laatste plek gebracht met 4 personen geen koffie wel 25 kaarten Ik persoonlijk vind dit over de top Je bent in een andere stemming dus prijsvergelijk en offertes opvragen daar is geen tijd voor omdat er gehandeld moet worden en beslist Maar vind het wel ernstig duur voor zo weinig wensen en personen

Meer lezen
Angeline De roode
Leiderdorp
19-06-2021
10

Fijne rustige benadering alles word duidelijk uitgelegd word met je meegedacht hebben het als zeer prettig ervaren ook de kinderen waren er zeer over te spreken

Meer lezen
mevrouw Trudy Duivesteijn Chrispijn
Leiden
05-06-2021
8

Vanaf het eerste moment werd er goed gehandeld. Het gesprek met de uitvaartbegeleider was uitermate prettig en de vakmanschap straalde er vanaf. Uiteraard hangt aan alles een prijs maar daar is zeer transparant over gedaan. Wij wisten waar we aan toe waren. Tijdens de hele week onderhield de uitvaartbegeleider contact over allerhande zaken Mede daardoor verliep de uitvaart zoals was gewenst. Samengevat: prima service en dankbaar voor de geode zorgen.

Meer lezen
m.p.d. oosterwaal
HOUTEN
18-05-2021
10

Prima geregeld, ik zou njiet weten wat men nog hier kan vebeteren.

Meer lezen
FA. Henriët
Bussum april 2021
03-05-2021
10

Alles werd perfect geregeld,er werd meegedacht en ideeën aangereikt. Helemaal top.

Meer lezen
Monique
Berkhuizen
29-04-2021
10

Ondanks de verdrietige periode heel veel steun en advies gekregen van de uitvaartverzorger. Was allemaal perfect en helemaal volgens wens verlopen. Ook voor de nazorg een grote pluim

Meer lezen
Mieke
Leiderdorp
12-04-2021

Zoals alles met het regelen rondom de uitvaart niks is te veel of gek en Rob ons aanspreekpunt heeft ons hierin heel goed begeleid.

Meer lezen

mevrouw Haazen- Suurland

Alles is goed geregeld.

Meer lezen

heer Lares

Ik heb het zeer op prijs gesteld dat de heer Rob van der Kraan mij tijdens deze zware periode zo goed heeft bijgestaan en de lastige zaken uit handen heeft genomen, zodat ik in alle rust afscheid heb kunnen nemen. Alles is hierdoor van begin tot eind correct verlopen. Dit waardeer ik zeer.

Meer lezen

mevrouw de la Bije

Heel goede begeleiding bij al die beslissingen die je moet nemen omtrent een overlijden en het verzorgen van de uitvaart. Voor ons onverwacht. De begeleiding van Carla Planken hebben we als heel prettig ervaren, zij heeft goede uitleg gegeven en geholpen dit hele proces te stroomlijnen. Van A-Z goede begeleiding.

Meer lezen

mevrouw Nuijens-Kraan

Het is fijn dat er met je mee gedacht wordt en andere mogelijkheden die er zijn ook worden benoemd zodat je een goede keuze kunt maken. Bij ons werd het voorbeeld gegeven i.p.v. een kerkdienst te geven een samen zijn bij monuta zelf omdat de groep te klein was voor een kerkdienst. Tenslotte was het mooi aangekleed en zat er een kleine groep rondom de kist van mijn moeder wat een heel intiem gevoel gaf.

Meer lezen

mevrouw van der Laan

De goede verzorging van mijn vrouw, de begeleiding en verzorging van de crematie door de Hr.W.Verbiest was vriendelijk en professioneel. Ook de mensen in het crematorium waren zeer vriendelijk.

Meer lezen

heer Dompeling

Vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg.

Meer lezen

mevrouw van Eijk-Visser

Vanaf het eerste contact na het overlijden tot het moment dat ik dit aan het antwoorden bent,was de medewerker een correct vriendelijk en behulpzaam persoon.

Meer lezen

heer Klepper

Sandra Tom heeft voor ons al het regelwerk uit handen genomen, maar dat niet alleen... het contact was zo fijn, ze speelde zo goed in op onze vragen en legde uit wat mogelijk was en wat niet. Het is eigenlijk zo bijzonder dat je in zo'n korte tijd zo'n mooie band met elkaar opbouwt. Ze voelde ons zo goed aan en ook de kinderen. Wij kijken terug op een warme, intieme periode en mede door Sandra is het ook een hele mooie, dierbare en waardevolle periode geweest. Het verlies van onze moeder is heel verdrietig. Dankzij Sandra hebben we het afscheid wel zo kunnen doen dat het voor ons allemaal heel goed voelt. Ik zou haar zeker bij anderen aanraden!

Meer lezen

heer Hillenaar

Rob van der Kraan heeft vanuit Monuta de uitvaart verzorgd. Dit heeft Rob op een zeer prettige en persoonlijke manier gedaan. Complimenten! Wij raden Rob zeker aan.

Meer lezen

mevrouw Rijnhout