Uitvaartverzorgers

Het is voor een nabestaande wel zo fijn om steeds contact te hebben met dezelfde uitvaartverzorger in Wassenaar. Daarom streven wij er bij Monuta Van der Luit naar dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wij werken nauw samen met Monuta Leiden en Monuta Soek in Leiderdorp. Onze collega’s stellen u op deze pagina graag aan u voor.

Als Monuta Van der Luit staan wij in Wassenaar dag en nacht voor u klaar. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen of bel ons op 070 - 511 24 36.

Carla Planken

Uitvaartverzorger

Sinds 2004 ben ik bij Monuta in dienst als uitvaartverzorger. Een keuze waar ik nog elke dag blij mee ben. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, kreeg ik de behoefte om in mijn werk meer te gaan betekenen voor andere mensen.

Meer over mij

Rob van der Kraan

Uitvaartverzorger

Rob van der Kraan uitvaartverzorger bij Monuta. Wie had dat gedacht? Ik niet.

Na een aantal jaren als vertegenwoordiger en storemanager in o.a. kleding en sportartikelen is dit wel wat anders. Een wat mindere tijd in de detailhandel deed mij besluiten het roer om te gooien.Avontuur

Meer over mij

Wouter Verbiest

Uitvaartverzorger

Begin 2008 ben ik bij Monuta begonnen als logistiek medewerker. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van uitvaartverzorger. Het mooie aan dit vak is dat je nooit van te voren weet wat de dag gaat brengen. Ik vind het heel bijzonder om een familie te mogen begeleiden in een voor hun verdrietige periode. Een afscheid vraagt veel voorbereiding. Ik zal u begeleiden door goed te luisteren en u te voorzien van de juiste informatie.

Meer over mij

Sandra Tom

Uitvaartverzorger

Ik vind het elke keer weer heel speciaal dat ik als uitvaartverzorger niet van te voren weet bij wie ik binnenkom om een uitvaart te bespreken. In een hele korte tijd krijg ik heel veel te horen over de overledene en de familie. Er ontstaat een band en samen met de nabestaanden geven we vorm aan een passende uitvaart in Leiden, Oegstgeest en omgeving. De uitvaarten zijn hierdoor ook heel verschillend.

Meer over mij

Ruud Heijnekamp

Uitvaartverzorger

Vanaf 1996 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en ben begonnen als drager en chauffeur. Ik merkte al snel dat dit werk mij fascineerde. Het is moeilijk uit te leggen wat dat voor gevoel is maar dit werk is niet zo maar een baan, eigenlijk is het een passie. Dat moet ook wel als je wil begrijpen waarvoor de families onze hulp inroepen.

Meer over mij

Joke Warmerdam

Uitvaartverzorger

Sinds 2001 werk ik bij Monuta. Mijn werk als uitvaartverzorgster vind ik het mooiste werk dat er bestaat. Door mijn organisatietalent kan ik iets dat onmogelijk lijkt ombuigen naar een passende oplossing. Iedere dag weer realiseer ik mij dat ik te maken heb met nabestaanden die een dierbare hebben verloren en overmand kunnen zijn door hun emotie.

Ik voel mij bij iedere uitvaart betrokken.

Meer over mij

Dirk Hofman

Uitvaartverzorger

Als ex-beroepsmilitair, fysiotherapeut en horecamanager heb ik met mijn jonge leeftijd toch een rijke ervaring opgebouwd. Vanuit deze beroepen neem ik discipline, zorgzaamheid en gastvriendelijkheid mee. Van nature zijn dienstbaarheid en betrokkenheid ook aanwezig, welke ik in het vak van uitvaartverzorger op een professionele wijze kan toepassen.

Meer over mij

Waarom Monuta Van der Luit?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Wassenaar