Uitvaart regelen

070 - 511 24 36 24/7 bereikbaar

Hulp bij een uitvaart regelen in Wassenaar

Wanneer u een dierbare verliest, dan staat uw wereld even stil. Aan de ene kant wilt u stilstaan bij wat er gebeurd is, maar aan de andere kant moet er ook veel geregeld worden. Laat Monuta Van der Luit u in dat geval helpen. Wij zijn de oudste uitvaartonderneming in uw regio en hebben veel ervaring met een uitvaart regelen in Wassenaar. Heeft u onze hulp nodig? Belt u ons dan: 070 - 511 24 36 (dag en nacht bereikbaar).

Begrafenis of crematie?

Bij een uitvaart regelen komt onvermijdelijk de vraag naar begraven of cremeren naar voren. In Wassenaar kiest het merendeel van de mensen voor een crematie. Maar een begrafenis is natuurlijk ook mogelijk. Wij zien het als onze taak om u te informeren over de vele mogelijkheden in de regio Wassenaar. Daarnaast luisteren we goed naar uw wensen en zorgen wij ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt.

Zowel de voorbespreking van de uitvaart als de verzorging hiervan is tot mijn volle tevredenheid verlopen. Eventuele ingebrachte wensen zijn uitvoerig besproken. Als er iets niet mogelijk of verstandig zou zijn, werd er door de uitvaartleider een passend alternatief voorgesteld.” – Dhr. Bosch

Voor een veteranenuitvaart

Monuta Van der Luit biedt in Wassenaar ook de optie voor een veteranenuitvaart. Wie een verleden heeft als veteraan, wil dit misschien wel tot uiting laten komen bij zijn afscheid. Zo kunnen we de dragers in jacquet laten komen. Ook zorgen wij ervoor dat de juiste etiquette wordt gehanteerd. Hiervoor werken we samen met het Team Bijzondere Uitvaarten van Monuta. Zij zijn op de hoogte van alle protocol en ceremonieel dat komt kijken bij een uitvaart regelen.

Een andere regio is ook mogelijk

Wanneer u ons inschakelt in Wassenaar wil dat niet zeggen dat de uitvaart ook in Wassenaar moet plaatsvinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Leiden, Den Haag of andere omliggende plaatsen. Ook maken wij graag een afscheid in een ander deel van het land mogelijk. Wil de overledene graag terug naar zijn geboorteplaats, dan regelen wij dit. Of wat te denken van een uitvaart op een natuurbegraafplaats elders in Nederland? Wij realiseren dit graag voor u.

Onze dragers zijn studenten

Wassenaar ligt vlak bij studentenstad Leiden. Net als Monuta Leiden maken wij gebruik van een groep studentendragers. Zij zijn afkomstig van het Leidsch Studenten Draegers Gilde van de Leidse studentenvereniging Quintus. Voor hen is het een grote eer om als drager bij een uitvaart te mogen werken. Wij werken graag met deze professionele groep studenten. Zo hebben ze verschillende pakken en zijn ze zeer gedisciplineerd en professioneel.

Na uitvaart: ruimte voor nazorg

Wanneer u een dierbare verliest, breekt een emotionele periode aan. In korte tijd moet u veel praktische zaken regelen. Zaken waar u misschien niet eerder aan heeft gedacht. Wij kunnen u in Wassenaar helpen. We horen graag van u hoe u alles beleefd heeft. En we kunnen u helpen met het uitzoeken van een urn via Uitvaartwinkel.nl of het versturen van dankkaarten.

Twee herinneringsdiensten

Twee keer per jaar organiseren wij een herdenkingsbijeenkomst voor de families die wij de afgelopen periode jaar hebben bijgestaan. Tijdens deze bijeenkomsten halen we herinneringen op, vertellen we een mooi verhaal of gedicht en zijn er woorden van troost. Tussendoor kunt u genieten van livemuziek. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten met elkaar en met onze medewerkers.

Wij zijn er voor u in Wassenaar

Een uitvaart regelen in Wassenaar hoeft u niet alleen te doen. Wij zijn er voor u in deze moeilijke periode. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Bel: 070 - 511 24 36.

Prettige adviseur met veel ervaring en vakkennis, waarbij ook veel ruimte is geweest voor persoonlijke wensen/invulling. Goede begeleiding, één contactpersoon die elke dag langskwam. Ook na afloop aandacht voor goede administratieve afhandeling.” – mevrouw Van Tongeren - Hartman

Waarom Monuta Van der Luit?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Wassenaar