Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071-5213231

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Wassenaar

Wanneer u een begrafenis moet regelen in Wassenaar, dan hoeft u dit niet alleen te doen. Wij zijn er voor u in deze moeilijke periode. Samen kiezen we een rustplek uit voor uw dierbare. Dit kan op een van de begraafplaatsen in Wassenaar zijn, maar ook ergens anders in het land. Kiest u voor een begrafenis in Wassenaar, dan kan dit bijvoorbeeld op Begraafplaats Persijnhof. Op deze moderne begraafplaats vindt u een Joods, Katholiek, Islamitisch en algemeen gedeelte. Naast de Dorpskerk in Wassenaar ligt ook een begraafplaats waar wij voor u een begrafenis kunnen regelen. Ook zijn er nog begraafplaatsen bij de St. Willibrorduskerk in Wassenaar. Bespreek de mogelijkheden met ons en laat ons u helpen een begrafenis te regelen zoals u dat graag wilt.

071-5213231
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Wassenaar

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een crematie. Voor de inwoners van Wassenaar kunnen wij bijvoorbeeld een crematie regelen op Crematorium Meerbloemhof. Deze is onderdeel van Monuta, waardoor wij de mogelijkheden in dit moderne crematorium kennen. Deze locatie in de omgeving van Wassenaar is goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid. U kunt hier een afscheidsdienst en condoleance voor de crematie houden. Dankzij de brede deuren kunnen ook mindervaliden dit crematorium goed bezoeken. Ook vindt u hier een sfeervol binnen columbarium dat voor naasten altijd toegankelijk is. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat de crematie volledig op uw manier wordt geregeld. Zo zorgen wij er samen met u voor dat wij een passende crematie regelen in Wassenaar.

071-5213231
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Wassenaar? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

071-5213231