Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071-5213231

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Luit gemiddeld met een

9.2
59 beoordelingen
100% beveelt Monuta Van der Luit aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Goede begeleiding en afwikkeling

Meer lezen
Leen
Leiden
18-01-2022
10

In een zeer trieste situatie heeft Monuta ons echt geweldig geholpen en bijgestaan. Proactief meedenken werd steeds gedaan en de communicatie was zeer prettig!

Meer lezen
Michel Van Teijlingen
Nieuw-Vennep
18-01-2022
10

Het contact, zowel voor als na de uitvaart, als zeer prettig ervaren. Goed georganiseerd.

Meer lezen
Rudy
Amsterdam
18-01-2022
9

De uitvaartverzorgster was prettig in de omgang, meedenkend en flexibel toen wij op het allerlaatste moment geconfronteerd werden met een verandering in de locatie.

Meer lezen
Marinus
Leiden
09-01-2022
8

De begeleiding was correct, misschien iets te snel bij de eerste bespreking. Verder waren wij zeer tevreden.

Meer lezen
Ton Timmerman
Best
04-01-2022
10

Drie maal Monuta gehad bij een uitvaart. De laatste twee waren mijn schoonouders, beide zeer verschillend maar uitstekend verzorgd. Al onze wensen, en meer,werden uitstekend uitgevoerd zonder dat het ons opviel. De laatste begrafenis begon in een café van het dorpshuis, iets intiemer en wat meer ongedwongen maar toch respectvol. En onder begeleiding een hoop zelf gedaan, dragen e.d. Dank daarvoor!

Meer lezen
Jaco
Hazerswoude
03-01-2022
9

Geweldig geholpen

Meer lezen
Astrid de Beer
Leiden
03-01-2022
9

De hele uitvaart was prima verzorgd. Alles goed overlegd en betrokken medewerkers. We hadden een heel goed gevoel na de uitvaart en daar heeft Monuta zeker aan bijgedragen.

Meer lezen
Annemarie
Leiden
16-12-2021
10

De situatie is nooit niet fijn, maar door de goede service en meedenken hoe en wat er allemaal gebeuren moet en mogelijk is, is het fijn dat de deskundigheid en warmte je een weg wijst. Ook een duidelijk beeld van kosten zodat je weet waar je op kan rekenen. Met zorg helpen ze je door deze onmogelijke taak heen! We hebben een goed gevoel over gehouden aan de familie kamer (aanrader!) voor het rouwproces. En tot slot de afscheidsceremonie die perfect verlopen is. Dank voor alle zorg en steun in deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Mireille
Hoofddorp
02-12-2021

Zoals alles met het regelen rondom de uitvaart niks is te veel of gek en Rob ons aanspreekpunt heeft ons hierin heel goed begeleid.

Meer lezen

mevrouw Haazen- Suurland

Alles is goed geregeld.

Meer lezen

heer Lares

Ik heb het zeer op prijs gesteld dat de heer Rob van der Kraan mij tijdens deze zware periode zo goed heeft bijgestaan en de lastige zaken uit handen heeft genomen, zodat ik in alle rust afscheid heb kunnen nemen. Alles is hierdoor van begin tot eind correct verlopen. Dit waardeer ik zeer.

Meer lezen

mevrouw de la Bije

Heel goede begeleiding bij al die beslissingen die je moet nemen omtrent een overlijden en het verzorgen van de uitvaart. Voor ons onverwacht. De begeleiding van Carla Planken hebben we als heel prettig ervaren, zij heeft goede uitleg gegeven en geholpen dit hele proces te stroomlijnen. Van A-Z goede begeleiding.

Meer lezen

mevrouw Nuijens-Kraan

Het is fijn dat er met je mee gedacht wordt en andere mogelijkheden die er zijn ook worden benoemd zodat je een goede keuze kunt maken. Bij ons werd het voorbeeld gegeven i.p.v. een kerkdienst te geven een samen zijn bij monuta zelf omdat de groep te klein was voor een kerkdienst. Tenslotte was het mooi aangekleed en zat er een kleine groep rondom de kist van mijn moeder wat een heel intiem gevoel gaf.

Meer lezen

mevrouw van der Laan

De goede verzorging van mijn vrouw, de begeleiding en verzorging van de crematie door de Hr.W.Verbiest was vriendelijk en professioneel. Ook de mensen in het crematorium waren zeer vriendelijk.

Meer lezen

heer Dompeling

Vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg.

Meer lezen

mevrouw van Eijk-Visser

Vanaf het eerste contact na het overlijden tot het moment dat ik dit aan het antwoorden bent,was de medewerker een correct vriendelijk en behulpzaam persoon.

Meer lezen

heer Klepper

Sandra Tom heeft voor ons al het regelwerk uit handen genomen, maar dat niet alleen... het contact was zo fijn, ze speelde zo goed in op onze vragen en legde uit wat mogelijk was en wat niet. Het is eigenlijk zo bijzonder dat je in zo'n korte tijd zo'n mooie band met elkaar opbouwt. Ze voelde ons zo goed aan en ook de kinderen. Wij kijken terug op een warme, intieme periode en mede door Sandra is het ook een hele mooie, dierbare en waardevolle periode geweest. Het verlies van onze moeder is heel verdrietig. Dankzij Sandra hebben we het afscheid wel zo kunnen doen dat het voor ons allemaal heel goed voelt. Ik zou haar zeker bij anderen aanraden!

Meer lezen

heer Hillenaar

Rob van der Kraan heeft vanuit Monuta de uitvaart verzorgd. Dit heeft Rob op een zeer prettige en persoonlijke manier gedaan. Complimenten! Wij raden Rob zeker aan.

Meer lezen

mevrouw Rijnhout