Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071-5213231

Team Monuta
Van der Luit

Onze uitvaartverzorgers

Dirk Hofman

Als ex-beroepsmilitair, fysiotherapeut en horecamanager heb ik met mijn jonge leeftijd toch een rijke ervaring opgebouwd. Vanuit deze beroepen neem ik discipline, zorgzaamheid en gastvriendelijkheid mee. Van nature zijn dienstbaarheid en betrokkenheid ook aanwezig, welke ik in het vak van uitvaartverzorger op een professionele wijze kan toepassen. 

Samen zorgen we voor een passend afscheid
Het verzorgen van een uitvaart doe ik samen met een veelvoud van professionele collega’s, maar vooral ook samen met de nabestaanden. Ieder met een eigen verhaal, met mooie herinneringen en daarmee geven we samen inhoud aan een persoonlijk afscheid. Ik hecht belang aan een heldere en open communicatie, zodat niemand voor een verrassing komt te staan.

Ruud Heijnekamp

Vanaf 1996 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en ben begonnen als drager en chauffeur. Ik merkte al snel dat dit werk mij fascineerde. Het is moeilijk uit te leggen wat dat voor gevoel is maar dit werk is niet zo maar een baan, eigenlijk is het een passie. Dat moet ook wel als je wil begrijpen waarvoor de families onze hulp inroepen.
Achter elk overlijden zit een boekwerk aan verhalen. Levens verhalen, soms luchtig en soms beladen. Uiteindelijk is elk levensverhaal uniek. Ik ben er dan ook trots op om samen met ons Team een afscheid voor u  vorm te geven waar iedereen met een goed gevoel op kan terug kijken.

Een werkdag is nooit hetzelfde, ik weet nooit wanneer die gaat beginnen of eindigt, maar wanneer u ook belt, u kunt altijd op mij rekenen.

Joke Warmerdam

Sinds 2001 werk ik bij Monuta Leiden. Mijn werk als uitvaartverzorger vind ik het mooiste werk dat er bestaat. Door mijn organisatietalent kan ik iets dat onmogelijk lijkt ombuigen naar een passende oplossing. Iedere dag weer realiseer ik mij dat ik te maken heb met nabestaanden die een dierbare hebben verloren en overmand kunnen zijn door hun emotie. Ik voel mij bij iedere uitvaart betrokken.

Sandra Tom

Ik vind het elke keer weer heel speciaal dat ik als uitvaartverzorger niet van te voren weet bij wie ik binnenkom om een uitvaart te bespreken. In een korte tijd krijg ik heel veel te horen over de overledene en de familie. Er ontstaat een band en samen met de nabestaanden geven we vorm aan een passende uitvaart. De uitvaarten zijn hierdoor ook heel verschillend. Dat betekent veel creativiteit en hard werken om mogelijkheden te bedenken en binnen een kort tijdsbestek de uitvaart te regelen. Het is fijn om een mooi eindresultaat neer te zetten waarbij de nabestaanden terug kunnen kijken op een goed en waardig afscheid dat past bij hun dierbare. Dit helpt enorm bij de verwerking van het verlies. Dat ik hier als uitvaartverzorger een steentje aan kan bijdragen, is voor mij de slagroom op de taart!

Rob van der Kraan

Rob van der Kraan uitvaartverzorger bij Monuta. Wie had dat gedacht? Ik niet. Na een aantal jaren als vertegenwoordiger en storemanager in o.a. kleding en sportartikelen is dit wel wat anders. Een wat mindere tijd in de detailhandel deed mij besluiten het roer om te gooien. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad. Elke keer begint mijn avontuur opnieuw. De uitdaging om met de familie een passend afscheid voor hun dierbare te bewerkstelligen. Het onmogelijke mogelijk maken. Het geeft dan ook veel voldoening wanneer de familie mij bedankt en alles is verlopen zoals zij dat voor ogen hadden. Elke uitvaart is anders en elke uitvaart is bijzonder. Samen met u zorg ik ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.

Wouter Verbiest

Begin 2008 ben ik bij Monuta begonnen als logistiek medewerker. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van uitvaartverzorger. Het mooie aan dit vak is dat je nooit van te voren weet wat de dag gaat brengen. Ik vind het heel bijzonder om een familie te mogen begeleiden in een voor hun verdrietige periode. Een afscheid vraagt veel voorbereiding. Ik zal u begeleiden door goed te luisteren en u te voorzien van de juiste informatie. Het is de familie die bepaalt en ik ben er om hier de juiste ondersteuning in te bieden. Ik ben er voor u als u mij nodig heeft, ook op momenten waarbij u misschien denkt moet ik nu wel bellen? Het geeft een voldaan gevoel als een familie na de uitvaart tegen je zegt; Het is precies gegaan zoals wij in gedachten hadden.